Şimdi Ara

ODTU Ceng Derece Mezunu Soru/Cevap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
13
Favori
5.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kanadada çalışan yazılım mühendislerine bile en büyük oyun firmalarından biri en fazla (o da eyaletine göre) 200k dolar veriyor onun dışında kaç yerde 200k dolar gördünüz? Zaten sırf bu tür sözler yüzünden cs sıralamaları uçtu gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catastrophic forgetting C kullanıcısına yanıt

hocam harbi giriş maaşları böyle mi? ben daha düşük diye düşünüyordum. dediğiniz şirketler iyi şirketler tabii ki de iyi şirket de olsa giriş maaşlarının böyle olacağını düşünmemiştim. 80-150 arası olana 100k ile kapak atsam daha başka bir şey istemem.

• catastrophic forgetting C kullanıcısına yanıt

Abi bi de rekabet artıyor da şöyle bir şey var. millet sevdiği için yaktın olduğu için değil, popüler olduğu için 'çok para' olduğu için bilgisayar müh yazıyor.bu adamla gerçekten yatkın olan seven adam bir olmaz. aslında bu şekilde giderse kalifiye eleman açığı daha çok olacak bence.

teknoloji gelişiyor ama o hızda kalifiye eleman yetişmiyor haksız mıyım

• El İnsaf E kullanıcısına yanıt

bir işi sevmek ayrı yapabilmek ayrı. çok para olduğu için yüksek puanla seçen adamlar emin ol çok başarılı olacak.

• ben sadece sevmeyi öne sürmedim. yatkın değilse de sıkıntı. bir meslekten nefret etmedğin sürece o işte çalışıp iyi paralar kazanıp memnun olabilirsin.

ama yatkın değilsen sıkıntı

• Guest-2C95D464A G kullanıcısına yanıt

okuken çalışma dengesini kurmak zormuş. başkalarına da sormuştum. İTÜ, ODTÜ aya okulların mı çok zor olmasından kaynaklı yoksa bölümden mi? Benim bildiğim temel bilimler fizik matematik falan çok zor. Makine mühendisliği çok zor.

2) Boğaziçi itü ile kıyaslarsak hangisi seçerdin tekrar seçim yapsan

3) ekşi sözlük'te bilgisayar mühendisliğini öyle bir kötülüyorlar ki. bilmem odtü mezunuymuş. ortalaması iyiymiş falan. işsizmiş.

Böyle durumlar çok oluyor mu?

4) bu ayarda üniversitelerde de okunsa staj bulmak falan zormuş bayağı. öyle mi? ortalama yerlerde gene bulunur herhalde ama iyi yerler için rekabet çok mu

5)bi de özel üniversiteler hakkında düşüncen nedir bilgin var mı

sabancı, koç bilkent falan

6)bi de odtü de hocalarla iletişim nasıl?

rahatça ulaşılabiliyor mu

bi proje yapılacağı zaman çok öğrenci olduğu için devlet üniversitelerinde sıkıntı oluyormuş biraz

araştırma projeleri oluyor ya. devlet ünivlerinde çok öğrenci olduğu için hocayla proje falan yapmak zor oluyor deniyor da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.