Şimdi Ara

ODTU ENDUSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI MI EGE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • odtu endüstri ürünleri tasarımı 2017--32k
    ege bilgisayar mühendisliği 2017--38k
    benim 2018 sayısal sıralamam 37k

şimdi ne alaka diyeceksiniz ama ben sınava hazırlanırken bilgisayar mühendisliği istiyordum. başka bir bölüm kafamda olmadı. gelin görün ki sonuçlar açıklandı ve 37k ile çok da istediğim bir üniversite olamayacağına göre endüstri ürünleri tasarıma yöneldim. salim ünsal'ın tercih simülasyonuna göre de odtu 36k ile tahmini olarak kapatabilirmiş bu sene.neden bilgisayar istedim? çünkü matematik ağırlıklı bir mühendislik istedim ve tabii ki iş bulma da sıkıntı çekmeyeyim diye ama odtü'nün ismi var ve iş bulurum diyorum. fakat eger ege'den mezun olursam çok da emin değilim işte. lütfen rakip eleyeceğim diye mantıksız cevaplar vermeyin. yardımcı olun. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? :)

• lütfen yardımcı olun arkadaşlar??????????**
    upupupup
  • cevap net bence

EGE BİLGİSAYAR tabii ki

Hocam sanki Bayburt bilgisayar dan bahsediyoruz Ege bu yani hiç de kötü bi üniversite değil bence

Zaten bilgisayar da istiyormuşsun bir de izmir oh mis :D
  • LaktozSuzSüt kullanıcısına yanıt
    fakat dokuz eylül'ü öne almak daha mı iyidir? çünkü hazırlığı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismihraklar

fakat dokuz eylül'ü öne almak daha mı iyidir? çünkü hazırlığı var?
    Geçen sene ben mf idim tam senin sıralamandaydım egenin daha yüksekti 2016 verilerine göre geçen sene değişti mi bilmiyorum

ege türkçe bölüm mü ki ? Ben olsam bilgisayar mühendisliği için öncelik ve hayati olan ingilizceyi halledebileceğim yeri seçerdim
    ondan sonra kampüs düşünürdüm
  • Ege bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine - elektrik elektronik geliyomu
  • Onedays O kullanıcısına yanıt
    neden açıklar mısınız?
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    evet büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismihraklar

neden açıklar mısınız?
    İzmir'in kızları güzel diyorlar.

• iyi üniversite tırt bölüm > kötü üniversite iyi bölüm. tıp, hukuk, diş dışındaki bölümlerde böyle bence. şirketler odtü mezunu çalıştırıyorum demek ister.

• Evet iş konusu beni biraz ODTÜ'de yönlendiriyor ve açıkçası odtu'lu olmak bile insana çok şey katar diye düşünüyorum. Gerek kampüs ortamı gerekse hocaları

• kesinlikle odtü hocam
  • endustriyel urun tasarimi onemli bir bolum ve odtu en iyi okullardan eger okurken aklinda soru isareti kalmayacaksa kesinlikle tercih etmelisin

• KESİNLİKLE BİLGİSAYAR SAÇMALAMA. Hayallerini süsleyen bölüm değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marterise -- 6 Ağustos 2018; 12:6:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C3390505

iyi üniversite tırt bölüm > kötü üniversite iyi bölüm. tıp, hukuk, diş dışındaki bölümlerde böyle bence. şirketler odtü mezunu çalıştırıyorum demek ister.
    Böyle bir şey yok liselilerin uydurmasından başka bir şey değil bu.

Kesinlikle ege bilgisayar.

• Ege bilgisayar'da okuyan arkadaşim bölümün inanilmaz derecede zor olduğunu ve ingilizce olmamasinin çok büyük bir dezavantaj olduğunu söylemişti bana, illa

bilgisayar istiyorsan o siralamalardaa ingilizce eğitim veren başka okullar da var onlara yönel, İzmir sahil şehri diye cazip geliyor ama inan bana o iş öyle olmuyor.

• Endüstri ürünleri tasarımcılarının iş bulma durumu da bildiğim kadarıyla çok parlak değil. İtü entas'tan mezun biriyle konuşmuştum. Onun söylediğine göre bölüme girer girmez yönünü iyi belirlemek lazımmış çünkü pek çok arkadaşının iş bulamadıkları için fuarlarda stant düzenlemesi yaptığınından bahsediyordu. İstediğiniz kadar iyi okul olsun, iş bulmada tanıdık ve çevrenin etkisi daha fazla maalesef. Bir de çok benzer bölüm açıldı, iki yıllk, dört yıllık. Bunları da düşünerek yazın bence. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre olur umarım.

• Birincisi endustri urunleri tasarimi tirt bolum degil ikincisi ege kötü uni. degil sacmalamissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 6 Ağustos 2018; 12:59:46 >
  • Salim Ünsal'ı boşver ODTÜ gelir mi bilemem ama bence Ege bilgisayarı yaz öne.Sırf ODTÜ diye istemediğin bir bölümde okuma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.