< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ODTÜ petrol mühendisligi ya da ODTÜ çevre mühendisliği okunur mu
-
-
ODTÜ Petrol okunabilir ama Çevre tavsiye etmem.Onun dışında DEÜ Endüstri,İÜC Endüstri veya YTÜ Metalurji,İYTE Kimya Mühendisliği,Ege Kimya Müh,Gazi Makine müh yazılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 21 Temmuz 2023; 14:19:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Odtü'de her şey okunur bu arada
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevre mühendisliğini niye tavsiye etmiyorsunuz hocam o bölümü okuyanlar la kpnuştugumda oldukça memnunlardı
Bölümle ilgili bildiginiz negatif durumlar varsa söylermisiniz
Maden e bir bak derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YTÜ metalurji olabilir, itü gemi-deniz, iyte che, eğer odtü olsun diyorsan maden>petrol>çevre çünkü maden de ilk 50k bursu var asgari kadar yanlış bilmiyorsam madenin de spesifik çalışma alanları var çevre biraz sıkıntılı havada kalıyor ne iş yaptıklarını bilmiyorum sustainability, climate change falan olaylarından yazılabilir ama son zamanlarda güncel önemli konular haline geldi. petrol güzel bölüm shell, opet gibi güzel calısma yerleri var ayrıca doğalgaz da son zamanlarda kritik bir konu burada da bulundu ve çıkarılmaya başlandı. petrol ve maden iş imkanı bakımından çevreden üsttedir bence ama bölüm ortamı olarak çevre daha iyidir
-
Maden hakkında hiç araştırma yapmadım bakayım eyvallah hocam
Benim için mezunların iş Bulma oranı da çok önemli ve aldıkları başlangıç maaşları
maden>petrol>çevre hatta böte bile çevreden iyidir çevre yerine böteye bak güzel bölüm
-
Odtü petrol son sınıf öğrencisiyim, ben girdiğimde 60 olan kontenjan 50’ye düşmüştü, bu sene ise 40’a indirildi. TP-OTC’nin ilk 25k ya verilecek 9bin tl bursundan sonra sıralamanın popüleritenin de etkisiyle 30k bandına düşeceğini düşünüyorum. Bu yüzden 49k ya odtü petrol gelmez bence bu sene, onun dışında kafanıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Bu arada petrol>>>>>maden
Çevrenin iş imkanı kesinlikle madenden fazladır böte falan yazıp sıralamanı heba etme
Kapasite 40 a mı indi tüh.o zaman gelme ihtimali çok düşük sizce bu bölüm İTÜ de okunur mu
Okunabilir fakat asla bir odtü seviyesinde olamaz ama sektörde itü ve odtü bu işin en iyi yeridir
Odtü'de anaokulu öğretmenliği bile okunur.
Kapasite 40 a indiyse muhtemelen gelmicek zaten hocam ben en iyisi bakmaya devam edeyim.yalnız teyit edemedim bölümün 40 kişiye indihini siz nerden baktınız acaba
okunmaz bence
-
maden de böte de çevreyi 10'a katlar petrol iyi de kendi bölümün diye şişirme hoca
-
Ikisi çok alakasız kulvarlarda. Kendine uygun bir bölüm seç. İkisinden de zevk alacağını düşünmüyorum sanki tabelaya sebep bu ikisi var gibi
Üniversite seçme. Çevre okuyana kadar inşaat Mühendisliği okuyabilirsin. Çevre de lağım, pislik, derivasyon tüneli gibi iş kollarınfda çalışmak sana zevk verecekse inşaatda da aynısına varabilirsin.
Plaxis ve autocad civil 3d yi incele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 21 Temmuz 2023; 21:46:21 >
veriler ortada kaç madenci tanıdığın var bilmiyorum çevre kesinlikle madenden daha geniş iş yelpazesine sahip bir bölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- atasözleri tanık gösterme olur mu
- sobotta pdf
- kimler tıp okuyamaz
- tanık gösterme ve örnekleme arasındaki fark
- dershane mi özel ders mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X