Şimdi Ara

Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsü????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada okuyanlar okulla ilgili bilgi verebilir mi? Odtü KKK kapalı kutu gibi birbirinden çok alakasız yorumlar ve bilgi kirliliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yulind -- 19 Temmuz 2019; 16:49:26 >

• UP
  • okul hakkında bilgim yok ancak kıbrıs hakkında iyi düşünmelisin yaşam şartları gerçekten çok zor maddi imkanların iyi değilse çok tavsiye etmem tam burslu düşünüyorsan bile öyle olmasına aldanma ev kiraları çok yüksek yıllık peşin alıyorlar sosyal hayat sana kalmış iyiye de çevirebilirsin
  • mezunvedertli kullanıcısına yanıt
    19k yaptığımdan yurt bursu da kazanmış oluyorum. O yüzden konaklama pek sıkıntı değil.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:47 >
  • Hocam DAÜ bilgisayar mühendisliği hakkında bilginiz var mi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mezun olunca Odtü mezunundan çok bir farkı oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stixxay S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:42 >
  • Orada öğrenci değil misiniz?

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Bence oluyordur hocam arada uçurum gibi sıralama farkı var çünkü.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:36 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:27 >
  • Lord Henry L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:22 >
  • Haklısınızdır hocam. ODTÜ Kolejinde okuyordum bir ara sizin kampüse ziyarete gelmiştik hoş bir kampüsünüz var. Tahminde bulundum sadece. Eğitiminizi bilmiyorum.
  • Derse giren hocalar ankaradan mı geliyor

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:47:15 >
  • yök atlastan baktığımda öğretim görevlileri arasında profesör olmadığını gördüm. Bunun dışında öğretim üyesi sayısıda açılan kontenjana göre az gibi. Bunun etkisi hissediliyor mu? Kıbrıs'ta hayat çok pahalı deniyor gerçekliği nedir. Düzenlenen panel/konuşma sayıları sizce yeterli mi? Okuldan memnun musunuz? Şimdiden teşekkürler.
  • yulind kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:46:53 >
  • O kadar az gözükmesi tuhaftı zaten. O kadar da fazla değilmiş aylık harcamalar istanbul ankara da o civarlarda genelde. 19k yaptığım için yurt bursu kazanıyorum o yüzden konaklama da sıkıntı olmaz. Sanırım ayşe tatile çıkacak gibi görünüyor :D.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.