Şimdi Ara

ODTÜ CENG sıralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 1488 ile kapatmış bu sene nasıl olur tahmininiz var mı geçen seneye göre 800-850 sıralama geliyor ama olur mu olmaz mı korkuyorum

• Up
  • gecen seneye göre 800se bu sene 1600 gelir yani gtü pc müh. h.o.
  • 1.2-1.3k arası
  • Bu sene kimseyi almiyor.Bolumu kapatacak odtu zaten yakinda.
  • Bu sene 1200 ile kapatır gibime geliyor, senin sıralaman da 1000-1100 lere atar, ya girersin ya ucundan kaçabilir, her şeye hazır ol...

Ha belki yığılma o kadar olmaz sıralaman 900 lere geriler rahat girersin belki de yığılma çok olur sıralaman 1300 lere geriler, sonuçlar açıklanana kadar bilemeyiz.
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam en realist cevap bu oldu galiba
  • Ceng yazılmaz ağır balon bi bölüm oldu
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Saçmalama, mis gibi bölüm ödevlerini gördüğümden biliyorum.
  • Artık yükselmez ceng yükseldi yükseleceği kadar.
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    2 senedir aynı muhabbet. 3. sene de hayvan gibi yükselecek diyorum ben
  • ilk binden alir diyorum ben. odtu ceng'in kontenjani boun'dan cok yüksek degil ee gibi ( boun 80, odtu 100).boun 400 civarı kapatir, bilkent tam burslu 600, odtu'den de 900-1000 bekliyorum.
  • ODTÜ den bildiriyorum 1 k dolaylarında bekliyorum. ODTÜ ee öğrencileri bile ceng i tavsiye ediyor.
  • Ceng Computer Engineering mi?
  • Aynen ceng computer engineering.Hocam cevrenizde gördüğünüz kadarıyla yığılma cok olur mu sizce?Arkadaşlarınızla konuştunuz mu netler ne durumda?
  • Genelde iyi arkadaşlar AYT 1-2 yanlış TYT 110 üstü pek yok gibi. TYT zorlamış açık ara. Özellikle Türkçe ve Sosyal belirleyiciydi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu sene sözel yılıydı. 1 yıl boyunca edebiyat sosyal çalışmış bir sayısalcı olarak söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.