Jotform iyi bir şirket mi ctis’te çok fazla part time yazılımcı olarak çalışan kişi var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
odtü iibf mezunlarının çalıştıkları yerler ve istatistikler(detaylı) (6. sayfa)
-
-
Üni öğrencisini part-time çalışan olarak alması çok iyi. Boun ybs'den yakın bi dostumun arkadaşı yaklaşık 1 senedir data analyst olarak çalışıyor remote şekilde şartlardan memnun devam edecekmiş. Yurtdışı menşeili bir firma olması da çok artı bilkent ve odtü için en gözde staj noktası son yıllarda.
Hacettepe ceng ve stat'tan da giren fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 20:52:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılım vb. alanlarda ilerleyecekseniz iyi bir seçenek
Ctis özelinde bir durum var, öğrencilerin yarısından çoğu part-time veya tam zamanlı çalışıyor. Linkedin’dan Baktığımda çok fazla jotform’da çalışan ctis öğrencisi bulunuyordu. Ondan dolayı bu firma aklımda kalmış.
Çoğu firma part-time öğrenci alıyor. Kardeşim tobb pols-ir son sınıf öğrencisi, büyük bir bir telekominikasyon şirketinde stayjerdi, insan kaynakları aramış bugün bizimle devam etmek ister misin diye, başka bir firma da full-time iş teklif etmiş. İkisi de remote. Maaşı da fena değil. Bu zamanında 300 binle girmişti ama üniversiteyi iyi değerlendirince, ortalama kasınca, öğrenci kulübümde başkanlık yapınca, hocalarla çalışıp makale vs. yazınca gelecek vaadetmeye başladı. Normalde ea 300 bin olan birine okuma derdim
hocam bence win-win durum var ortada. bilkent ctis istedikleri işe en uygun seçenek demek ki okuyanlar için de ankarada en iyi staj yapacakları yer burası.
Kardeşiniz çok iyi örnek iibf'de kişisel çaba ile nereye gelinebileceği açısından benim için de iyi oldu departman ne bu arada, bir de ilk olarak nası girdi bu işe okul,topluluk sayesinde mi yoksa genel iş ilanı başvurusu sonra mülakat ile mi kabul aldı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 21:19:59 > -
@EntelFeridun özelden banım var buradan yanıtlayayım hocam önce üniyi linkedin üzerinden açıyorsun. sonra eski çalışanları seçiyorsun burada hem mezunlar hem güncel okuyanlar gözükür. sonra hangi bölüme bakacaksan sağa kaydırıp ne okudular? kısmından o bölümü seçiyorsun eğer bölüm en çok mezun verenlerde gözükmüyorsa ekleye tıklayıp bölümün ismini yazıp filtreyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 21:19:25 > -
çok teşekkür ederim hocam🦅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Departmanı regulatory affairs. Tobb'da staj şöyle oluyor, tercih yapıyorsun tercih ettiğin şirketler seni inceliyor eleme yapıyor. Departmanın müdürü kişi, cv'ni beğendiğimiz için seni seçtik, xx gazetesinde yöneticiliğin öne çıkardı vs. tarzı şeyler demiş. 3 aydır stajyer işte, müdür bizle devam etmek ister misin demişti birkaç hafta önce bugün de insan kaynakları aradı asgari ücretle mezun olana kadar (ocak) daha sonra tam zamanlı işe başlayacakmış.
Ya bu tarz firmalar yetiştirecek eleman alıyor, emekli olana kadar onlarla çalışmasını istiyor, müdürlükten sonrası baya para getirir. xx bankasında aynı şekilde başlayacaktım da, artık kanunlar düzenlemeler ıvır zıvır midemi bulandırdığı ve başlangıç maaşı iyi olmadığından gittim bilkent ctis yazdım. ülkede kalasım yok.
