Şimdi Ara

OFFF ÖSS YE GİRECEĞİM AMA MATEMATİK BİLMİYORUM. OFFFFFF ÇOK DERTLİYİM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim lise 1 deki matematik dersim hep 0 ve 1 di sonunda hocam 2 verdi sağolsun ama ben matematikten hiçbir şey bilmiyorum.İlkokulda da çok matematiğim çok kötüydü.

Şimdi ben hem ÖSS + YDS ye gireceğim.Matematikte yapmak zorunluymuş fakat ben matematiği nasıl öğreneceğim?Lise 1 konularından mı başlayacağım?Şu anda lise sona gidiyorum.

Evdeki çözülmüş matematik kitapları var (bana verilmişti) onları mı çözsem yada cd li olan çalışma setleri var dershaneyi evinize getirdik diyorlar.Hangisini yapsam?Nasıl yapsam ve nerden başlasam.

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi ederim.Lütfen arkadaşlar yardım edin.

• benimde kötü yawAma benim 4 sene var öss ye
  • Temel konulardan başlamak üzere çalış. CD setleri ne kadar yardımcı olur bilemiyorum. Ama her konuyu özümsemeye çalış. Bazı insanlar şu kadar çalıştım ama anlamadım der. Bu insanlar kesinlikle, yanlış çalışıyorlardır. Çalışma metodları hatalıdr. Kendini vererek hergün 1 saat çalışsan, gelişimi kendinde farkedeceksin. Motive ol, Matematikten korkma, biraz ilerledikten sonra Matematiğin ne kadar zevkli olduğunu anlayacaksın.

Çalışmalarında başarılar
  • Bence Lise-1 matematiğini tamamlamaya çalış.%70 ordan soru geliyo,gerçi sistem değişti ama sen Lise-1 matematiğini oturt bi ..
  • matematik de pek bişey yok önemli olan geometri.
    ama matematikten çoğunlukta sayıları geliyor onları yaparsın umarım.
    fonksiyon çalış ama çabuk ol zamanı iyi kullan bende giricem bu sene
    iyi şanslar
  • ARKADAŞIM LİSE Yİ BİTİRİP DERSANEYE BAŞLADIGIMDA BENDE SENİN GİBİYDİM MATEMATİK HAKKINDA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM
    İLK GİTTİGİM DERSANEYE SOSYAL FAALİYET AMAÇLI GİTTİGİM İÇİN YİNE ÖGRENEMEDİM BİR SONRAKİ SENE GİTTİGİM DERSANEDE HOCAM SAOLSUN İYİ ÖGRETTİ MATEMATİGİ
    ŞİMDİ BENİM BU KONU HAKINDA ALDIGIM İLK DERS MATEMATİKTEN KORKMAMAK
    KORKMA KARDEŞİM SONUÇTA BUNLAR SADECE SAYI ORTADA BİR PROBLEM VAR VE BUNUN BİR SONUCU VAR SENİN YAPMAN GEREKEN ŞEY SONUCA ULAŞMAK
    İLK OLARAK MATEMATİGİN SAYILAR İSİMLİ GENİŞ BİR KONUSU VAR ÖNCE BURADAN BAŞLA AMA ÇALIŞIRKEN GÖZÜNDE BÜYÜTME ÇÜNKÜ ÇOK BASİT AÇ FORMÜLLERİ AÇ YÖNTEMLERİ TOPLA KAFANI
    ŞİMDİ HERKES KES YA SÖYLEMESİ KOLAY DİYECEK AMA GERÇEKTEN ÖYLE ARKADAŞIM ÇALIŞIRSAN VE GÖZÜNDE BÜYÜTMEZSEN MATEMATİK ÇOK KOLAY
  • yuh ya.. yds için de mi matematik istiolar artık.. cok saçma ya.. onca dilciyi eleme metodu olarak bunu mu bulmuşlar sonunda? tek kalıp insanlar yetiştirmeye calışan saçma bi eğitim sistemimiz var. herkes matematikte başarılı olamaz daha doğrusu sayısal da... ve olmak zorunda da değildir....bu ne böle ciddden ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.