Açıkcası işletme olsun diye taü yazmam ben öyle de yaptım zaten sebepleri de şu şekilde 1)kampüsü kısıtlı, yurt yok,konumu şehre uzak 2) mercedes siemens vs. girecem diye almancayla uğraşamam geri kalan yerlerin %90'ı ingilizceye bakıyor 3) yeni bi üni, mezunları daha oturmamış hani mercedes siemens giren var ama iibf için çok daha iyi yerler var. Bunun yanında odtü sbky nin benim için eksisi derslerin iş hayatıyla alakasızlığıydı ama günün sonunda odtü+iibf etiketi için buna katlanmak istedim ve okurken de keyif alıyorum ilgisiz olsam da çünkü hocalar aşırı zorlamıyor o yüzden mutluyum doğru tercih yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
odtü iibf mezunlarının çalıştıkları yerler ve istatistikler(detaylı) (7. sayfa)
-
-
Hocam kendimi baya kötü hissediyorum kaç gündür, 1k 2.5k arası hedeflerken evimden aşırı uzakta leş gibi bir yerde çingenelerle birlikte girdim ve yaptıkları sesten dolayı fena streslendiğim için 28-35 arası yaptığım ayt matı 20 buçuk yaptım sıralamam 5700 bu yıl eada sıralamalar iyi geldi. geçen seneye göre hayli hayli de seçkindi sorular, son giren sıralaması yükselmez mi illa düşer mi diyorsunuz? uluslararası ilişkiler olsun diyordum pek kalmadı mecalim ona sbky bekliyorum artık. Sınav önceki sınavlara göre seçkin olmasına rağmen eaya çok rehavet olduğu için sıralama düşer mi diyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sağlık olsun yiyip bitirme kendini yapacak bir şey yok ünide farklı kapılar açılır önüne ya da kendini ünide gösterirsin dert etme çok . Hocam realist olursam ciddi bi düşüş olacak gibi baya tercih listesi gördüm forumda hepsi taban sıralamalarının çok üstünden yazıyor bölümleri. Sbky çok zor senin ama yazılacak alternatifler var yine enseyi çok karartma. bilgi işletme-econ, marmara alm ybs, yeditepe ulus. finans, odtü gsü sosyoloji, taü işletme, boun pdr vs güzel alternatifler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Ağustos 2023; 19:20:10 > -
Tren 2019'da kalktı 2020'de son şanslı kişiler bindi hocam. bundan sonra yokuş aşağı yuvarlanır her sene önceki seneyi aratır bence çünkü tmde rekabetin döndüğü belli başlı yerler var. çoğunluk burayı talep ettiği için sıralamalar fırlıyor. 2021 gibi istisna çok zor sınavlar harici tabi ki dediklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Ağustos 2023; 19:24:13 > -
anladım hocam teşekkür ederim
Rica ederim hocam
-
-
AGGASHGGSGAGAAGGAGSSGFNDHVCXGHXJSSHAGGS
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam 6300le aynısını yapmaya çalışmak kumar mı olur? sosyoloji pişman eder mi?
-
Sbky 4k civarında kapatırsa yatay geçiş şansın kalmıyor hocam ki yüksek ihtimalle de iyi çekecek. Bu yüzden pişman edebilir eğer ilgin yoksa hiç bulaşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 7 Ağustos 2023; 2:5:41 >
Sıkça sorulan sorulan başında gelen Ankara'daki staj imkanları üzerine kendi tecrübelerim ve çevremden gözlemlediğim yerleri konunun sonuna ekledim. Daha erken eklesem güzel olurdu aslında da yeni aklıma geldi niyeyse zaten tercih listelerinin %90 netleştiğini varsayıyorum o yüzden bilkent, odtü iibf kazanacak arkadaşlar için buralar şimdiden aklında bulunabilir.
-
Son saatler, son up kazanacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden
-
Bu sene odtü iibf'nin senesi olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direkt iibf'nin senesi olacak bence ytü, marmara, hacettepe ve iü arka taraflarda iibf yazılmaz algısı kırıldı iyice o yüzden sağlam fırlayabilirler
-
hocam bu 0.9 katsayı şartı itüde yok değil mi bakmıştım yönergeye ama içime kurt düştü
-
Polis olan yok mu hiç
İtü'yü bilmiyorum ama yoktur muhtemelen. Zaten odtü'de sayısal bölümler için şartlar farklı taban puan ile aranda 40 puan olması lazım yatay geçiş için, benim dedigim x0.95 olayı ea için hocam rahat ol.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X