Şimdi Ara

odtü bilgisayar gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• niye kimse bişey yazmıyo?
  • gecen sene 5560 la almis,bence gelir
  • kesin gelir bnce 5560 diilmiydi gçen sene ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

gecen sene 5560 la almis,bence gelir

bu sene herkesin beklediğinden yüksek sıralama almış olması korkutuyo beni
  • gecen senede 5560 almıs bu sene 5 kisi arttı 6binle kapatır yaz dostum gelir onundeki 3500 kisi tıp yazar hatta fazlası 500 tm olsa gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBailardo

gecen senede 5560 almıs bu sene 5 kisi arttı 6binle kapatır yaz dostum gelir onundeki 3500 kisi tıp yazar hatta fazlası 500 tm olsa gelir

sağolasın rahatlattın beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gecen senede 5560 almıs bu sene 5 kisi arttı 6binle kapatır yaz dostum gelir onundeki 3500 kisi tıp yazar hatta fazlası 500 tm olsa gelir

dostum yardımına ihtiyacım var bir arkadaş için.odtüdeki bölümlerin kontenjanlarındaki değişim lazım.mesela 2011 de bilgisayar 100 alıyordu bu yıl 105 alacak gibisinden?
    yapabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

quote:

dostum yardımına ihtiyacım var bir arkadaş için.odtüdeki bölümlerin kontenjanlarındaki değişim lazım.mesela 2011 de bilgisayar 100 alıyordu bu yıl 105 alacak gibisinden?
    yapabilirmisin?

ustad ben 2011 ve 2012 kılavuzlarını yanyana acarak baktım ama en kolay öyle olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

quote:

yapabilirmisin?

ustad ben 2011 ve 2012 kılavuzlarını yanyana acarak baktım ama en kolay öyle olur

link atabilirmisin hocam

• up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.