Arkadaşlar ben odtü işletmeye kafayı taktım ama pek bilgim yok . bu bölümü odtü de veya boğaziçi de okuyan var mı ? varsa sorularım olacak da .
Sor bakalım.
Şahsi tavsiyem İşletme için Bilkent, TOBB, Koç, Sabancı ve Özyeğin gibi okulları da değerlendir.
İlk önce memnun musun .? hani tm de en gözde fakülte hep hukuk olur ya ona gitmediğine pişman mısın ? İş bulma durumları nasıl okuldan vardır bildiğin. dersler ağır mı ? şimdilik bunları bi cevaplarsan sevinirim :)
Sabancı-İşletme mükemmel
işletme felan okican bari özel okulda oku çevre yaparsn xD
İşletme istiyorsan ya devletin adı duyulmuş üniversitelerinde okuyacaksın ya da özel üniversitelerde okuyup çevre yapacaksın. Benim işletme için düşüncem bu yönde. Odtü işletmede iyidir..
quote:
Orijinalden alıntı: hakan426
İlk önce memnun musun .? hani tm de en gözde fakülte hep hukuk olur ya ona gitmediğine pişman mısın ? İş bulma durumları nasıl okuldan vardır bildiğin. dersler ağır mı ? şimdilik bunları bi cevaplarsan sevinirim :)
Memnunum tabii ki. Gözde hukuk fakültelerine (galatasaray, ankara) gitmediğime de çok memnunum, zaten bir tane hukuk dersi var bizde ve en sevmediğim ders. Dersler kolay, liseden biraz daha zor. İş bulmada sorun olmaz ya, 3-4 sınıflarda çalışmayan yok (belki vardır ama kime sorsam bir yerde çalışıyor).
Bilkent, Boğaziçi, ODTÜ gibi üniversiteden çıkan işletme mezunlarının çoğu gerçekten yönetici adayı olarak başlıyor iş hayatına. Taşra üniversitesinde, işletme okuyup, memur olanlarla karıştırmayın. İşletme iyi bir üniversitede okunursa en iyi bölümlerden biridir kanımca.
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
Bilkent, Boğaziçi, ODTÜ gibi üniversiteden çıkan işletme mezunlarının çoğu gerçekten yönetici adayı olarak başlıyor iş hayatına. Taşra üniversitesinde, işletme okuyup, memur olanlarla karıştırmayın. İşletme iyi bir üniversitede okunursa en iyi bölümlerden biridir kanımca.
Bu daha güzel cevap
bence de işletme iyi üniversitede olursa iyi bi danışayım istedim. kafamda soru işaretleri vardı ama gitti gibi cevaplar için çok teşekkürler :) birde tobb etü işletme iyi diye duydum o nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
Kesinlikle doğru. Türkiye içindeki üst seviyelerdeki üniversitelerin İşletme veya İktisat mezunları için imkanlar gayet geniş ve güzel. Birçok örneğini gördüm. Bu bölümler için problem, her üniversitede bu bölümlerin bulunması ve yığınla gereksiz yere mezunların verilmesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme