Şimdi Ara

Offf adsl offff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar internette gezmedigim forum kalmadi ama hicbirinde birakin beni tatmin etmeye yetecek cevabi.. tatmin edemeyen bi cevap bile bulamadim ve sasirdim cunku herkeste var benzer sorundan. neyse kisa kesip kisa sorumu sorayim.
    benim zoom x5 modemim var ve yeterli performansı aldigima inanmiyorum. download'ta bir sorun yok ama internet surekli yavasliyor ve gunde 3-4 kez bastan baglamam gerekiyor. birileri cikip desinki zoom x5 modemde maksimum konfigurasyon icin ip adreslerini su yap, dns ayarlarinda sunu yaz, dmz seceneginde sunu yap, pp soyle olsun PPPoE LLC yada PPPoE VC-Mux vs.. yada bana bunlari edinebilecegim bi adres soyleyin. tesekkur ederim.

• Bak arkadaşım işlem şöyle yürüyorhttp://10.0.0.2 giriyorsunuz burada hemen karşınıza az önce gönderdiğim basic set up çıkıyor automatic tıklıyorsunuz altta enable tıklıyorsunuz ve start diyorsunuz modem bulunduğunuz bölgeye bağlı olan Encap değererini söylüyor PPPoA yada PPPoE burada siz bu beyaz olan değerin üstüne (hangisiyse PPPoA mı PPPoE mi) tıklıyorsunuz karşınıza gelen kutucuğa xxxx@ttnet ve parolanızı yazdıktan sonra close diyorsunuz.Burada önemli nokta modem otomatik ararken PPPoA bulduğunda PPPoA LLLC yada PPPoA VC-MUX bulabiliyor siz bunu system statuse gelerek wan statuste aal5-7 değerine tıklayarak Mux Type değerini VC yada LLC olduğunu kontrol ediyorsunuz LLC değeri ise reboot from default yaptıktan sonra en yukarıdaki işlemi bir daha uyguluyorsunuz artık hiç bir zaman düşmüyorsunuz netten yada sayfa açılmama gibi bir problemle karşılaşmıyorsunuz işte en ayrıntılı anlatacağım bukadar.

http://10.0.0.2 eski versiyon ise yani yukarıda anlattığım gibi şeyler yoksa Advanced Set upta wan settings'te VPI:8 VCI:35 ENCAPSULATION:PPPoA VC-MUX yaptıktan sonra Advanced Set up'ta Dns ayarlarının yapıldığı yerde hiç dns nosu yazmadan oradaki bir tuşa bastığınızda ki ilk önce orda "auto+user" yazan seçenek değilde "only user auto" seçeneği seçecekler yalnız save changes ve reboot your modem yapmayı unutmayınız kolay gelsin.

• gercekten ilgine tesekkur ederim arkadasim. ama ben daha ayrıntılı bir cevap bekliyorum cunku senin bun anlattiklarin kilavuzdada yazılı ve bende uygulamalı ben daha ayrıntılı sorayım performansı artırmak icin wan, dns, dmz, bunalrın ayarlarını ogrenmek istiyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1936459/tm.htm
    burda dns için bir programdan bahsedilmiş ve linki de verlmiş ben de kurdum performansı artırıyor ama dediğim gibi bu dns ile ilgili kolay gelsin
  • ya arkadaşlar ben bi adsl modem aldım kaydımıda yaptırdım telekoma neyse modem markası zyxel 630 c serisi usb yi bilgisyara bağlıyorum modem arkasındaki dğer boşluğuda telefon hattına eee sonra bağlanmıyorki yardımcı olursanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears Of War save sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Call Of Duty Ve Ping
    19 yıl önce açıldı
    Superonline Call Of Duty Online Sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.