Şimdi Ara

Odtü Yurtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sitesinde yurtlar hakkında istediğim bilgilere ulaşamadım. Fiyatların falan yazdığı bir tablo var ama odalarını doğru düzgün göstermiyor sanal turda. Odtü'nün yurtları hakkında bilgi verebilir misiniz?

• yukarı
  • Foursquareda vardır belki bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer siralaman mf de 4000 tm de 500 içindeyse yurt tercih hakkın oluyor. 2. ve 8. yurtlar 2 kişilik genelde mühendisler kalıyor odalarda 2 yatak 2 masa var 4 oda tuvalet banyoyu ortak kullanıyor fiyat 200 civari

• quote:

Orijinalden alıntı: lester8101

Eğer siralaman mf de 4000 tm de 500 içindeyse yurt tercih hakkın oluyor. 2. ve 8. yurtlar 2 kişilik genelde mühendisler kalıyor odalarda 2 yatak 2 masa var 4 oda tuvalet banyoyu ortak kullanıyor fiyat 200 civari

4000 içindeyim hocam nasıldır genel olarak temiz midir? 8 kişinin kullandığı banyo sorun olur mu?
  • Bilmiyorum bende bu sene basliyacam dün gezdim yurtlari.Ama temizlik yönünden sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten kayita geldiğinde gezersin

• 2.Yurtta kalıyorum ben.Temizlik açısından bir sıkıntı yaşamadım.

2 ya da 19 tercih etmeni öneririm.Merkeze çarşıya uzaklık ve fiyat sıkıntı olmaz diyorsan 19 yaz.Daha modern yaşarsın.Yattığın oda ayrı olur masan ayrı odada olur.Ama ayda 150 daha fazla cebime kalsın çarşıya yakın olayım diyorsan 2. Yurt da üzmez seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @lester8101 @johnbackus

Tesekkurler. Odtu bilgisayar düşünüyorum bakalım kazanabilir miyim. Kazanırsam da bakacaz artik olmadi yari özel yurtları var galiba onları dusunucez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.