Şimdi Ara

offffff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu pack tam 7 saate dolacakmıs ya bune bole yuh diyom ya bir yolu yokmu hızlı indirmenin

• bende 5saat55 dk da indiriyorum şuan %35 ve daha 3.5 saat var
  • benim daha malesef yüzde 1 ve bayağ bi zaman var bu gün oynayamayız heralde ama bişi soracam karekterimin üzrei çhitin hep giysilerin silahların resimleri değişecekmi
  • benim 9saat 46 dk war daha
  • wallaha ben 15dk da indirdim hız 120k\s
  • YA BEN İNDİREMİORUM SİTEYİ BULAMIORUM KNİGHTIN SİTESİ İNTERNETTEN DÜŞÜO BENİM BİLGİSAYARDA DELİ POLCAM YA
  • beyler ne yaptınız siz flasgetle 25-30 dakkada indi bende sorun felanda olmadı
  • çok denersen yukluyor yoğunluktan öle benimki de geç çıktı ve 15 dakka oldu yaklaşık daha yuzde 5 de
  • flasgeti nerden buluyoz bende yok da hem ne olduğunuda bilimiyom yardım edtsen iyi olur
  • arkadaşlar saat sabah 10 da başlıyosunuz indirmeye sonra yok kasıyo yok efendim başka yolu yokmu yok eefendim neden siteden yawaş
    beyler insaf eyleyin bu saatte olsun okadar.akıllı olan geceden bastı download a indirdi kurdu bile server ları bekliyo bunlar için boşa topic açmayın başka yolu yok böle indireceksiniz.ya geceyi bekle derim yada sağlam bağlantılı bi internet cafeden indir yaz cd ye gel ewde kur

• %68 de düşte, mönitöre kafa atacaktım nerdeyse, benim pc 3 saat azıyodu, 1 saati kalmıştı, ama olmadı
  • ben dedim size flashgetten indirin die
    ben bu sabah başladım indirmeye 30 dk. da indi
  • bnm %6 yenı actım uyucam smdı kalktıgımda ıns. olur 8 9 da kalkarım

• ya beyler flaşget yok bende ınu nerden indiriyoz yardım
  • yok mu bilen beyler indirilen yeri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.