Şimdi Ara

ODTÜ YURT OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın odtü yurt başvuruları başlayacak ama yurt seçme ihtimalimiz yok diye biliyorum bu konu hakkında bilen birileri yazabilir mi çünkü çok bir bilgim yok oda seçme imkanımız yok evet ama ya tek kişilik odayaya yerleştirilirsem böyle bir ihtimal var mı lütfen bilen birileri yazsın

• Kafes maçı yaptırırlar kazanan odayı alır
  • Say 4k ea 500 değilsen yurt tercih edemezsin.Tek kişilik yurt yok anca konuk evlerinde oluyor konuk evleri için ekstra başvurman gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 21 Ağustos 2019; 21:21:17 >
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    hangi yurtları önerirsin ?
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    aman 8. yurda gitme de
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Konuk evinin başvurusu konusunda bilgi bulamadım nasıl işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoylelf -- 21 Ağustos 2019; 23:1:47 >
  • Kriterlere göre puanlama yapılıyor. Puanı yüksek olandan düşük olana doğru yerleştiriyorlar odalara
  • Neden hocam 8 i öneren çok oldu
    ordaki adamları görsen kaçarsın zaten çok denişik adamlar var orda önünden geç yeter
  • Onun dışında 9 ve 2 yi önerdiler bunlar nasıl ?
    2-8-9 hocam.8 odtü'nün en güzel yurtlarından zaten genelde yüksek puanlı öğrenciler kalır vaktinde adı abaza yurdu olarak çıkmış ama tabi o işin esprisi
  • Kanka okul açılmayacak zaten neyin telaşı bu.
  • 4k'da olmak yetiyor ama sen ankaradaydın sanırım ankaralılara yurtlarda sadece 1 dönem kalma hakkı veriliyor diye biliyorum.
  • TEK KISILIK ODA NE KARDESIM EFENDILIK ARAYAN ISVICREYE GITSIN BURASI ORTA DOGU 2X2 RANZADA ALT ÜST SEÇERSİN EN FAZLA. ODTUDEKI TEK KISILIK KALABILECEGIN YURTLAR ZATEN AYLAR ONCESINDEN DOLUYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.