Şimdi Ara

offf evlenmek çok zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
9
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düğün salonunu bir günlük kiralayacaktınız kardeş, naptın peşinat verip krediyle direk satın mı aldın?
  • Kadınlar bu konuda tabi en mükemmelini istiyorlar. Biz erkekler için çokta önemli değil nasıl damatlık giyileceği falan ama kız çocuklarını küçüklükten beri gelinlik hayaliyle büyüttükleri için onlarda baya özel şeyler istiyor. Bunu burada şikayet edeceğinize keşke önce evleneceğiniz kişiyle şu kadar bütçem var şuraya şu kadar harcayabilirim benden fazlasını isteme deseydiniz belki daha hayırlı olurdu. Şimdi buraya gelip yakınmak veya sürekli bu harcamaları düşünmez sizi mutsuz edecektir. Olan olmuş artık bundan sonrasına bakın.
  • Yakında ayrılırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehirde yasayan zengin gider kir duğünü yapar, durumu iyi olmayan köylü gider düğün salonu tutar ayrica bunlar olacak aga bublar hayatta 1 kere olan seyler birak sonra bir omur icinde kalir daha kotu mesela sen smokin benzeri seyleri giyersin ama gelinlik olmaz alttan almaya calis

• İnsan evlilikten soğuyor böyle kızları görünce

• Ben böyle bi kızla hayatta evlenmezdim.
    Neden mi ? Çok basit;
    Cebinde yol parası bile olmayıpda lüks mekanlara gitme merakı içerisinde olan 16-20 yaş arası kızlardan hiçbir farkı yok şuan evleneceğin kişinin.
    Sadece 1 gün giyeceği elbiseler için bu kadar "düşünmeden" para harcayan ; "düşüncesiz" bi kadın.
    Hadi diyelim kendi maddi durumu iyidir, masraflarını kendisi karşılayacaktır;
    Ozaman amenna, gerçekten örnek gösterilecek bi bayan derim.
    Adı kezban olsa tam olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Kadınlar bu konuda tabi en mükemmelini istiyorlar. Biz erkekler için çokta önemli değil nasıl damatlık giyileceği falan ama kız çocuklarını küçüklükten beri gelinlik hayaliyle büyüttükleri için onlarda baya özel şeyler istiyor. Bunu burada şikayet edeceğinize keşke önce evleneceğiniz kişiyle şu kadar bütçem var şuraya şu kadar harcayabilirim benden fazlasını isteme deseydiniz belki daha hayırlı olurdu. Şimdi buraya gelip yakınmak veya sürekli bu harcamaları düşünmez sizi mutsuz edecektir. Olan olmuş artık bundan sonrasına bakın.

ne kadar mukemmelini istese de konuyu acan memurmus sence bu kadar rahat davranabilir mi isteklerinde? cocuk degiller. gelinligin daha once baskasinda olmamasini istemesi mesela gereksiz degil mi? tabi onceden arkadas konussaymis bence de daha iyi olurmus. bastan bu kadar rahat davranip her istedigine evet derse, fazlasini istemekten de cekinmeyecektir diye dusunuyorum

• Nişanlınız daha önce de böyle miydi maddi konularda? Tamam çok özel bir gün eyvallah ama bu kadarı görmemişlik değil mi? İnsan biraz karşısındakinin halini bilir ona göre hareket eder. Bana samimiyetsiz geliyor böyle abartı işler.
    Ayrıca tebrik ederim mutluluklar.
  • Ben bilmem eşim bilir yarışmasında araba için kocasından ayrılma noktasına gelen kadın geldi aklıma inşallah onlar gibi değildir gelin adayımız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Kadınlar bu konuda tabi en mükemmelini istiyorlar. Biz erkekler için çokta önemli değil nasıl damatlık giyileceği falan ama kız çocuklarını küçüklükten beri gelinlik hayaliyle büyüttükleri için onlarda baya özel şeyler istiyor. Bunu burada şikayet edeceğinize keşke önce evleneceğiniz kişiyle şu kadar bütçem var şuraya şu kadar harcayabilirim benden fazlasını isteme deseydiniz belki daha hayırlı olurdu. Şimdi buraya gelip yakınmak veya sürekli bu harcamaları düşünmez sizi mutsuz edecektir. Olan olmuş artık bundan sonrasına bakın.

