Şimdi Ara

Oda arkadaşım sürekli üç kağıtçılık yapıyor. Artık bıktım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kişilik odada kalıyorum. Yurt arkadaşımla baştan aram çok iyiydi. Tabii iyi yüzünü görürdüm sürekli. Ama sonradan fark ettim ki hiç göründüğü gibi birisi değilmiş. Şimdi size anlatacaklarımı okuyun ve hak verin bana. Ondan sonra neler yapmam gerektiğini söyleyin beyler.

Baştan markete giderdik arkadaşla bir şeyler alırdık ortak öderdik. Bu hep konuşurdu işte paran olmasa bile öderim falan lafı olmaz. 2 liram kaldı sadece o gün ailem ertesi gün gönderecek parayı. Dedim hacı param yokta sigara alacağım varsa borç verir misin diye bu dedi işte paran yoksa içme kardeşim banane diye. Pek bir şey demedim ama baya bozuldum. Daha sonra bununla markete gittik ortak şeyler aldık dedik çocuğa " bak 50 tl civarı tutacak fazla gidecek " diye bu yok bir şey olmaz dedi. Sonra kasaya gittik 47 lira tuttu. Bunun cebinden 10 lira çıktı ve hesap kartım yok sen öde veririm dedi. Kalanını ödedim. 1 hafta geçti hala ödeyecek ve her gün içiyor, sigara alıyor. Aldıklarımızın çoğunluğunu bu yedi. Parayı sorduğum'da ise veririz deyip duruyor. Bugün dedim işte ne zaman vereceksin diye sen o parayı unut olum diyor gülüyor. Nasıl unutayım olum param az kaldı diyorum banane diyor. Tutuyorum kendimi ya neyse. Parası yok desem neyse var dediğim gibi içki içiyor, sigara içiyor. Aldıklarımızı da yedi. Birde paralarını sayıyor 100,200,300 tüm paraları var. Dövmekte istemiyorum iyi çocuk ama üç kağıtçı. Neyse.

Diğer bir olayı anlatayım. Ortak çamaşırlık aldık. Daha doğrusu 10 lira o kattı 20 lira ben tabii ilk zamanlar aldık. Bu veririm dedi bende 5 liranın lafı olmaz boşver dedim. Buda tamam eyvallah dedi. Tabii o zamanlar iyi diye biliyorum bunu. Çamaşır suyu aldık orada da aynısı oldu 5 lira bu 15 ben kattım buna yine dedim boşver lafı olmaz diye. Tamam dedi. Sürekli çamaşırlarını yıkıyor birde baktım çamaşır suyunu saklamış geçen. Olum sen napıyon lan dedim buda diyor o benim artık git kendine ve bana yenisini al. Çünkü buda bitecek diye. Çok fena sinirlendim. Bu banyoluğa gitti o sırada. Bende arkasından gittim. Daha da konuşmak için. Sonra bu kolumdan tutup içeriye soktu beni. Tuvaletin ışıkları söndü. Bir anda zhindanda buldum kendimi ve arkadaş zhebaniye dönüştü. Direk çıktım banyodan sonra düzeldi tabikide çocuk.

Uyurken sürekli ışıkları açıyor, müzik açıyor, ses yapıyor beni'de uyandırıyor. Uyardım bunu kaç kere uyuma olum boş ver deyip dalga geçiyor. Geçen ben yaptım direk müdüre şikayet etmiş. Müdürde bir daha olursa atacağını söyledi. Bende arkadaşta ses yapıyor dedim müdür inanmadı. Meğerse müdüre demiş ki " o çocuk çok yalancı direk benimde yaptığımı söyleyecektir, inanmayınız boşuna " diye. Ben böyle üç kağıtçı bir insan görmedim. Ama yinede iyi çocuk. Bir çare söyleyin beyler.

• ilk yorum

bu arada okumadım
  • İyi de bu verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalette zebani ne yapmış okumadım.
  • Okumayın zhebani
  • Daha önce verildi yinede copy paste için sağol.

• Ettiğim küfürün haddi hesabı yok. Şimdi uyuyabilirim. Sbaasoc. Çöz çözebilirsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumuştum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackie Estacado

"Senin ben ananı avradını mikiyim onusbu cocugu" mu demek istediniz hocam

Ne diyeyim bilemedim. Aramizda kalsin.

• zebani detected

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.