Şimdi Ara

ODTÜ KAYIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler kayıt kılavuzunu okudum da aklıma bişey takıldı.
    biz kayıtları sadece internet üzerinden mi yapabiliyoruz? 3-7 ağustos arasında okula gidip kayıt yaptıramıyor muyuz?

http://oidb.metu.edu.tr/2015-2016-kayit-kilavuzu#baslik3

• "Üniversiteye kayıt işlemleri internet üzerinden yapılacağından öğrencilerimizin sadece kayıt işlemi için kampusa gelmelerine gerek kalmayacaktır. Kayıt işlemi için herhangi bir belge sunulmayacaktır."

adamlar eşşek kadar yazmış kardeş daha ne soruyon
  • Buz Mavi Surat kullanıcısına yanıt
    emin olamadım yine de. klasik sisteme alışmış öğrencileriz sonuçta internetten kayıt falan bi garip :D
  • ıslakhavlu I kullanıcısına yanıt
    BU İŞLER BİZE TERS KOÇUMMMM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene tüm devlet üniversiteleri e kayıt'a geçti bende ne güzel 2 gün gezeriz diye sevinmiştim ya :D
  • Buz Mavi Surat kullanıcısına yanıt
    bu düzen çok canlar yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

bu sene tüm devlet üniversiteleri e kayıt'a geçti bende ne güzel 2 gün gezeriz diye sevinmiştim ya :D

En eğlenceli şey kalkmış, şimdi haberim oldu.

Konuyla çok alakası yok ama bir şey sorucam. Üniversite kartlarında hangi fotoğraflar olacak? Ösym fotoğrafı mı? Yoksa biz değştirebilir miyiz? Ösym fotoğrafı çok dandik çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci kartlarında ösymdeki foto oluyor
  • Doğrudan birinci sınıfa başlamak isteyen öğrenciler bu sınava girecektir. İngilizce Yeterlik Sınavında başarılı olan öğrenciler birinci sınıfa kayıt yaptırmak zorundadır. Sınavda başarılı olduktan sonra (birinci sınıfa kayıt yaptırmaya hak kazandıktan sonra) vazgeçmek ve İngilizce Hazırlık sınıfına devam etmek mümkün değildir.

Ben kendimi denemek istiyordum ya :(
  • Isteywn internetten isteyen dogrudan kayit yaptiracak diye biliyorum? Bilen birisi yardimci olabilir mi sadece e kayit olmamasi lazim

• Behzat Rasulinin Hakkı B kullanıcısına yanıt
    ben de öyle biliyordum kılavuzu okuyana kadar.
    ama öyle değilmiş sanırım
  • 4-7 arası osys odtü kayıt sistemi diyor ondan önce e-devlet. ayrıca okudugum e kayıt klavuzunda e kayıt zorunlu degil diyordu ama yine de açıklandığında bi arayıp sormak gerek

• aynen bence de orda illa e kayit yapilacak denmiyor

• up
  • Hocam ygs 800 du senin lys nasil geldi acaba

• Kreutz kullanıcısına yanıt
    7500 hocam

• Arkadaşlar bu adam troll inanmayan buyursun baksın: https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108580391
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108540473

• OguzUA42 O kullanıcısına yanıt
    Kardes lys surpriz gelince ituyu yazdım. elektronik haberlesme muhendisligine kayıt yaptırdım ve yurt basvurularımı yaptım. bunun neresinde trolluk var biraz acıklar mısın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.