Şimdi Ara

ODEABANK BANK'O KART 1~31 MART %10 İNDİRİM MAX.100 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
4.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 15 gün önce başvurduğum kart bugün geldi ve 1 TL limit ile geldi, teslim almadan geri gönderdim.

1TL limitli karta max 5 TL yatırarak 5 TL limit açılıyormuş, ne yapayım öyle kartı!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Hocam alıp limit yükseltseniz daha iyiydi.

Aynı şekilde mart ayındaki 100 tl çip para kampanyasından faydalanayım diye 19 martta başvurdum, 30 martta aradılar 1 tl limitli gönderelim diye, limit sonra artırırsınız dediler, bende kampanyaya yetişmez diye istemedim iptal etmişlerdi.Kampanyayı nisan ayınada uzatmışlar, tekrar aradım gönderin kartı diye, banka sizi olumsuz değerlendirmiş 90 gün başvurunuz alınmaz diyor başkada bir şey demiyor.Bu bankayı anlamak çok zor, beni nasıl olumsuz değerlendirir dedim siz kart verelim diye aradınız ben istemedim şimdi kararım değişti diyorum.Ama prosödür böyle deyip geçiştiriyor, 90 gün başvuramassınız diyor.Hoş gelseydi bile bunların limit artıracağıda meçhuldü ama alamadığıma üzülsem mi bunlara hiç bulaşmadığıma sevinsem mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Nisan kampanyası açıklanmadı ama Nisan yazıp 8444 e mesaj attım. Katılımınız alındı. 10mayısta yatıcaktır puanlar dedi.

Bu arada axess varken normal odea kartta aldım ama yeni kartla eski karta ortak limit oldu bende arıyıp limit arttırımı istedim bakalım artıcakmı..

Hocam kampanyaya katıldın da hangi kartla biri puan veriyor diğeri iade ikisinide mi veriyor bilgin var mı

iki kartlada harcadım bakalım ne yatırıcıklar 7nisanda belli olucak hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Nisan kampanyası açıklanmadı ama Nisan yazıp 8444 e mesaj attım. Katılımınız alındı. 10mayısta yatıcaktır puanlar dedi.

Bu arada axess varken normal odea kartta aldım ama yeni kartla eski karta ortak limit oldu bende arıyıp limit arttırımı istedim bakalım artıcakmı..

Hocam kampanyaya katıldın da hangi kartla biri puan veriyor diğeri iade ikisinide mi veriyor bilgin var mı

iki kartlada harcadım bakalım ne yatırıcıklar 7nisanda belli olucak hocam

Hocam mh aradım her iki kartda kampanyaya dahil toplam 100 tl geçemiyo sanırım bu benim yorumum :)

• geçenlerde kart vermek için aramışlar bende reddetmiştim. şöyle uzun soluklu bir kampanya çıkartırlarsa alınabilir.
  • Sayin SİVRİBEY, **** 9O no'lu Bank'O Card kredi kartiniza 100,00 TL indirim hesap ozetinize yansitilmistir.

• 100 tl puanim yuklendi

• Tertemiz 95 TL Elektrikler kesilmeseydi Mart'ın son günü o 5 TL'yi de çıkartıyordum Teşekkürler Odea Bank
  • Beyler puan kullanım tarihi ne zamana kadardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

100 tl puanim yuklendi

Ustam puan kullanım tarihi ayın kaçına kadardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

100 tl puanim yuklendi

Ustam puan kullanım tarihi ayın kaçına kadardı

Buyrun
     ODEABANK BANK'O KART 1~31 MART %10 İNDİRİM MAX.100 TL

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.