Şimdi Ara

ODEABANK BANK'O KART 1~31 MART %10 İNDİRİM MAX.100 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
4.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

ben de başvurayım diyorum banko kart ücretsiz diyor banko axess de ücretsiz midir yazmıyor. Ücretsizse platinium axesse başvurayım diyorum

Düz olan ücretsiz ama axess olan ücretli, 85 tl, bana gold basmışlar, kuryede imiş, umarım Mart kampanyasına yetişir

ne zaman başvuru yaptınız acaba

limit için katı kuralları var mı

gelir belgesi istediler mi

• omer14 kullanıcısına yanıt
    bir önceki mesajda yazmıştım, gelir belgesi istemiyorlar, ama limit artıracakken isterler, limit olayında BDDK kurallarını katı olarak uyguluyorlar
  • Banada 500 tl limit vermişlerdi. Daha sonra arayıp limitinizi yukseltelim bilmem ne kadar alış veriş yapın(büyük bir meblağ değildi )ekstreden duşelim dediler kabul ettim limit 2500tl oldu. Kısacası önce düşük limit verip sonra arttırıyorlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten başvurabilen var mı?Ben başvuru yapınca tc kimlik numaranızı kontrol edin diyor. Başvuranlar ne şekilde başvurdu?

Edit: mesaj atınca da bank'o card axess başvurunuz alınmıştır, en kısa zamanda iletişime geçilecektir diye mesaj geldi. Bank'o card için atılan mesaja bu gönderi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi original_life -- 2 Mart 2015; 17:21:06 >
  • İlk defa bir banka fırsatını beğendim

Nakiti bitirmek istiyorsan koşulsuz şartsız böyle indirimler yapmak lazım

%20 indirimde yapsa tadından yenmez aslında
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    1 lira mı

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Bana da 1 lira verirler buyuk ihtimal o yuzden denemeye bile gerek yok. Digerlerinin limiti 20000.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladigim kadariyla kuyum alisverislerindede gecerli, tum alisverislerde dedigine gore. vakif wordu kapatacagim zaten odeabanki radara aldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

ben de başvurdum bakalım beklemedeyim. teşekkürler paylaşım için.

Benim 10 gün önce başvurdum, son onay için sizi arıyorlar, limit sıkıntım yüzünden bana 1 tl limit verdiler

Diğer kartların limitini düşürünce bizi arayın bakalım dediler, karta 2000 tl yüklersem işlem yapamaz mıyım dedim, genel kural kartın 5 katı para yatırabiliyormuşuz

Gerçekten öyle mi, Var mı bu bilgiyi doğrulayabilecek

1 lira limitli karta Akbank atm'sinden para yatırabiliyorsunuz. Yatırdığınız para kimsenin görmediği bir yerde saklanıyor, limitiniz yatırdığınız para kadar "artmıyor", aynı kalıyor. Param nerde diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, Odeabank, Akbank'a, Akbank, Odeabank'a yönlendiriyor. Kimse sizinle ilgilenmiyor.

Diğer banka limitlerinizi düşürüp, Odeabank'tan limit arttırıp, yatırdığınız para kadar harcama yaparsanız, nerde olduğu bilinmeyen para geri geliyor, kartınıza yatırılıyor.

Kısacası, sakın 1 lira limitli karta para falan yatırmayın.

• Bana denizbank ve tebden limitim olmadigi icin kart vermediler ama odea bank 1500 tl limit verdi.

• bungee20 B kullanıcısına yanıt
    Benim kartım da bugün geldi. 1 tl limit vermişlerdi. Yarın için 5 lira göndericem karta eğer limit 6 tl olursa sıkıntı yok demektir. Varsa da limit artırana kadar bekler kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Benim kartım da bugün geldi. 1 tl limit vermişlerdi. Yarın için 5 lira göndericem karta eğer limit 6 tl olursa sıkıntı yok demektir. Varsa da limit artırana kadar bekler kart.

Kesinlikle böyle olacaktır, sorun yapmanıza gerek yok

• msj attım ama 2 gün oldu ne arayan var ne soran
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasuvari

msj attım ama 2 gün oldu ne arayan var ne soran

Ben internetden basvuru yaptim 24 saat gecmeden onaylandi mesaji geldi.

• Hemen başvurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

İnternetten başvuruda son aşamada şube seçiminde adanada şube oldugu halde şube bilgisi çıkmadığı için kitlenin kalıyorum başka bir ildeki şubeyi mi seçsem acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

kullanılabilir limitiniz artı mı bu yolla?
  • quote:

quote:

quote:

İnternetten başvuruda son aşamada şube seçiminde adanada şube oldugu halde şube bilgisi çıkmadığı için kitlenin kalıyorum başka bir ildeki şubeyi mi seçsem acaba

Bende adana da bulamadım mersin seçtim 1 lira limit çıkardılar HSBC concept boş yere evde duruyor onu iptal ettireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

quote:

quote:

quote:

Bende adana da bulamadım mersin seçtim 1 lira limit çıkardılar HSBC concept boş yere evde duruyor onu iptal ettireceğim

bende de telefonla bilgileri alıp 1tl limitli kartınız onaylandı dediler. Bakalım kart gelsin diger kart limitlerini biraz düşürüp limit açtırmaya çalışacagım

• O gün maximumu düşürmek için aradım kartın limiti düştü ama müşteri limitim düşmedi sanırım yapı kredi şubeye gelmemi söylüyor bende vazgeçtim geri yükselteceğim işbankasını concept i iptal edeceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.