Hangisi daha iyi ikisinide tercihlerimde yazmayı düşünüyorum ama hangisini önce yazayım.Neden? Fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olacağım
Bildigim kadariyla iktisat daha cok teoriye dayaniyor.isletme daha sayisal.Ama ikisininde is bulma alani fazla.sen sevdigini tercih et :)
quote:
Orijinalden alıntı: .CurLy!
Bildigim kadariyla iktisat daha cok teoriye dayaniyor.isletme daha sayisal.Ama ikisininde is bulma alani fazla.sen sevdigini tercih et :)
İktisat teoriye dayanır doğrudur ama sayısal olan da iktisattır.İşletmede sunum proje daha fazladır ders içeriklerine bakarsanız farkı daha iyi anlayabilirsiniz
Ben iktisatı öneririm. Üst düzey yerlerde olan kişilerin içinde birçok iktisatçı var.
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_kemal
quote:
Orijinalden alıntı: .CurLy!
İktisat teoriye dayanır doğrudur ama sayısal olan da iktisattır.İşletmede sunum proje daha fazladır ders içeriklerine bakarsanız farkı daha iyi anlayabilirsiniz
Ben de iktisat ve isletme arasinda kalan biriyim.isletmenin daha sayisal oldugunu saniyordum,bilgi icin tesekkurler :)
yardımcı olabildiysem ne demek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme