Şimdi Ara

Odtü Metalurji ve Malzeme mi Yeditepe Biyomedikal(%100 Burslu) mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de farklı şehirlerde farklı bölümler. İki bölüme de ilgim var diyebilirim. Yeditepe biraz da burslu olması yönünden ilgimi çekiyor. İş alanları vs. bakımından değerlendirirsek fikirleriniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Janissary

İkisi de farklı şehirlerde farklı bölümler. İki bölüme de ilgim var diyebilirim. Yeditepe biraz da burslu olması yönünden ilgimi çekiyor. İş alanları vs. bakımından değerlendirirsek fikirleriniz nedir ?

devlet üniversitesi varken özeli seçmek ne kadr mantıklı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynos

quote:

İkisi de farklı şehirlerde farklı bölümler. İki bölüme de ilgim var diyebilirim. Yeditepe biraz da burslu olması yönünden ilgimi çekiyor. İş alanları vs. bakımından değerlendirirsek fikirleriniz nedir ?

Niçin? Peki parasal anlamda çok büyük fark olur mu iki üniversite arasında ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skynos

quote:

Niçin? Peki parasal anlamda çok büyük fark olur mu iki üniversite arasında ?

şuan özel ünidekiler devlete gecmeye calışıyo ve devlet üniversiteleri her zaman ilk tercih ediliyor
    ama sen bilirisn

• ben de biomed müh düşünüyorum ama yeditepeyi düşünmüyorum

onun nedeni de yeditepenin ortamı

o ortamı herkes kaldıramıyormmuş diye duydum

ki yakın arkadaşlarımdan birisi bu sene yeditepe %50 burslu tıpı bırakıp tekrar girdi

duyduklarım ne kadar doğru

""eğitimini bilmiyorum

mümkünse birisi eğitimini de açıklayabilir mi
  • bence yeditepe biyomedikal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

bence yeditepe biyomedikal

sebepleriyle beraber yazarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeditepe biyomedikal. sebep ise metalurjide okuyan bi arkadaşım var (itü) ve pek de memnun değil. yani okulundan memnun da metalurjiden memnun değilmiş. biyomedikal ise sağlık sektörü her daim ekmeği bol.
    tam burslu oldugundan harç felan da ödemezsin.
  • bende biyomedikal derdim. sektör çok geniş ve parasıda işide çok temiz. biyomedikalden mezun olup 2. senende kazanacağın parayı, metalurjiden mezun olup şirketin başına müdür-müdür yardımcısı felan olunca anca kazanmaya başlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.