Şimdi Ara

Odyometri testi yaptıranınız varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu testi yaptıracağım , işitme testi olduğunu biliyorum sadece.Nasıl yapılıyor , ne kadar sürer biraz bilgi almak istedim.

• Kulağınıza takılan kulaklığa farklı desibellerde sesler gönderiliyor. duyduğunuzda elimizdeki düğmeye basıyorsunuz. olay bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Masuka -- 17 Aralık 2011; 13:10:20 >
  • Bi odaya giriyosun kulaklıgı takıyosun. Ses duydugunda butona bas diyolar basıyosun, yada bişiler söylüyolar ne anladıgını söylüyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Bi odaya giriyosun kulaklıgı takıyosun. Ses duydugunda butona bas diyolar basıyosun, yada bişiler söylüyolar ne anladıgını söylüyosun

+ baska bır alet ıle kulagına basın uygulayarak iç kulak basıncını ölcüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Masuka

Kulağınıza takılan kulaklığa farklı desibellerde sesler gönderiliyor. duyduğunuzda elimizdeki düğmeye basıyorsunuz. olay bundan ibaret

Daha kapsamlı birşey diye tahmin ediyordum çünkü 2 hafta sonraya randevu verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

Bi odaya giriyosun kulaklıgı takıyosun. Ses duydugunda butona bas diyolar basıyosun, yada bişiler söylüyolar ne anladıgını söylüyosun

Acıtmıyordur inşallah , o kulağa bir alet sokup kulağın içini karıştırıyorlar oda çok acıtıyor o işlem sırasında gözümden hep yaş gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 17 Aralık 2011; 13:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: V.Masuka

Kulağınıza takılan kulaklığa farklı desibellerde sesler gönderiliyor. duyduğunuzda elimizdeki düğmeye basıyorsunuz. olay bundan ibaret

Daha kapsamlı birşey diye tahmin ediyordum çünkü 2 hafta sonraya randevu verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

Acıtmıyordur inşallah , o kulağa bir alet sokup kulağın içini karıştırıyorlar oda çok acıtıyor o işlem sırasında gözümden hep yaş gelir.

Kulağın patlar gibi oluyor ama acıma yok ben 4 kere yaptırdım alışıyorsun sonunda ama ilk seferinde çok korkmuştum kadın verdikçe veriyor basıncı bacağını sıkmıştım korkudan

• kulagında bır tıkanıklık olusuyorr basınctan kıa surelı . hepsı o . acı yok raki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • £
    ££
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.