Bildirim
ODTÜ Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çalışabileceğin alan Türkiye'de çok kısıtlı. Yurtdışında da belirli yerlerde çalışırsın. Maaşın dolgun olur. ODTÜ Petrol de iyidir...
Tebrik ederim. -
İş maaş zorluk senin elinde. Kendini ne kadar geliştirirsen okadar rahatsın. -
ingilizce hazırlık dedikleri kadar zor mudur yoksa her üniversite icin aynı sınavları mı yapıyorlar -
Heveslenmek istersen bu sene ya da geçen sene mezun olanlardan 1 kişi K. Amerika kıtasına, diğeri Orta Asya devlertlerinden birisine çalışmaya gitti. 14, 16bin dolar maaş alıyorlar.
NOT: Bölümden bir arkadaşım söyledi -
dedigin gibi ise çok güzel ingilizce hazırlık ne kadar zor gecen ögrenci sayısı ne kadar bu sınavlar diger üniversitelerle aynı düzeyde sorular mı -
quote:
Orijinalden alıntı: hackereyo
dedigin gibi ise çok güzel ingilizce hazırlık ne kadar zor gecen ögrenci sayısı ne kadar bu sınavlar diger üniversitelerle aynı düzeyde sorular mı
Diğer üniversitelerin sınavlarından daha zor(Bilkent, Boğaziçi konu dışı. İTÜ İngilizce bölümleri bilmiyorum). -
tşk ederim bilgi verdigin icin sen hangi üni. okuyorsun -
Seneye ben de girmek istiyorum bu bölüme. Sen kaç puanla girdin sıralaman kaç ? -
hayırlı olsun arkadaşım ben de aynı yere yerleştim inşallah sıkıntısız bir şekilde bitirebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: illuminvdia
Seneye ben de girmek istiyorum bu bölüme. Sen kaç puanla girdin sıralaman kaç ?
? -
478 ile girdim ilk tercihim geldi zaten sizce petrol dogalgaz mühendisligi fen agırlıklı mı matematik agırlıklı mı fcgkbmust tebrik ederim seni görüşürüz orda zaten sıkıntı olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: hackereyo
478 ile girdim ilk tercihim geldi zaten sizce petrol dogalgaz mühendisligi fen agırlıklı mı matematik agırlıklı mı fcgkbmust tebrik ederim seni görüşürüz orda zaten sıkıntı olmaz
1. olarak girdin heralde tavan puanı 477 olarak görünüyor. tebrikler -
tşk ederim sen neden bu bölümü istiyorsun -
Petrol doğalgaz mühendisliği seçen yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X