Şimdi Ara

'Odalara giriş çıkış zamanları' ne demek anlamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Otelin internet sayfasını incelerken "Odalara giriş çıkış zamanları" denen bir yazı okudum.
    Okudum ama anlamadım tam olarak ne demek?

"Odalar için çıkış saati öğlen 12:00, giriş saati ise 14:00 olarak belirlenmiştir." deniliyor

Şimdi bu ne demek biriniz bana da anlatabilir mi?
    Odaya giriş çıkış saati nedir?

Beni ilgilendiren bir durum mu bu?
    Yoksa öğle yemeği saatleri mi yoksa oda temizleme servis saatini mi yazmış anlamadım?

'Odalara giriş çıkış zamanları' ne demek anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Haziran 2014; 22:20:42 >

• odalara giriş saati yani ilk otele geldiğinizde 14:00 den önce giriş yapamazsınız demek oluyor. tatilinizi bitirdiğinizde ise 12:00 de otelden ayrılmanız gerekiyor. çünkü 12:00-14:00 bu zaman aralığında odaların temizliği yapılıyor. konaklama esnasında saatlerin önemi yok. istediğiniz saatte giriş çıkış yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat05tr

odalara giriş saati yani ilk otele geldiğinizde 14:00 den önce giriş yapamazsınız demek oluyor. tatilinizi bitirdiğinizde ise 12:00 de otelden ayrılmanız gerekiyor. çünkü 12:00-14:00 bu zaman aralığında odaların temizliği yapılıyor. konaklama esnasında saatlerin önemi yok. istediğiniz saatte giriş çıkış yapabilirsiniz.

Şimdi ben bu otele gittim diyeli mesela.Farz edelim sabah saatlerinde otobüsden indim.Şimdi saat 14.00 e kadar beklemek zorunda mıyım otele kayıt yaptırmak için?
    Yanlış mı anladım yoksa?
  • aynen öyle öğle 2'den önce giremezsiniz. çıkarken en geç öğle 12'de çıkmanız gerekir

zaten genel olarak oteller bu şekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

aynen öyle öğle 2'den önce giremezsiniz. çıkarken en geç öğle 12'de çıkmanız gerekir

zaten genel olarak oteller bu şekilde çalışıyor.

Tamam da arkadaşım çok saçma değil mi neden 14 e kadar bekliyorum hala anlamadım?Sabah otobüsden indim diyelim mesela sap gibi saatin 14 olmasını mı bekleyeceğim.Çıkarken dediğin de galiba otelden ayrılırken yani tatil bittikten sonra
    Yoksa dalga filan mı geçiyorsun benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Haziran 2014; 22:10:35 >
  • dostum ne dalga geçmesi
    o odalar boş mu kalıyor sanıyorsun.
    çıkan adama öğlen 12'ye kadar zaman veriyorlar.
    çıktıktan sonra 2 saat oda temizliği yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkçlk

dostum ne dalga geçmesi
    o odalar boş mu kalıyor sanıyorsun.
    çıkan adama öğlen 12'ye kadar zaman veriyorlar.
    çıktıktan sonra 2 saat oda temizliği yapılıyor.

Yani otellerin geneli böyle mi diyorsun...Ben bunları bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oda boşsa alırlar , doluysa erken gitsenizde otelde bekleyebilirsiniz sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde alıyorlar, hiç 14.00 e kadar bekletildiğini görmedim. Ama otelde yer yoksa mecburen bekleteceklerdir, temizlik yapılıyor çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda boşsa alırlar. doluysada bavulları lobıye emanet edıp alırsın sortunu havuzbasında guneslenır yuzersın
  • otellere genelde öğleden önce gittim.birinde 11 e kadar bekledim.ondada eşyalar lobideyken kahvatı yaptık.sonra zaten çocuklar havuzu boyladı,bizde eşimle çay vs. derken oda hazırlandı.ama odadan çıkan 12 den önce boşaltmayabilir.o zaman odaya giriş saat 13 ü, 14 ü bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: murat05tr

odalara giriş saati yani ilk otele geldiğinizde 14:00 den önce giriş yapamazsınız demek oluyor. tatilinizi bitirdiğinizde ise 12:00 de otelden ayrılmanız gerekiyor. çünkü 12:00-14:00 bu zaman aralığında odaların temizliği yapılıyor. konaklama esnasında saatlerin önemi yok. istediğiniz saatte giriş çıkış yapabilirsiniz.

Şimdi ben bu otele gittim diyeli mesela.Farz edelim sabah saatlerinde otobüsden indim.Şimdi saat 14.00 e kadar beklemek zorunda mıyım otele kayıt yaptırmak için?
    Yanlış mı anladım yoksa?

aynen öyle kardeş. eğer oda boş ise alırlar. yoksa beklersin
  • yahu bazıları da olayı abartıyordu adam sabah 4 te hoop gelmiş check in istiyor, kıyamayıp alıyorsun adam o günün kahvaltısını da yapmak istiyordu,hey gidi turizm günlerim hey
    not: işini güzel yapan resepsiyon-ön büro elemanlarına bahşişinizi vermeyi ihmal etmeyin (bir daha aynı otelde kalmayı düşünüyorsanız) bu size gelecek konaklamada, güzel oda, meyve sepeti vs olarak geri dönecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 9 Temmuz 2014; 10:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

yahu bazıları da olayı abartıyordu adam sabah 4 te hoop gelmiş check in istiyor, kıyamayıp alıyorsun adam o günün kahvaltısını da yapmak istiyordu,hey gidi turizm günlerim hey
    not: işini güzel yapan resepsiyon-ön büro elemanlarına bahşişinizi vermeyi ihmal etmeyin (bir daha aynı otelde kalmayı düşünüyorsanız) bu size gelecek konaklamada, güzel oda, meyve sepeti vs olarak geri dönecektir

Turizm de hangi mesleği yapıyordunuz merak ettim
  • quote:

quote:

yahu bazıları da olayı abartıyordu adam sabah 4 te hoop gelmiş check in istiyor, kıyamayıp alıyorsun adam o günün kahvaltısını da yapmak istiyordu,hey gidi turizm günlerim hey

üniversite bitince resepsiyondan başladım, daha sonra ön büro müdürü olmuştum beş yıldızlı bir otelde.
    daha sonra da hayatımın hatasını yapıp kamuya geçtim

• quote:

quote:

quote:

üniversite bitince resepsiyondan başladım, daha sonra ön büro müdürü olmuştum beş yıldızlı bir otelde.
    daha sonra da hayatımın hatasını yapıp kamuya geçtim

Hayatının hatası mı ?Neden öyle dedin ki?Devlet memuruysan değme keyfine daha ne istiyorsun

Ayrıca üniversite de hangi bölümü okudun?Ben de YGSye gireceğim.Bana önerir misin bu işi yoksa Turizmle ilgili başka bir bölüm önerisi var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.