Şimdi Ara

Octavia Sport 1.4 150 DSG mi yoksa Vw Passat Comfortline 1.4 125 Manuel mi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere iki araç arasında kaldık. Her iki aracın fiyatları aşağı yukarı aynı sayılır.

Araç sıfır alınacak olup, 5+ yıl binilecektir. Aile aracı olarak düşünülüyor.

Daha önce otomatik araç kullanmamış olup, DSG ve led farlar ağır basmaktadır.

Vw Passata göre;
    Octavia Sport 1.4 150 hp DSG ++++ ları;

+ AFS özellikli full led ön farlar
    + 150 hp ve DSG (F1 şanzıman, kulakçıklar) olması
    + Açılır tavan, katlanan ayna ve İç ambiyans aydınlatma
    + Karartılmış arka camlar ve Mekanik arka cam güneşliği olması

Octavia Sporta göre;
    Vw Passat Comfortline 1.4 125 hp Manuelin ++++ ları;

- Auto Hold, 3 bölgeli klimatronik klima
    - Sürücü bel tarafı elektrikli koltuk
    - 2. elde sirkülasyonu yüksek, değer kaybı az olması.

• Herkes passat diyecek
  • DSG şanzımandan ötürü Passat diyorum
  • Öncelikle arada sınıf farkı var

ben olsam burada passat ile superb arasında kalırdım

ama siz octavia ile passat arasında kaldıysanız ben passat alırdım canın sıkılınca 10k üstüne satarsın 1 günde
  • İstanbul dısındaysanız passat, istanbuldaysınız octavia

Bu sehırde manuel araba ezıyet
  • Manuel sanziman benzinli passatin o kadarda 2.elinin iyi oldugunu dusunmuyorum.
  • Sınıf farkı var...Bu durumda her türlü passat denir...
  • octavia daha guzel olabilir fakat dsg can sıkıcı bi durum olabilir passat daha mantıklı
  • D segmenti alıp manuel almak anlamsız. Üstelik 125 hp ve donanım az.

150 tsi Octavia alırdım iç hacim olarak passatı aratmaz.
  • Passat
  • Octavia derim. Onunda ikinci eli pek az sayılmaz. Otomatik olması bile yeter. Hem passatın artıları aham şaham artılar değil. Koltuğu arada bir ayarlıyon elle ayarlamışsın nolcak. Auto hold güzel fonksiyon ama benim araçta bile bi kere kullandım belki. Oda osmangazi köprüsünde gişelerde para ödeme sırasıydı. Çok gerekli değil zaten yokuş desteği gene var. Klima 3 bölge olsa nolur 2 bile gereksiz bazen. Octavia alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Octavia derim. Onunda ikinci eli pek az sayılmaz. Otomatik olması bile yeter. Hem passatın artıları aham şaham artılar değil. Koltuğu arada bir ayarlıyon elle ayarlamışsın nolcak. Auto hold güzel fonksiyon ama benim araçta bile bi kere kullandım belki. Oda osmangazi köprüsünde gişelerde para ödeme sırasıydı. Çok gerekli değil zaten yokuş desteği gene var. Klima 3 bölge olsa nolur 2 bile gereksiz bazen. Octavia alın.

Bende sizin gibi düşündüm hocam açıkçası, sınıf farkı olduğunu bende biliyorum ama hacim, rahatlık genişlik aynı sayılır, dolu bir araç sonuçta. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • Octavia Sport iyidir, hem daha güçlü demde çok daha dolu bir araç.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/128967656

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Aralık 2017; 19:27:26 >
  • Octavia 2015 1.6 tdi dsg optimal cr paket kullandım 3 ay boyunca. Octavia beni gerçekten şaşırttı. Araç çok dolu bir araç olmamasına rağmen dsg çok atik davranıyor. Artı olarak octavia gerçekten hafif bir araç. 2012 jetta 1.6 tdi dsg vardı aynı zamanda, 2 şanzıman arasında dağlar kadar fark vardı.

Her ne kadar manuelci olsamda octavia iyi bir seçim. Herkes passat alıyor diye passat almak mantıksız olur. Hem düşük güçlü, hem boş, hem manuel yerine full dolu octavianız olacak.

*liftback araçlara zaafım var ondan da kaynaklanabilir :)
  • Octavia sport derim

5 sene düz vites donanımsız Bir Passat a ikinci eli iyi diye binmenin bir mantığı yok

Dizel otm olmadığı için de ikinci eli iyi falan değil

Sınıf farkı var konfor farkı var Octavia nın yalıtımı iyi değil diyenler de tabiki haklılar ama ortalama

Beklentisi olanın işini görür
  • manuel passat ların 2.eli yerlerde sürünüyor.Otomatik alınacaksa Passat alınır şu durumda ise octavia.
  • Octavia, skoda algisini coktan kirdi.

Surekli arabada 4 kisi olacaksaniz passat alinir.
  • Arada sınıf farkı var. Ben şahsen D segmenti arabayı manuel kullanmazdım.

Şartlar zorlanıyorsa passat otm alınır. Şartlar oluşmuyorsa octavia hayırlı olsun.
  • passat manuel 2.elde yavaş bir piyasaya sahip. d segmenti araç otomatik olmalı.
  • Mantıklısı octavia

Gönül ister passat dsg dizel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.