Şimdi Ara

ODTÜ Tanıtım Soru-Cevap Başlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
7
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam ben ODTÜ Kimya Mühendisliği öğrencisiyim, sorularınızı cevaplayabilirim.
    Ayrıcahttps://forum.donanimhaber.com/odtu-soru-cevap-kimya-muhendisligi--127495804#127495804 benim açtığım bir konu. Daha önce pek çok soru cevapladım ODTÜ, Kimya Mühendisliği ve ODTÜ Kimya Mühendisliği hakkında. Yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saul_goodmann

Teşekkür ederim hocam. Ankarada yaşıyorum zaten yurt işi olmaz sanırım. Helikopter olayı iyiymiş.
    Büyük ihtimalle olmaz Ankaradaysanız zaten.

Helikopter işi efsane işin şakası zaten ama bölümün önünde helikopter mevcut

Bunun gibi bir şey işte
    ODTÜ Tanıtım Soru-Cevap Başlığı

• iktisat hakkında bilgin var mı hocam? çıkınca diğer iibf’lilerden net bir şekilde fark oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duck dynasty D kullanıcısına yanıt
    Hocam düşük bir ihtimal de olsa var, Ankaradan başvuranlara zaten genelde çıkmıyor, il dışından başvuranlara da nadir de olsa çıkmadığı durumlar olabiliyor ama çok genel bir durum değil bu.
  • a7xes kullanıcısına yanıt
    Burs ve yardımlar 9-12 ay süre ile nakit, yurt ve yemek yardımları şeklinde olup miktarları 2018-2019 eğitim öğretim yılı için aylık 150-900 TL arasında değişmektedir. Burs ve yardımlardan ihtiyacı olan öğrenciler, öğrenimlerini başarı ile sürdürdükleri sürece yararlanabilmektedirler. Bazı öğrenciler ekonomik gereksinimlerine göre nakit, yurt ve yemek yardımlarının tamamından yararlanabilmektedir. Burs ve yardımlara başvurular kayıtlar sırasında yapılmaktadır. Şartları değişken, kardeş sayısı, gelir, ailenizin evi arabası vs soruyorlar bir formda.

Ankaradaysanız yüksek ihtimalle yurt çıkmaz hocam 2. dönem falan ayrılan olursa belki bir ihtimal olabilir ama o da genelde pursaklar, çubuk gibi ilçelerden gelenlere oluyor.
  • Tesla_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Hocam okulun staj ofisi bulunuyor yardımcı oluyorlar bulamadığınızda başvurursanız ama genelde öğrenciler kendisi buluyor stajı. Hocalar bile yardımcı oluyor ama bazen o konuda.
  • mcgill kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ben teşekkür ederim hocam
  • -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tam emin değilim hocam, burs ofisinin kendi puanlama sistemi gibi bir şeyi var onu doldurduğunuzda onlar geri dönüş yapıyor duruma göre ama bu konuda ne derler tam bilmiyorum. Maddi güçlük çeken öğrencilere yardımcı oluyorlar ama bu konuda ne yapılır emin değilim.
  • Saul.Goodman kullanıcısına yanıt
    Ben ailemin yanında kalıyorum Ankarada hocam ama yurtlarda da 1 ay kadar kaldım. Öğrenciler yarı yarıya diyebilirim. Yarısı ankarada, ya da 100.yıl mahallesinde eve çıkmış oluyor diğer yarısı yurtlarda kalıyor.
  • Ne demek rica ederim hocam
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    peki hocam kyk mı daha iyi yoksa okulun kendi yurdu mu

bir de fiyatları nasıl
    okulun yurtları çok daha iyi, fiyatlar değişkenlik gösteriyor 165 ten 1600 lere kadar var 1600 ler özel ebi yurtları, numaralı ve demiray yurtları genelde 200-250 civarı
  • hocam okulun kendi yurtlarında çıkmasını istiyorum mesela bi başvuru falan mı yapmak lazım biraz bilgilendirirmisin ve bu fiyatlara yemekler dahil mi yoksa onun da ayrı bir ödemesi mi var totalde bana okulun yurdu aylık kaça denk gelir falan bunları biraz anlatırsanız çok sevinirim.
    okula kayıt yaptırtıktan sonra odtünün sayfasında duyurular yayınlanır orada her şeyin tarihi verilir onları takip edin, yurtlar için internetten başvuru yapıcaksınız 2-3 form gibi bir şey doldurmanız istenir,öylece başvuru yapmış olursunuz, ankara dışındaysan büyük ihtimalle çıkıyor zaten, yurt fiyatlarına yemekler dahil değil,yurtların kendi kantini veya yemekhanesi var, ya da okulun kendi yemekhanesi var oralardan yiyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empty spaces

iktisat hakkında bilgin var mı hocam? çıkınca diğer iibf’lilerden net bir şekilde fark oluyor mu?
    Hocam bunun cevabını ancak öğrencilerle konuşarak ya da mezunlara danışarak alabilirsiniz. Fuar etkinliğimize katılabilirseniz kolaylıkla cevaplarlar diye düşünüyorum. Benim yönlendirmem pek doğru olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

okula kayıt yaptırtıktan sonra odtünün sayfasında duyurular yayınlanır orada her şeyin tarihi verilir onları takip edin, yurtlar için internetten başvuru yapıcaksınız 2-3 form gibi bir şey doldurmanız istenir,öylece başvuru yapmış olursunuz, ankara dışındaysan büyük ihtimalle çıkıyor zaten, yurt fiyatlarına yemekler dahil değil,yurtların kendi kantini veya yemekhanesi var, ya da okulun kendi yemekhanesi var oralardan yiyebilirsin.
    Aynen burs başvuruları da hocamın dediği formda beraber yapılıyor. Bu arada yurtların yemekleri genelde yemekhaneden de güzel oluyor, uygun fiyatlı doymak için yemekhane tercih edilebilir.
  • olursa ankara dışından gelecem hocam büyük ihtimalle çıkar o zaman :d

bakalım ya odtü ya da itü gelecek büyük ihtimal

hocam size ve konu sahibine bu aralar pmden soru yağmuruna tutabilirim :D
  • bu arada kayıttan kasıt internetten olan kayıt mı hocam?
    hayırlısı olsun hocam elimden geldiğince bilgilendiririm sıkıntı yok
    evet
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.