Şimdi Ara

offf evlenmek çok zor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
9
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her konuda kişilerin uyuşması zor ama yıl 2013. sonuçta belli bir geçmişi ve muhabbeti olan insanların evlenmesi zor değil. gerekirse konuşmak, gerekirse tartışmak lazım.

evlilik denince insanın aklına, düzgün giderse ölene kadar birliktelik geliyor. uzun yolda temelleri sağlam atmak lazım.
  • kadınlar niye erkek açısından düşünmüyor bu borç evlilikilleri etkiliyor. Elaleme gösteris yapmak için para saçmak akıl kari bir iş mi? Bir bayan bir erkeği gerçek anlamda seviyorsa hem ruhsal hem fiziksel hemde maddi yönden zorda kalmasını istemez.
    Allah sonsuz razı olsun eşimden anlaşarak imkanları düşünerek hesap ederek alışveriş yaptık. Şimdi kalbimde evlilik döneminden kalma burukluk yok çünkü zorda kalanın ikimiz olacağıni bildiği için israf etmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • altından kalkamayacağın borca girme üstad, şimdilik herşey toz pembe görünebilir ama ileride sıkıntı çıkmasın. Eşine de durumu güzelce izah et hocam, size hak verecektir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Banane abi herkes kendine alsin hic ugrasamam gelinlik felan

Evlendikten sonra yataktada herkez kendi işini görsün derler o zaman
  • kardeşim Allah yardımcın olsun. Sanırım kız çalışmıyor. çalışsa paranın kıymetini bilirdi. Sana bir ömür boyu sabır diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlenmyi düşünmediğim için benim açımdan sorun yok

• Afedersin ama tam dayaklık bir nişanlın var .

• quote:

Orijinalden alıntı: melo199

quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Dostum evlenmek zordur, borç harç evleniyor anası babası zengin olmayan insanlar

ben işte kardeşim 20 bin lira birikmişimiz vardı 30 bin lirada kredi çektik yetmeyecek diye korkuyorum

sirf basin yanmadan oku diye aradim bu konuyu.okuyun ibretlik bu hikayenin sonuda ayni olacak gibi geldi bana.kiz kismina biraz hayir veya baba evindeki gibi her istedigi seyin olmayacagini bastan ogretmek lazim diye dusunuyorum

konu su bir forumdas basindan gecenleri anlatmis.linkini veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_76854369/tm.htm

aynen ben de bu konuyu arıyordum..

alıntı yapılan konudaki arkadaşın yolun başındaki halini görür gibi oldum.. ( umarım konu sallamasyon değildir)

allah razı olsun eşimden zora sokmadı diretmedi ille de şu olacak demedi ben de elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım..
    borçları birlikte ödeyeceğimizin farkındaydı har vurup harman savurmadı allah razı olsun ondan..

Eğer ki konunuz gerçekse baştan tavrınızı belirtin her denilene hayhay demeyin siz esneklik gösterdikçe daha fazlasını isteyecektir daha çok
    üstünüze geleceklerdir.. ileride de sıkıntıları doğurur bu durum..

allah kolaylık versin..

nişanlınızın memleketi neresi ?

bu arada evlenmeyi gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. iki taraf anlaşıp konuları en başta konuştuktan sonra üstesinden gelinmeyecek birşey değil..

• Fiyatları görünce ben daha az para harcamışım dedim,Allah razı olsun karıma
  • Ben gidiyorum terlikler ve gelinlik sende kalsin de ve ayril

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

konu disi ozelde bi konu var "bosanmak istiyorum" diye ordaki arkadasin gecmisini goruyorum bi o konuyu okuyun derim

Benim de aklıma o gelmişti. İnşallah arkadaşı sömürmezler.
  • Son olarak,kardeş her istediğine he der alırsan,yarın engel olamassın demedi deme.
  • şu anki aklım olsa asla evlenmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

şu anki aklım olsa asla evlenmezdim

Neden? Birde kaç yıllık evlisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herşey istediğim gibi olacak diyor başka bir şey demiyor.

kız sana böylesine tehlikeli bi söz söylüyor, sen paranın dersindesin. bence korkman gereken daha ciddi şeyler var. yarın bi gün o kız seni hiç ama hiçbir konuda izlemezse şaşırmam.

• evliyim çok mutluyum soruları alayım
  • Kiyafer vs fiyatlaru bilmedigim icin yorum yapamayacagim fakat dugun salonu yemekli degilse biraz yuksek gibi.
    Tabi kapasite , mevki de onemli.
    Birsey sormak istiyorum ; cekeceginiz bu krediyi evlendikten sonra aileniz mi siz mi odeyeceksiniz ?
    Siz odeyecekseniz nisanliniz calisiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Gelinliği kiralamayı deneseydiniz keşke. Bir de neden 2 kına elbisesi? Ayrıca artık bu devirde nişan çok gereksiz insanların düğünde takmaya parası yok nişan çok saçma geliyor. Ohooo bunun bir de kına saçı, nişan saçı, düğün saçı ki düğün zamanı kadının kız kardeşleri erkeğin kız kardeşleri var, daha durun bunlar ne ki

yangına kompresörle gidiyor

• Yol yakınken mantıklı düşünüp yol vermekte fayda var.Yakınlarına bir danış bu durum normal mi diye.Bence değil.
  • bu kadın senin ocağına incir ağacı diker ilerde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.