Şimdi Ara

oda arkadasımı gönderemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite okuyorum ve yurtta kalıyorum.Üç kisilik odada iki kisi kalıyorduk.oda arkadasım tam benim kafadan biriydi.gecen hafta yeni biri geldi geldi odaya.Adama ilk gördüğüm anda uyuz oldum desem abartmıs olmam yani.Adam bizimle konuşmuyor.kafasına göre takılıyor bütün gün odada.Mesela sarj aleti yokmuş.adam almıs sarj aletimi takmıs kendi telefonuna.bende sarj aletimi arıyorum.bi baktim adam kafasina gore almis kullanmis hic haberde vermiyor.sabah kalkıyor hazirlanmak icin, ben uyurken surekli gürültü yapıyor.Hic demiyorki uyuyan var biraz dikkat edeyim.banyoya ayakkabıyla giriyor uyarıyoruz tamam diyor ama gene aynı.Adamla konustuk seninle anlasamiycaz sorun cıkmadan kendine yeni bir oda bul dedik.adam ben gitmem dedi.Simdi ne yapsam ne desemde bir sorun sıkıntı olmadan bu adamı göndersek ? Bana bir fikir verin lütfen.adamın aldığı nefesten rahatsız olmaya basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ebola var de.

• Ona küçük sürprizler yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gay taklidi

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

Odanın ortasına sıç
  • Bence aranızı düzeltin...

Ferrarisini Satan Adam... © 2014

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deli taklidi yap geceleri krize giriyormuş gibi hareketler yap açığını bul gıcık kaptığı hareketler yap

• sagirdap kullanıcısına yanıt
    Lütfen ciddi yorumlar yazin.kulaklarınız çınlamasın konuyu her açtığımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkeles71

Lütfen ciddi yorumlar yazin.kulaklarınız çınlamasın konuyu her açtığımda.
    Ailesinden görmemiş hocam, bişey yapamazsın ona. En iyi çözüm yetkili birileriyle konuşup durumu izah etmen olacaktır
  • Hocam ben yalan dolan is yapmadan bir sorun cikarmadan arkadasi gondermek istiyorum.Ne desem nasil konussamda gitse ? İki kisi birden istemedigi halde adam hala inatla kalacam diyor odada.

• Malesef yapabilecegin birsey yok Esyalarini odadan cikarken dolabina kilitle

• Aazam kullanıcısına yanıt
    Ben dusunuyorumda iki oda arkadasim birden beni istemese arkama bakmadan ceker giderim.ama adam hala rahat rahat kalıyor odada

• Müdüre soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: DEHHANI

Malesef yapabilecegin birsey yok Esyalarini odadan cikarken dolabina kilitle
    o ne kadar iğrenç bir insan modelidir öyle ya.
  • O da amma yüzsüzmüş sizde onun eşyalarını karıştırın izinsiz alın veya derdi neymiş Konuşun gitmesini gerektiğini Konuş arada Sırada (3 kişiniz galiba ) diğer Arkadaşınıza "Biz de İkimiz ne rahattık de mi? " " saatte geç oldu gitsen sen artık " vs vs gibi iğleneyici - tecahülü Arif gibi Cümleler kurun gider artık o kadar da Yüzsüz değildir o kadar senaryo yazdım

• Valla zaten hic güvenmiyorum adama.her seferinde kilitliyorum

• Dediklerinizin hemen hemen hepsini yaptim.(esyalarini karistirma haric.onuda kendime yakistiramadim)

• hkeles71 kullanıcısına yanıt
    Bi düşündüm de insan düşününce burdan bile sinirleniyor psiklojik sorunları falan yoksa cidden Yüzsüz bir şey miş ben ve son olarak bu yanınıza çağırın pc yi açın bu konuyu ve gelen Mesajları okutun gitsin Artık , okutursanız mesajım ona " a be güzel kardeşim sen bu adamlara niye böyle yapıyosun adamlar seni istemiyor oturup konuşmuşlar büyük ihtimal sende bu durumdan memnun değilsin niye hala duruyorsun Çek git başka oda ya yanlış yapıyosun bi oturup düşün bence ya da şimdi helallik iste git müdürün yanına değiştirsinler odanı "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Kasım 2014; 22:54:59 >
  • Sanane olum istediğini yapar. Asosyal obezlere pas vermiyor demek ki iyi yapıyor. Git adama özür dile bu düşüncelerinden dolayı, vereceği kararıda kabul et ve itaat et asosyal obez seni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 30 Kasım 2014; 23:00:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.