Geçen sene 1488 ile kapatmış bu sene nasıl olur tahmininiz var mı geçen seneye göre 800-850 sıralama geliyor ama olur mu olmaz mı korkuyorum
Up
gecen seneye göre 800se bu sene 1600 gelir yani gtü pc müh. h.o.
1.2-1.3k arası
Bu sene kimseyi almiyor.Bolumu kapatacak odtu zaten yakinda.
Bu sene 1200 ile kapatır gibime geliyor, senin sıralaman da 1000-1100 lere atar, ya girersin ya ucundan kaçabilir, her şeye hazır ol...
Ha belki yığılma o kadar olmaz sıralaman 900 lere geriler rahat girersin belki de yığılma çok olur sıralaman 1300 lere geriler, sonuçlar açıklanana kadar bilemeyiz.
cheers darlin
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler hocam en realist cevap bu oldu galiba
Ceng yazılmaz ağır balon bi bölüm oldu
Thomas SilversteinT
kullanıcısına yanıt
Saçmalama, mis gibi bölüm ödevlerini gördüğümden biliyorum.
Artık yükselmez ceng yükseldi yükseleceği kadar.
Dell_Naja
kullanıcısına yanıt
2 senedir aynı muhabbet. 3. sene de hayvan gibi yükselecek diyorum ben
ilk binden alir diyorum ben. odtu ceng'in kontenjani boun'dan cok yüksek degil ee gibi ( boun 80, odtu 100).boun 400 civarı kapatir, bilkent tam burslu 600, odtu'den de 900-1000 bekliyorum.
ODTÜ den bildiriyorum 1 k dolaylarında bekliyorum. ODTÜ ee öğrencileri bile ceng i tavsiye ediyor.
Ceng Computer Engineering mi?
Aynen ceng computer engineering.Hocam cevrenizde gördüğünüz kadarıyla yığılma cok olur mu sizce?Arkadaşlarınızla konuştunuz mu netler ne durumda?
Genelde iyi arkadaşlar AYT 1-2 yanlış TYT 110 üstü pek yok gibi. TYT zorlamış açık ara. Özellikle Türkçe ve Sosyal belirleyiciydi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sene sözel yılıydı. 1 yıl boyunca edebiyat sosyal çalışmış bir sayısalcı olarak söylüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme