Şimdi Ara

Offf Avea Offff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu kampanya var dediler geldik ama her yaptığınız işi elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.

Annemin hattını taşıdığım zamanlarda da bir sürü sorun yaşamıştık. Şimdi kendi hattımı taşıdım, yine aynı şey!

Numaramı taşırken "Şampiyon Tarife'yi seçeyim" dedim; "şu anda tarife seçilmiyor, hattınız aktif olunca tarifenizi seçebilirsiniz" dediler. Hat bu sabah aktif oldu. Online İşlemler'e girdim, Şampiyon Tarife diye bir seçenek yok.

Müşteri Hizmetlerini aradım. Tarife değişikliğine girdim. Harbi Tarife'den başka bir seçenek sunmuyor. Müşteri temsilcisine bağlanma seçeneği de yok.

Diğer tüm menüleri tek tek dinledim ve kayıp çalıntı bildirimi menüsünde operatöre bağlanma seçeneğini ancak bulabildim.

Şampiyon tarifeye geçmek istiyorum dedim. "Şu anda Mobil Öğrenci olarak aktif olmuş durumdasınız. 30 gün içinde tek bir tarife değişikliği yapabilirsiniz."

Yahu ben bir şey seçmedim ki!

İlgili birime aktarayım dedi. Sonra problem var aktaramıyorum dedi. Tarife değişikliği yapacağım zaman tekrar ararsam yardımcı olacaklarmış.

Reklamlarda kol sentır diyerek sağa sola yükleniyorsun ama senin de diğerlerinden farkın yok.

Aveeeeeeyaaa, Aveeyaaa

• Şampiyon tarife için herhangi bir faturasız taraftar hattı almanız lazim sanırsam. Farklı bir sim kartla oluyor tabi ki. En azından ben bu tarifeye geçerken öyle olmuştu:) bir miktar ücret ile değiştiriyorlar sim kartı.
  • diğer konuyada yazdım malesef ilk geçişte geçmen lazımdı yoksa sim kart 13 tl alacak üstüne kampanya hakkınıda kaybedebilirsin bence çok lazımsa taraftar hattı bi numara daha taşırsın 9 tl lik çoşturan tarifeye
  • Ben 20 Kr/dk olduğu için istiyordum ancak her zamanki gibi yine katakulliye geldik. Sitesine tekrar tekrar bakıyorum ama ne özel sim kartdan bahsediyor, ne de başka bir şeyden.

Kol sentır bu sefer bize girdi sanırım

Online işlemlerden HepsiBir tarifesini seçtim. 30 Kr/2 dk alıyor. Tarifeniz değiştirilmiştir dedi.

Hani tarife değiştiremiyorduk? 30 gün geçmesi lazımdı?

Aveeeeeyaaa, aveyaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 4 Mayıs 2011; 14:06:15 >
  • tarifeyi değiştirdinde 250dk durumu ne oldu ben onu merak ediyorum bende gerekirse değiştiricem hatta numaramı da değiştirmek istiyorum
  • Tarifeyi değiştirdikten sonra yükleme yaptım ben. Şu anda bedava dkları kullanıyorum. Zaten 250 dkdan fazla konuşmayacağım için tarifenin pek önemi yok. Şampiyon tarifeye de kendi aralarında bedava konuşuyorlar diye geçmek istemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Platinum Star 50 GB
    2 yıl önce açıldı
    Turkcell Black nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.