Şimdi Ara

ODTÜ Tanıtım Soru-Cevap Başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
7
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok sağolun cevaplar için hocam, okulun kendi yurdunda ücretli olarak da mı kalamam? bu arada dikimevinde oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    hocam ben yarın gelicem odtü’ye. tercih danışmanları yardımcı olur değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Aynen burs başvuruları da hocamın dediği formda beraber yapılıyor. Bu arada yurtların yemekleri genelde yemekhaneden de güzel oluyor, uygun fiyatlı doymak için yemekhane tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam yurt fiyatina yemek dâhil değil sanirim

Yurtta çıkan yemek fiyati nedir tabldot olarak mi veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

hayırlısı olsun hocam elimden geldiğince bilgilendiririm sıkıntı yok
    Hocam size de çok teşekkürler yükü hafifletiyorsunuz benim için de
  • a7xes kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli olarak kalabileceğiniz bir yer mevcut değil, belki 2. dönem yurttan eve çıkanlar olursa kalabilirsiniz ya da yurda talep çok olmazsa. Ama bazı özel zamanlarda birkaç gün kalabiliyorsunuz hocam özel durumlarda.
  • empty spaces kullanıcısına yanıt
    Tabii ki olurlar hocam, ben çağrı merkezindeyim tercih danışmanlığındaki arkadaşlarım her gün 10:00 ile 16:00 arasında Kümbet salonumuzda bulunurlar, yardımcı olacaklardır.
  • Değil hocam, yurtlarda her yurdun kantininde sistem farklıdır hocam. Mesela bazı yurtta tabldot yemek varken bazısında tabakta servis edilir. Hepsinde farklı farklı çok opsiyon bulunuyor. Hatta her yurdun da popüler olduğu yemekler vardır, yurtta kalmayan öğrenciler bile öğlenleri yurtları gezer bazen yemek için Çoğunlukla tabldot değil de tabak, porsiyon usülü yemekler hatta bazı yurtlarda custom yemeğinizi de kendiniz istediğiniz gibi tarif edebilirsiniz ona göre fiyat söylüyorlar
    tamam hocam teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ne demek hocam , rastladıkça cevap vermeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 3 Ağustos 2018; 15:13:46 >
  • empty spaces kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• quote:

Hocam geçeceğinizi hissetseniz de okumak istiyorsanız geçmezsiniz

Ben de aynı durumdaydım, girsem geçerdim sınava girmedim hazırlık okudum. İngilizcemi geliştirdim, yeni arkadaşlar edindim, üniversiteye balıklama girmemiş oldum adaptasyon süreci oldu biraz. Sosyal anlamda kendimi geliştirebildim. Boş vaktim çok oldu. Biraz balayı senesi diyebilirim hazırlığa

Tercih senin ama tabii ki bu konuda, bir yandan da şuan 1 2 dersim var alttan, okul uzayabilir onunla cebelleşiyorum. Uzaması benim için problem mi? Aslında değil Ama hazırlık okumamış olsam ekstra 1 sene daha varmış gibi hissedebilirdim cebimde
    Anladım hocam umarım derslerinizi verirsiniz, istediğim bölümü kazandığımda hazırlığı geçmiyeceğim sosyal açıdan büyük önemi vardır sizin dediğiniz gibi. Fakat iyi bölüm ve üni için ekstra 1 sene uzatmak normal bence, umarım istediklerinizi başarırsınız. İyi çalışmalar.

• ODTÜ’yü kazanamayıp(galiba ya gelecek ya gelmeyecek bana odtü) yatay geçişle ODTÜ’ye geçebilir miyiz? Yatay geçiş şartları nelerdir?

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağolun hocam, umarım siz de istediğiniz başarıya ulaşırsınız. Sosyal açıdan da umarım faydalı geçer hazırlığınız ODTÜ'de okulun uzaması çok doğal bir durum genelde bizim bölümde %50 gibi bir oran var uzatanlarda yani
  • poiuytrebvc P kullanıcısına yanıt
    http://oidb.metu.edu.tr/yatay-gecis-basvurulari

Hocam burada geçerli bütün yönergeler mevcut, hem sınav puanınıza hem de okul ortalamanıza bakıyor bu durum ve kontenjanlar biraz kısıtlı ne yazık ki. İncelerseniz detaylarını bulabilirsiniz hocam.
  • quote:

http://oidb.metu.edu.tr/yatay-gecis-basvurulari

Hocam burada geçerli bütün yönergeler mevcut, hem sınav puanınıza hem de okul ortalamanıza bakıyor bu durum ve kontenjanlar biraz kısıtlı ne yazık ki. İncelerseniz detaylarını bulabilirsiniz hocam.
    İncelicem hocam, çok teşekkürler

• yemekhane 1.95 değil ki hep 2.35 basıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

yemekhane 1.95 değil ki hep 2.35 basıyor
    Bayağıdır yemiyorsunuz herhalde siz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolstoy.

Bu mesaj silindi.
    Yok hocam düşürmez, uzarsa eğer uzamasının sebebi derslerin saydırılamaması oluyor genelde iki müfredat uyuşmazsa gittiğiniz üniversiteyle bizimkisinin, burda saydırılamayınca dersi alamamış gibi gözüküyorsunuz diye biliyorum yani tekrar aldığınız için uzuyor okul hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.