Konunun bir kismini linkedindeki yeni veriler ile guncelledim kalan kismini da temmuzda istanbula gitmeden once guncelleyecegim ancak en cok calistiklari yerler de tutarsizlik var mesela bizim bolumde pwc, ykredi gozukmesi lazimken gozukmuyor onun harici tek tek bakabilirsiniz. (Eklememi istediginiz yer/sektor olursa da soyleyin kacirdigim coktur.) Odtu iibf/bolumlerin okunabilirlikleri/ staj kovalama vs ile alakali sorunuz varsa hem buradan hem de ozelden konusabiliriz dedigim gibi temmuzdan sonra aktif olamam pek suan evde yapcak bisi bulamiyorum excel ve bilanco calismak disinda (beyaz yaka seruvenimiz basliyor) |
odtü iibf mezunlarının çalıştıkları yerler ve istatistikler(detaylı) (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
dostum benim amacim yazdirmak degil zaten dusunen varsa eksisini artisini anlaticam niye konuyu suistimal ediyorsun ki gerek var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 28 Haziran 2024; 9:24:16 > -
2019-2020 senesindeki halini hatirliyorum forumun suan lunapark olmus sonra diyorsunuz ki niye forum bitiyor kimse kalmadi iste bu yuzden yani valla yazdigima yazacagima pisman oldum sorusu olan varsa ozelden konusuruz
-
bu kadar emek verdigim konunun altinda bunu yapman yanlis yoksa belirtebilirsin konu ac mesela okunmaz de cop de mezunlari issiz de gram laf dalasina da girmem umrumda da olmaz. sen 1 farkindaysan ben 10 farkindayim zaten dezavantajlarinin.
ayrica biri sana yanlisla geliyorsa sen de baskasina yanlisla gitme
-
Haklısın knk yorumu siliyorum
-
tesekkurler anlayisin icin
-
merkez bankası maaşları nasıl
-
ankara siyasal mezunu yeğen baba referansı ile girdi merkez bankasına normal insan 50 alıyorsa bi memuriyette onlar 70-80 civarı merkezde geçer ellerine. ama işte oraya girmek asıl mesele. baban kuvvetli ise sen siyasal da bitirsen girersin. sonra odtü ibf li ler çırpınıp dursun(umarım çırpınmıyorlardır lafın gelişi söyledim)
-
mb ve borsa istanbul ozel sektorun ustunde maaslar veriyor net olarak rakam bilmiyorum ama yukarda yazilandan fazlasini duydum bist icin
-
cok iyi alıyorlar, ben bi rakam duydum da söylemiyim mb için
-
hocam peki yurt dışında çalışma fırsatları ve ya yine yurt dışında yüksek lisans yapmanın olasılığını söyleyebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostalDude -- 29 Haziran 2024; 22:40:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1k için en iyi seçenek odtü iibf midir, daha ideal bir şey var mı arkadaşlar bu seçmeli ders muhabbeti course capacity is full olayı canımı sıkıyor vakıftaki adam kendini istediği dersleri seçip şekillendirecekken sen istemediğin ilgin bile olmayan derslere maruz kalabiliyorsun bu sıkıntı bir durum değil mi
-
ozel sektorde mb ve bist kadar giris maasi veren sirket duymadim, acil zam lazim ozele
-
Hocam yurt disinda calisma firsati bence ikiye ayriliyor birincisi akademi yoluyla yurtdisina gidip orada bir sirkette calismaya baslamak digeri de uluslararasi bir sirkette calisip belli bir deneyimden sonra yurtdisina transfer olmak baska da bilmiyorum detayli bilgim yok gorduklerim bu sekil.
Yuksek lisans mevzusu ise sadece kendi bolumum icin bilgi verebilirim 23' mezunlarindan gordugum kadariyla 90 kisi mezunsa bunun 10-15'i yurtdisina yuksege gidiyor cogunlukla abd, ingiltere ve kanada ortalamalar da 3+ sana net bir olasilik sunamam fakat maddi durumun bitik degilse 3.5 gorursen LSE ve benzeri yerlere gidebilirsin bence olmadi bir iki alt kademe yerlere
-
Ozelden konustuk zaten buraya da yaziyim iyice oturmasi adina. 1k icin secenekler Odtu ve gsu isletme/econ sonra bilkent pols, odtu ir, bogazici turizm, odtu pols ve marmaraya ybs olarak gidiyor. 1k yapan birine bu sene banko odtu veya gsu isletme/econ gelir zaten bence overrall'da odtu gsu'den daha mantikli acikladim ozelden de.
Course capacity is full muhabbeti genellikle bolum derslerinde yasanmiyor bunun yasandigi dersler okulda adi cikmis herkesin aa vermek icin can attigi secmeli dersler caz tarihi, solfej, girisimcilik vs gibi dersler 5 bilemedin 10 saniyede doluyor bunun da sebebi odtu'nun zor olmasindan dolayi herkesin bu derslere ulasmaya calismasi ortalama yukseltmek/probdan(sene tekrari) cikmak icin vs
onun haricinde ir veya pols okursan isletme/econ'dan secmeli ders alamiyorsun ayni fakultede olmamiza ragmen tabi bunu cozmeye calisiyoruz da seneye nolur bilmiyorum. bu tabi buyuk eksiklik ama isletme/econ okuyanlar icin degil bence ui veya pols okuyanlar icin o yuzden bu bolumlerde bilkent tutuyorsa ve hedef ozel sektorse oncelik olmali kesinlikle
-
teşekkürler hocam tekrardan bilgilendirmeleriniz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet yok valla, consultingler de dahil eğer duyduğum rakam doğruysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LSE'den bahsetmeniz güzel oldu. Wall streetten sonra para londrada dönüyor. Yüksek gpa yapıp ya yüksek lisansa ya da direkt transfer olup orada mezun olmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostalDude -- 30 Haziran 2024; 12:21:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X