Şimdi Ara

ODTÜ-İTÜ CENG MEZUNU MAAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortalama yenı mezun 30k 5-10yıl tecrubelı 40-70k arası mı cok ıyıler harıcı?

• yok
  • dolar dimi hocam?

• salak mısın aw? 5-10 senelik ortalama bir odtü ceng mezunu 60 alıyordur en kötü. iyiler 70-80, çok iyiler 100k’dan aşağı almıyordur. bilgisayardaki para hiçbir meslekte yok. ucu bucağı yok, odtü ceng mezunu olup şu an yılda 300k dolar alan da vardır. en kötü savunma sanayi maaşı ortalama olarak 5-10 senede 70k var.
  • baya ıyımıs sıralamasından bellı calısma sartları da yumusak

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    aga maası takma bu kadar ben de açıyorum ama veri topluyoz

odtü ceng ile herhangi bir tıp aynı değil. herhangi bir mühendisten doktorun 10-20k fazla alması çok da mühim değil, hayat şartları zor mu? ailene vakit geçiriyon mu? yoruyor mu? hakların ne ? bunu da düşünün biraz. doktorluk para için yapılmaz. ayrıca burada şişirilmiş maaşlar mevcut, buraya da fazla güvenmeyin derim. yok prat 60k alıyor, yok uzman en kötü 100k alıyor… fıttırdı forum ag, uzman doktor adam alsın bi zahmet 60-70 ag ne kadar zor işleri. bi mühendis de o tecrübeye 45-50 alıyor zaten, dediğim ort mühendis. iki üç tıpçı off neysr yazmıpm
  • zaten prat. 60k almıyor o cok uc bı ornek uzman maası devlette o kadar özelde ıyı ama 120k alan tanııgım var ozelde uzman doktor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent İktisat
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda DHaver adam maaşın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

• ben odtu ceng 2. sınıf öğrencisiyim mevcut 40.000 dolar aylık alıyorum.
  • benim bildiğim de hepsi elon musk kadar kazanıyordu ne 60 bini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.