bilgisayar masasını değiştircem siyah istiyorum ancak nette suan en iyi gözüken bu geldi gözüme sizde bulursanız gösterir misiniz?
bu lambadan alcam
buna benzer birşey istiyorum
ve son 2 şey
normal perdeleri sökcem hani tahtadan geçiyor ya perdeler siyah perde alcam öyle birde tepedeki lambayı söküp ayaklı bir lamba istiyorum böyle sportif görünümlü bir lamba istiyorum
Aynalardan yansiyan isik bir aynadan daha yansiyor. Odayi sadece 3 tane LED ile aydinlatabiliyorum geceleri
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson Teller
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşım vendeta güzel bir postredir onu alabilirsin benim sana tavsiyem bir türk bayrağını al duvara as altına küçük ışıklandırma felan yap ben ne zamandan beri yapacaktım ama usandım düşündüğüm şey şu küçük gece lambalarının ampülleri vardır minik ondan iki adet alıp duvara monte edeceksin üstünbe rulo kağıdu şeklinde bezden yapılmış türk bayrağını asacaksın aşağıdan yukarıya doğru açılı olacak birde kapalı renkde sadece büyük bir masa üstüne bilgisayar koymak için bilgisayar masaları odada bana göre demode kalıyo altta dediğim tarzda ama benim tam istediğim siyah renkde kalın hatları olan internette bir arkadaşdan görmüşdüm çok hoşuma gitmişdi.