ne kadar mukemmelini istese de konuyu acan memurmus sence bu kadar rahat davranabilir mi isteklerinde? cocuk degiller. gelinligin daha once baskasinda olmamasini istemesi mesela gereksiz degil mi? tabi onceden arkadas konussaymis bence de daha iyi olurmus. bastan bu kadar rahat davranip her istedigine evet derse, fazlasini istemekten de cekinmeyecektir diye dusunuyorum

Kadın milleti böyledir yeterki sen parayı ver. Her istenilene evet denilirse

• zor işler eş seçimi iyi yapılmamasına iyi bir örneksin.
    içini karartmak gibi olmasın ama anlayşlı birine benzemiyor ömür boyu bu sıkıntıyı çekersin.
  • Senle değil paranla evleniyo bence. Birde memurmuşsun memurlara atlıyolar kızlar. Tipsizken kızların yüz vermediği adam memur olduktan sonra haftada 1 kız değiştirmeye başladı

• abi yaşım küçük sayılır19

ama evleneceğin kişinin seni düşünmesi gerekir,ya da sen kendini tam olarak tanıtamadın
    ancak karşına alıp konuşmalısın bence koskaca hayatı bu şekilde yaşayamazsınız
    tabi bunlar çok pahalı falan bu ne böyle olur mu millet daha ucuza alıyor diyerek değil de, hayatım bunlar bütçemizi biraz aşıyor söylemey çekindim ama konuşmamız gerektiğini düşündüm gibilerinden
  • düğün için 10 bin iyi . Bir tanıdığım 80 bin verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

düğün için 10 bin iyi . Bir tanıdığım 80 bin verdi.

çırağan sarayında mı yaptı düğünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

yol yakinken dön

Bunu yazmaya girmiştim.
  • çok vermişsin hocam ya ben fatihte bide gelinliği diktirdim 1800 tl ye ne bilim hiç araştırmadınız mı?
    böyle konularda falan 2 tarafında annesine iş düşer ben geçen sene evlendim bu kadr para vermedim kıyafete bilmiyorum nerede oturuyorsun ama ben istanbuldayım.
    nişan için alışverişi eminönunden yaptık
    kına kıyafeti ve nişan kıyafetini caruseldeki bir mağazadan alındı valla bunları aldığım yer gusto adında abiye ve böyle nişan düğün kıyafeti satan bir yerdi 300 tl ye falan çıktık 2 elbise ile
    ayakkabılar falan hotiçten alındı ama emin ol 600 tl para vermedim yani
    kendi damatlığımı kendim aldım güneşliden altınyıldızdan kuşaktır elbisedir falan feşmekan 200 tl ye çıktım ayakkabı dahil

düğün salonuda açık hava yemeksiz ama baya bi ikramlı flan 6500 tl ye bağlamıştım sen biraz gezmeden etmeden sormadan yapmışsın herhalde öyle düşünüyorum
  • Dostum bu evlilik seni mutlu etmez .
    Anlatirken bile mutsuz oldugun belli ,
    Allah yardimcin olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

düğün için 10 bin iyi . Bir tanıdığım 80 bin verdi.

çırağan sarayında mı yaptı düğünü

marmariste 5 yıldızlı bi otelde yapmıştı. Ama organizasyon baya iyiydi , önümüzdeki yemekleri yiyecek adam arıyoduk artık
  • Al işte memur böyle , peki asgari ücretli ne yapsın yaşamasın mı. Para yoksa evlenmicen kardeşim, ne kadar da olsa karı gider başkasına kaçar daha zengin diye daha da mort olursun, insanların yaptıklarını söylüyorum yanlış anlama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.