Şimdi Ara

ODTÜ İktisat veya Uluslararası mı Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ODTÜ İktisat veya Uluslararası mı Hukuk mu?

(En Son Oy Tarihi: 29.9.2017)
Giriş
    Tm-2:10396
    Tm-3:9680
    Yabancı dile ilgim olduğundan ingilizce japonca korece çince öğreniyorum ingilizce ve japonca şimdiden yüksek seviyede mezun olana kadar diğerlerini de baya ilerletirim.
    Mezun olduktan sonra ne yapmak istediğimi henüz bilmiyorum ama yabancı dilimi kullanabileceğim bir iş veya akademisyenlik çekici geliyor.
    Matematik aram fena değil ezber falan hiç sevmem açıkçası tavsiyeleri bekliyorum.

Şuradan da oy kullanabilirsiniz.

http://strawpoll.me/4805085

Son üç senenin sıralamaları: 2012-2013-2014

(TM-1)ODTÜ-İktisat: 11200-13100-14900
    (TM-2)ODTÜ-Uİ: 11600-14600-16100
    (TM-3)Hacettepe Hukuk: 6890-8090-9610
    (TM-3)Gazi Hukuk: 8090-11100-13600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaara09 -- 2 Temmuz 2015; 18:31:17 >

• Beyler bide oy attığınız bölümü neden seçtiğinizi yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam uluslararası ilişkiler her zaman ilgimi çeken bi bölüm. İktisatta çok boğucu bi matematik eğitimi var. Bunu göze alabilmek lazım. Bunun yanında ekonomiye ilginizin olması lazım.Şahsi kanaatim odtüye gidecek olsam uluslararası ilişkiler olurdu tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum hukuk öğrencisiyim hukuk ezber değil onu önce bil bende tercihimde odtü iktisat mı hukuk mu diye düşünmüştüm hukuk yazdım ve yabancı dil çalışıyorum sabah akşam hedefim dış işlerinde çalışmak veya başka bir alan da olabilir hukukun alanı çok geniş ama öncelikli tercihin istediğin bölüm olmalı dersler zor altından kalkamazsın
  • Ben tercih edemedim ama yol cizebilirim.
    Hukuk okuyup dilini kullanarak dış islerine girebilirsin.Dilini kullanarak avukatlıktada sivrilirsin.

İktisat okursan bir şirketin dış işleri departmanın basına geçebilirsiniz.Ekonomide her şeyi yaparsın ama odtu iktisat çok zor diye duydum onuda göz önünde tutmalısın.

Uluslararası hakkında fikrim yok.

• upppppp
  • +++
  • Nasi lan iktisat 10 binlere mi dusmus? Bu nasi bi sistem, benim zamanimda 3000 lerde falandi. 1200. Le isletmeye girmistim vay be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtu iktisat. Beni dinle sen pisman olmazsin

• sicknessss kullanıcısına yanıt
    sayısalların sıralamaya girmesinin sonucudur bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppppppppp
  • ++++++
  • Odtü İktisat'a yerleştik hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.