Şimdi Ara

ODROID-C2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
7.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musakilic

Bizim oyle oldu gümrük bu aralar çok sıkı herşeyi kontrol ediyorlar
    C2 dün elime ulaştı..
    Korkum emmc siparişini unuttuğum için cihaz yavaş olur düşüncesindeydi ama Ultra Sandisk SD ye attığım Android 5.1.1 v1.1 imajı gayet hızlı acıldı... tepkiside daha önceki kullandıgım GeekBox a göre 2 tık daha hızlı... dün akşam çok fazla kurcalamadım ama emmc siparişide geçseydim cok daha iyi olacakmış onu atlamışız.. sipariş verecek olursa benim içinde 8gb lık android emmc eklemeyi unutmasın... tekrar almaya kalksak deli gibi kargo parası cıkartıyor bu koreliler... alibabada vs. de satılmıyor malesef...

neyse cihaza dönelim... cihazda google market yoktu.. forum sitelerınde önerdikleri yöntemle onuda kurdum... birde KODI kurup denedık mı tamamdır... bu arada Amlogic 905 için hangi Kodi apk öneriliyor.. bilen birileri link atabilir mi ?

Forum Siteleri

http://forum.odroid.com/viewforum.php?f=134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 18 Mart 2016; 17:04:18 >

• ender E kullanıcısına yanıt
    Ustam güzel bir inceleme yaparsanız sevinirim
    Alacak arkadaşlarada yardımcı olur sizin incelemeleriniz belki almak isteyen raspi kullanıcılarıda almak isteyebilir belki alacak olan kisiye istediginiz emmc yi sepete eklerler
  • quote:

Ustam güzel bir inceleme yaparsanız sevinirim
    Alacak arkadaşlarada yardımcı olur sizin incelemeleriniz belki almak isteyen raspi kullanıcılarıda almak isteyebilir belki alacak olan kisiye istediginiz emmc yi sepete eklerler
    bende sipatriş verecekttim ama stokta yok diyor. Bir de fiyat 40 dolar yazıyor 45 değilmiydi ben miyanlış hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

bende sipatriş verecekttim ama stokta yok diyor. Bir de fiyat 40 dolar yazıyor 45 değilmiydi ben miyanlış hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    Güzel cihaza benziyor.
    Raspberry Pi almayı düşünürken bu da cezbetti.
    Biraz daha düşünelim bakalım.
  • Raspi cocuk oyuncagı bunun yanında
  • quote:

Raspi cocuk oyuncagı bunun yanında
    sipariş verecek arkadaşlarımdan ricam benim içinde 8gb lık android emmc siparişi verebilir mi ? tşkler..
  • musakilic kullanıcısına yanıt
    Raspi'deki projeler beni cezbediyor. Okulun etkisiyle, klasik media player yerine ekstrem işlemlerde de kullanacağım. Odroid projelerine bakıyorum neler yapılmış vs.
    Double din araç media center yapmayı düşünüyorum.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hemen sipariş verecek olsaydım yardımcı olurdum. Ben şuan düşünme aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özaltay

Hemen sipariş verecek olsaydım yardımcı olurdum. Ben şuan düşünme aşamasındayım.

tşkler patron.. karar verdiğinde mutlaka bilgi ver....
  • Dün itibari ile odroid c2 elime geldi cihaz kredi kartı buyüklügünde ve umdugumdan cok hızlı cıktı 16 gb sd kartile denedim keşke 16gb emmc alsaydım diye pişman oldum sd ile bu hızla calışıyorsa emmc ile düşünemiyorum bile zaman la size performans ile ilgili bilgileri verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakilic -- 25 Mart 2016; 7:51:10 >
  • quote:

Dün itibari ile odroid c2 elime geldi cihaz kredi kartı buyüklügünde ve umdugumdan cok hızlı cıktı 16 gb sd kartile denedim keşke 16gb emmc alsaydım diye pişman oldum sd ile bu hızla calışıyorsa emmc ile düşünemiyorum bile zaman la size performans ile ilgili bilgileri verecegim
    Şu cihazdan alacak olanlar varsa bir kaç kişi toplu sipariş versek kargoyu bölüşsek nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Şu cihazdan alacak olanlar varsa bir kaç kişi toplu sipariş versek kargoyu bölüşsek nasıl olur ?

Gümrüğe takılıyor hocam, gümrük çok sıkı bu aralar. İki kişi birleşmesini dahi tavsiye etmem, kargosuyla beraber kesin takılır. Kaldı ki yanına aksesuarlar da alınmalı, en azından kutu ve e-mmc kart bu adamlardan alınmak zorunda.
  • Majesteleri_84 M kullanıcısına yanıt
    Ustad emmc alırım kargoya yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Gümrüğe takılıyor hocam, gümrük çok sıkı bu aralar. İki kişi birleşmesini dahi tavsiye etmem, kargosuyla beraber kesin takılır. Kaldı ki yanına aksesuarlar da alınmalı, en azından kutu ve e-mmc kart bu adamlardan alınmak zorunda.

bız kuzen ıle bırlıkte tek kargo ıle aldık

2 adet c2
    2 adet kase
    2 adet wifi

aldık gecen haftalarda geldı takılan vs.. olmadı.. hatta gumrugede gırdı cıktı..
  • quote:

Ustad emmc alırım kargoya yardımcı olur

emmc bende almak ıstıyorum..zaten ufacık hap gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

2 adet c2
    2 adet kase
    2 adet wifi

aldık gecen haftalarda geldı takılan vs.. olmadı.. hatta gumrugede gırdı cıktı..

Alıntıları Göster
    Doğru, gümrüğü unuttum bir an. O riske girilmez .. Almak istiyorum bu cihazı ama kargo parası gerçekten fazla yahu.

• Majesteleri_84 M kullanıcısına yanıt
    16 dolar kargo 3 e bolseniz 6 dolargibi ucret duser emmc de micro sd kart gibi ustad
  • quote:

quote:

quote:

2 adet c2
    2 adet kase
    2 adet wifi

Kargo hariç 73,80 USD tutan siparişim gümrüğe takıldı, 56,60 TL gümrük vergisi çıktı, itiraz etmeyi düşünüyorum. Aldıklarım da c2, iki kutu, emmc, kablo, kumanda.

• Neye gore takilmis?
  • quote:

Neye gore takilmis?

Kargo dahil bedele baktılar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.