bu arada kulüplere ve sosyal aktivitelere önem verin, bu tarz işler gerçekten öne çıkarıyormuş. zaten odtü'de okuyorsun baya güzel kulüpler var. ot gibi ortalama kasmak manasız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C712C975 -- 24 Temmuz 2023; 21:38:5 >
-
Tobb'un bu imkanı güzelmiş hocam. dediğin gibi uzun vadeli çalışan arıyorlar o yüzden top6 da iibf okuyanları pek istemiyorlar çünkü çoğu başka yerlere geçiyor devamında basamak olarak kullanıyorlar bir nevi ama marmara,istanbul buralar zaten çok beklentide olmadığı için o işte uzun yıllar devam ediyor dolayısıyla daha fazla alım yapıyorlar buralardan benim gözlemim böyle en azından .
yok hocam iibf'de ortalamadan daha önemli bu dedikleriniz zaten siyaset ve ui okuyan birinin ortalaması isterse 4 olsun sonuçta sektörel bağlamda ders yok curriculumda yani işveren açısından sadece 'çalışkan' izlenimi verir onun yerine mezun olmadan staj kasıp mezun olunca 'tecrübeli' konumunda olmak daha doğru katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 22:10:24 > -
tercihler başlamadan son up. sorusu olan gelsin, kazanacaklara hayırlı olsun şimdiden
-
econu görüp imrenmemek elde değil
-
cok istiyorsan yandal yaparsın olmadı yüksek lisans, takma çok kafaya afaki farklar yok. tcmb de cok avantajı var tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 21:50:34 > -
elimizden geleni yapacağız
hocam birkaç sorum daha var ama bunlar okulla ilgili,
1-siyasi olaylar var mı varsa ne boyutta
2-spor salonu yüzme havuzu tarzı hizmetlerin olduğunu öğrendim bunlar ücretsiz mi
3-yurt deneyimleri nasıl kykya kıyasla
-
1) eylemlerin geneli okulun işleyiş,yönetim bozuklukları üzerine, geldiğimden beri bi kere siyasi oldu o da dolar eylemiydi baya sivil falan vardı içerde toma müdahele etmişti. çoğunluk işinde gücünde zaten okulun zorluğundan dolayı kafa kaşıyacak vakit kalmıyor yani rahatta kal mülkiye falan daha sıkıntı o açıdan bizdekilerin çoğu tatlı su solcusu. sağcılar da kendini belli etmediği apolitik takıldığı için sağcı solcu olayları yok bazen tgb ile solcular arasında ufak caplı şeyler oluyor.
2) İkisi de ücretsiz önden randevu alıyorsun, havuz baya iyi olimpik kocaman, spor salonu da 2 tane var birisi meşhur baraka diğeri de batı yurtlarda testonun videosu var bakabilirsin oradakinde. yine randevuyla alıyorsun her türlü yer oluyor düzenli gidersin dilediğin gibi
3) ben son dönem kaldım sadece ondan önce evdeydim. Kyk'yla kıyasla çok iyidir odalar 4 kişilik herkesin kendine ait masası yatağı dolabı oluyor onun haricinde her katın ortak çamaşırhanesi var, tuvaletler banyolar yeterli sıcak su oluyor hep ama peçete olmuyor bazen zaten hem doğu hem batı yurtlarda şok var ihtiyaca göre alırsın. onun harici mutfaklar da ortak katta istediğin gibi yemeğini yapabilirsin dilersen oda arkadaşlarınla küçük fırın da alabilirsin baya pratik oluyor. son olarak her yurdun kantini var burada insanlar ders çalışır, sohbet muhabbet vs olur ve her çeşit yemek dışarıya nazaran daha uyguna var. kyk çok bilmiyorum ama tahsun banguoglunda kalan 2-3 arkadaşım vardı yurda geçince şahinden passata geçmiş kadar oldular
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 22:9:26 >
-
çok teşekkürler hocam doğrusu heyecanlandım şimdiden
-
hayırlı olsun hocam şimdiden heyecanını dindirme seni aksiyon dolu bir 5 sene bekliyor
-
saçlarımla vedalaşayım mı hocam
sbky ve ui saç döktürmez o kadar zor değil okuması. kampüsün tadını sen cıkartıcan rahat ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 22:55:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X