Şimdi Ara

Odtü tercih danışmanlık grupları (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alttan katılabilirsiniz tercih etmeyi düşündüğünüz gruplara sbky grubunda ben varım yardımcı olurum uygun oldukça çünkü baya guest kullanan da var bu forumu burada konuştuklarımız harici de yardımcı olmak isterim. Onun harici odtülü arkadaşları göreve davet ediyorum gruplarda danışman sayısı az geldi bana eskiye nazaran

https://linktr.ee/odtu2024girisliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 27 Temmuz 2024; 16:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum onu hocam odtüde 3 4 senedir düzenli yapılıyor bu olay bounde de vardır bence

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

dolaylı yoldan tanışmış olduk ağabey, ama bu sene gruplar baya baya inaktif. genel grupta bile konuşma dönmüyor. bir şeyler ters gitti.

• CENG'de mesaj göremeyince neden acaba demiştim, diğer gruplar da mı öyle :?

• Memnun oldum kardeşim yüzyüze de tanışırız okuldan gitmeden :) Grup muhtemelen herkese açık değil çünkü telegramda aratınca odtüdeki malum kesimin yönettiği grup çıkıyor çocuklar hep orays girmiş 650 üyesi var ama yine de geçen sene niye böyle drğildi anlamadım bir de eski mesajların görünürlüğünü kapatmışlar o da eksi yeni katılan biri için

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hepsi aynı gibi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.