Şimdi Ara

Odtü psikoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl sınava giricem odtü psikoloji istiyorum. Bölüm ve okulla ilgili bilgisi olan orada okuyan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Sude Yüksel diye bir kiz ODTU Psikoloji okuyor. Onun kanalinda video var mi bir bak, cok soran oluyordu cunku.

• odtü çok kötüdür gelme sakın
  • Arandiel kullanıcısına yanıt
    Sudenin videosunu izledim de başka düşüncesi olan var mı diye merak ettim. Teşekkürler yinede :)

• owoselammicsuedcheck O kullanıcısına yanıt
    Neden?

• bence ilgilenen icin guzel bolum hocam. sude yuksek kanali var o bahsediyordu arkadaslar da yazmis zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Bilkent Felsefe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendisi odtü için sınava hazırlanan bir liseli hocam.aklınca rakip eliyor.
  • Hocam ankara psikolojide okuyan yakın bir arkadaşım var. Öncelikle bu bölümü niçin istiyorsun bu önemli. Bölüme ilgin olduğu için mi yoksa ilerde terapist-danışman olabilmek için mi? ikisi yakın gibi dursa da aslında aralarında ince bir çizgi var. Psikoloji okuması kolay, bol ödev hazırlamalı bir bölüm. Sürekli gurup ödevleri, sunumlar yapacaksın. Sınavlarda çok zorlanmazsın. Ancak maddi açıdan ilerde büyük beklentilerin olmasın. Fen edebiyast fakültesinin yanı sıra eğitim fakültesine tanınan formasyon ve yüksek lisans hakkı iyice karman çorman hale getirip tıkadı bu bölümlerin önünü. Yani sen psikoloji mezunu olduğunda aynı zamanda sosyoloji,felsefe,pdr, türk dili gibi bölümlerdeki insanlarla da rakip olacaksın. Hepsi 480tl karşılığında formasyon alıyor
  • Pdr mezunları formasyon mu alıyormuş

• Ufak at

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    birader orta, makul zekada birisi orda sayarken gelişi güzel sayım yaptığımı bilir. PDR mezunları yüksek lisans ile klinik psikolog olabildiğini biliyorsundur diye tahmin ediyorum. Orada anlatmak istediğime odaklanmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Hocam ankara psikolojide okuyan yakın bir arkadaşım var. Öncelikle bu bölümü niçin istiyorsun bu önemli. Bölüme ilgin olduğu için mi yoksa ilerde terapist-danışman olabilmek için mi? ikisi yakın gibi dursa da aslında aralarında ince bir çizgi var. Psikoloji okuması kolay, bol ödev hazırlamalı bir bölüm. Sürekli gurup ödevleri, sunumlar yapacaksın. Sınavlarda çok zorlanmazsın. Ancak maddi açıdan ilerde büyük beklentilerin olmasın. Fen edebiyast fakültesinin yanı sıra eğitim fakültesine tanınan formasyon ve yüksek lisans hakkı iyice karman çorman hale getirip tıkadı bu bölümlerin önünü. Yani sen psikoloji mezunu olduğunda aynı zamanda sosyoloji,felsefe,pdr, türk dili gibi bölümlerdeki insanlarla da rakip olacaksın. Hepsi 480tl karşılığında formasyon alıyor
    Bu arkadaşı dinle.

• Yüksek lisans ile formasyonu bir mi tutuyorsunuz? Gelişigüzel hedef göstermek de neyin nesi? PDR mezunları kendi alanlarında iş yaparken diğer saydığın tüm alanların formasyon, sertifika gibi abuk subuk şeylerle pdrcilik yapmasına neden bir şey demiyorsun? Kimse gelişigüzel sayarken araya pdryi de katmaz, kasten yazdığınız çok belli.

• Pdr mezunları psikolog olmuyor. Psikolojik Danışman unvanı ile mezun oluyor. YL yaparsalar klinik psikolog oluyorlar. Klinik psikolog ile psikolog arasında ve psikolojik danışman arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca bi bak bakalım özeldeki klinik psikoloji yl lerin kaçı saygın? Çoğu kurum ticaret mantığı ile açılmış klinik yl yi kabul etmiyor. Yani gene pdrci kendi yolunda giderken diğer saydığın tüm alanlar pdrcinin işine atlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.