Şimdi Ara

ODEABANK BANK'O KART 1~31 MART %10 İNDİRİM MAX.100 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
4.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

kart geldiği gibi kapattırdım az önce

böyle adi bankacılık olmaz

22 günde kart basıp yolluyorlar..onu da yasal hakkım olmasına rağmen 1 tl limitle gönderiyorlar

arttırın diyince 1 ay sonra artar ancak diyorlar utanmadan

sonra da evet 100 tl kampanyasını kaçırmış olacaksınız tabi diyor mh

o zaman bunda sadece müşteri avcılığı vardır

ücretsiz olan bank o card talep edersin kafalarına göre aidatlı olan axess i gönderirler..pazarcı gibi bankacılık yapıyorlar

kapat diyince de kapattıp kırın atın diyorlar hemen

kart 1 TL limitle geldi başka bir bankadaki müşteri limitimi düşürdüm limit artış talebi istedim bankacılık hizmet sözleşmesi elimize ulaşmadı dedi mh.kartı iptal ettim hemen kapattılar bu nasıl müşteri memnuniyet politikası!!!! kart başvurusu yaptım yeniden olumsuz sonuclandı.bu bankayla uğraşılmaz

aynen öyle

kanunlar sadece bize işliyor bu gibi adi bankalara da işlese biraz iyi olacak

BDDK ya şikayet yazacağım..

siz de öyle yapın bence

• bundan 4 ay önce basvurmus ve bana 1 TL kart cıkartırız isterseniz göndermeyiz sonra diğer bankaların limiti düşünce bunu çıkartır öyle basar göndeririz demiştiler kabul etmemiştim.

sonra 1 ay once basvurdum normal 3binlik kart göndermişler bencede 1 TL lik kart alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

sakın limit acmak için para yatırmayın limit 1 TL*5 kata kadar acılıo eft niz veya paranızın iadesi için ugrasırsınız benim gibi!!!

Hocam 1 TL limitli gelen kartlara 100 TL yatırarak 100 TL alışveriş yapamıyor muyuz yani?
  • Kart limitinin 5 katını yatırabilirsiniz dedi mh benim kartta 1 liraydı sözleşme ellerine ulaşmamış sözleşme ulaşacakmış ortalama 2 hafta limit yükseltmeye öyle başvuracakmışım oda 1 haftayı bulabiliyormuş bende iptal ettirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ilk başvurduğumda 1 TL ile gönderdiler. Aradım bir süre sonra tekrar arayın yükseltelim dediler.

Aynen 2-3 hafta sonra aradım 2000 TL yaptılar.

En son yılbaşından önce mesaj attılar 6500 TL yapalım mı dediler.

Şu anda 650 TL limitli.
  • kartı kullanıma kapattıracak arkadaşlar iyi düşünsün.banka direk kapatıo ve bir dahaki başvuruda olumlu yanıt vermiyor
  • Direk 3500 verdiler bana...
    Alışverişi yaptim indirimi bekliyorum

• benden odeabanka kocaman bir ban 1775 kkb puanım var güncel olarak. bana kredi kartı vermediler. gerçekten pes. bu gidişler bu banka büyüyemez ya batar ya da sınırlı şubesiyle sürünür.
  • Bu arki 1000 TL alıverişimi neredeyse doldurdum. Kampanya çok iyi ancak burada limit sorunu yaşayan arkadaşlarda, bankanın eden çifte standarta sebep olduğunu tam anlayamadım.
  • Hem axess hem bak o kartı olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Hem axess hem bak o kartı olan var mı

Benim axess vardı şimdide banko karta başvurdum. Kabul olmuş yarın bi gün gelir heralde. Neden sordunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

benden odeabanka kocaman bir ban 1775 kkb puanım var güncel olarak. bana kredi kartı vermediler. gerçekten pes. bu gidişler bu banka büyüyemez ya batar ya da sınırlı şubesiyle sürünür.

Kredi puanın dan değilde diğer kredi kartlarının limitlerinden dolayı vermemiş olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Hem axess hem bak o kartı olan var mı

Benim axess vardı şimdide banko karta başvurdum. Kabul olmuş yarın bi gün gelir heralde. Neden sordunuz?

Bende axess vardı bank o karta başvurdum oda geldi de bu kampanyanya bank o kartla nasıl başvuracağız mart yazıp göndermek istediğimde zaten başvuru yaptınız diyo çünkü kart numarasıda yazmıyoruz ki

• yeni kampanya başlamadı.
  • ne güzel kombo yapcaktım. Limit arttırım başvurusunu sonunda aldılar ve bugün itibariyle 1000 tl yaptılar limiti. Mart ayında beceremediler
  • Nisan kampanyası açıklanmadı ama Nisan yazıp 8444 e mesaj attım. Katılımınız alındı. 10mayısta yatıcaktır puanlar dedi.

Bu arada axess varken normal odea kartta aldım ama yeni kartla eski karta ortak limit oldu bende arıyıp limit arttırımı istedim bakalım artıcakmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Nisan kampanyası açıklanmadı ama Nisan yazıp 8444 e mesaj attım. Katılımınız alındı. 10mayısta yatıcaktır puanlar dedi.

Bu arada axess varken normal odea kartta aldım ama yeni kartla eski karta ortak limit oldu bende arıyıp limit arttırımı istedim bakalım artıcakmı..

Hocam kampanyaya katıldın da hangi kartla biri puan veriyor diğeri iade ikisinide mi veriyor bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc104

1 yıldır kartım var. 1000 lira limitli. 1000 lira kazandırmıştır vala

benimki de 1000lira. diğer bankalara 10bin verirken bunlar niye 1000 lirada tutuyor. fikriniz var mı?
  • banokart axess karta 12 mart tarihinde başvurmuştum... dün aradılar axess kart başvurusunu ilerletemediklerini yerni 5000 tl limitli platinum kart çıktığını soylediler.... ben de kartı iptal ettirdim. çünkü kampanya bitti... butun kampanyalar artık axess üzerine %25 indirim gıdaya .. ilk başvuruya 100 tl

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    nisan yazıp gönderilen kampanya şartları farklıdır. Ama güzeldir

http://forum.donanimhaber.com/m_104385161/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.