Şimdi Ara

odtü vs boun ie myp ile geçcem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 1400 küsür geldi 2021de boun ie 1600 le kapatmış odtü 4500le kapatmış odtünün kampüsü ve ortamı daha çok hoşuma gidiyor ama sıralama boşa gitmesin diye boun ie yazasım var yardımcı olsanıza kafam çok karışık kaç gündür düşünüyom

• ie bounda okunur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazasım var nasıl yani. yazmış olmanız gerekmiyor muydu. bir de sıralamaya yazık olur diye bakmayın bence orası daha iyi geliyorsa gidin kimse ilerde neden 1.4k'dan 4.5k'lık yer seçtin demeyecek. ya da gidin ilk sene boün ie beğenmezseniz geçersiniz ki bence boün'e giderseniz kalırsınız diye düşünüyorum.

• valla bencede boun daha marka da kampüsü odtüye kıyasla küçük geliyo bana, ben bilkentten geçcem bilkentin kampüsünü sevmedim boğaziçi kampüsü de bilkent gibi geldi bana boyut olarak

• myp ile geçicem myp başvuru tarihi 15 ağustosa kadar

• slimenaleykum1 S kullanıcısına yanıt
    bilkentle odtünün kampüsü benzemiyo mu asıl? bilkentin içinde de bi çok şey var odtü gibi bounda hiçbir şey yok derslik, yemekhane 1 2 kafe dışında .d

hocam üstteki hocamın dediği gibi bence ie boün hadi bilemedin itü'de okunur boğaziçi'nin de kampüsü çok güzel diye biliyorum. daha da vaktiniz var bence araştırmaya mezunlarla konuşmaya devam edin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilkent bana daha az çimenli ve küçültülmüş odtü gibi geldi mantık olarak benziyolar da boyutları hiç yakın değil

odtü kampüsü ayrıdır hocam, bilkente benzemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.