Şimdi Ara

War Of The Immortals

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bazılarınızın bildiği '' Battle Of The Immortals '' oyunun 2. versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz War of the immortals'ı tanıtmak istiyorum.

Bir Perfect World oyunu olan WOİ dünyada gittikçe artan popularitesine bağlı şekilde ülkemizde de gittikçe tanınmaya başlandı.

Bilmeyenler için oyundan kısaca söz edersek içerisinde

Duelist ( Cooldownları fazla ve mob kesmeye çok uygun olmasada bu skilleri ve karakterin genel yapısı tamamen pvp odaklıdır )
    Berzerker ( Warrior gibi )
    Champion ( Paladin gibi )
    Magus ( Mage )
    Heretic ( priest tarzında )
    Halbringer ( Mag/Fiz both Dps diyebiliriz sanırım pek oynamadım)
    Slayer ( Asasin diyebiliriz )
    Ranger ( Okçu )
    Enchanter ( Hiç oynamadım ama Magic support zannedersem )

classlarından oluşan Quest ve dungeon sistemine dayanan klasik bir mmorpg oyunu.
    Ancak oyundaki pet sistemi, fortify ve çeşitli detaysal özelliklerle diğer türevlerinden bir adım öne çıkıyor bence.

Gearlarınız günlük güncellenen ve hergün yapabileceğiniz genellikle Easy,Normal Ve Elite zorluk seviyelerine sahip dungeonlardan düşer.
    Buralara en fazla 6 kişilik parti grupları ile dahil olabilirsiniz.
    Easy ve Normal Mod dungeonlara tek başınıza girebilirsiniz ama exp az gelebilir, drop düşmeyebilir ve Elite seviye'ye günlük giriş hakkınızı kaybetmiş olursunuz ( Bazı zindanlarda geçerli değildir )

Questler basittir ve Auto-Route sistemiyle genelde otomatik kendisi gider. Haritalar geniş ve mob sayısı fazladır. Neredeyse her yaratığınızı Petiniz yapabilir ( Özel sc kullanmazsanız 1000 tane filan aynı yaratığı keserek tabi ) onu geliştirebilir, çitleştirebilir, skiller ekleyebilirsiniz. Zaten oyunun en önemli farklılığı petinizdir. Onunla beraber eğer sağlamsa 2 kişi gibi olursunuz Ismini vs.. değiştirebilirsiniz.

Bahsettiğim gearlarınız set halindedir ve Golden Gear (PvE odaklı ) dungeonlardan düşen settir. Soul Gear set ise biraz daha Pvp odaklıdır, pahalıdır ve Birbirinize saldırabileceğiniz Pvp bölgelerindeki elite yaratıklardan düşer. O nedenle vendor fiyatlarıda o ölçüde pahalıdır.

Takılarınız, gearınız vs.. + basmak dersem hatırlayacağınız şekilde upgrade edilebilir üzerine gem socketlenebilir.
    Bu ve bunun gibi pekçok detay olduğundan keşfedecek konu da haliyle çok fazla.

Introduction ID Nedir?

Bu kodu karakterinizi açarken aşağıda resimde görülen yere kopyalarsanız oyun içerisinde daha güçlü silahlar, kıyafetler vs.. gibi şeylerle başlarsınız. Bunu mutlaka karakter açarken kullanın, önemlidir.
    Her karakterin bir Introduction ID'si vardır ve ekrandaki Friends bölümünden, Introduction Sekmesinden görülebilir. Siz karakterinizi açarken herhangi bir başka karaktere ait ID'yi yazarak başlarsınız. Bu tabi arkadaşınız ya da tanıdığınızsa daha iyi olur ve hem o'na hem kendinize para ve honor kazandırırsınız. Referans sistemi gibi düşünün.

-INTRODUCTION ID YAZMADAN LUTFEN KARAKTER ACMAYINIZ-

Oyun içi ssler

War Of The Immortals

War Of The Immortals

War Of The Immortals

War Of The Immortals

War Of The Immortals

War Of The Immortals

http://woi-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=503551
    Oyundaki bosslar ve koordinatları. Bu koordinatları oyun içerisinde M'ye bastıktan sonra oradakı Cord bolumune ekleyip Auto-Route derseniz karakter otomatik oraya koşmaya başlar

Pvp sistemi honor puanı vs mevcut. Örneğin arena bölümünde bayrak kapma, bölgeyi ele geçirme vs gibi şeyler var kazanırsanız takım olarak bir badge veriliyor bunlarlada çeşitli itemler, bonus veren şeyler falan alınabiliyor. ama genellikle dungeon sistemi için oynanıyor oyun ve sürekli gelişmeye açık karakterler olduğundan herkesin birbirine karşı ciddi güç farkları var.

Level alması bahsettiğim gibi çok kolay, pve sistemi parti'ye dayalı klasik boss kesip item düşürme şeklinde. Eventlar her gece saat 12 de sıfırlanıyor ve tekrar girebiliyorsunuz. Eventlar daily yani.

Örneğin 75 level gear set EC adlı bir zindandan düşüyor. buradaki elit moblardan 3 parça ana bosslardan şanslıysanız diğer parçalar gibi. Dungeona girerken zorluk seviyesini seçebiliyorsunuz. Easy mob çok az exp verirken neredeyse item düşme şansı hiç olmuyor. Normal modu item düşme şansı bir nebze oluyor ve moblardanda iyi exp geliyor.

Elite mod en az 3 kişi pt olmak gerekiyor ve en iyi exp, en iyi drop rate burada oluyor. Bossların bu modda taktikleri vss farklı olabiliyor.

Itemlere + basarken yanması vs saçma şeyler yok. Itemler klasik scrolla upgrade ediliyo item kalitesine göre ve kullandığınız scrolla göre seviye atlama oranı belirleniyor. Örneğin 45 level gearı +4 e kadar basılabilirken 105 level gearı +13 e kadar basılabiliyor.

Pet sistemi oyunun en önemli sistemi ve oyunu orjinal yapan en önemli unsur.. Petler oyunun basından beri yanınızda oluyor, skiller yükleyebiliyor, adını değiştirebiliyor, kendiniz gibi mob kestikçe onlarda level atlayabiliyor. Iyi bir pet damage olarak sizden bile çok fazla vuruyor.

Mountlar var dinazor, kaplan vs sayısız şekilde hızlı biryere gitmek için. Ayrıca combat mountlarıda mevcut pvp'ye üzerinde girebiliyorsunuz. Gearınıza gem socketleyebiliyorsunuz Hp veren str veren gibi.

Oyunda elbette gerçek parayla satılan itemler var. Bu itemler gerçek parayla alınan ZEN isimli paraya dönüşüyor. ancak diğer oyunlardan farklı olarak oyun parasını ( normal coins ) bu ZEN ile takas yapabiliyor, yine oradaki şeyleride alabiliyorsunuz.

Skilleriniz karaktere göre skiller ve belli levellarda açılıyor. Skiller 1 level olarak açılıyor. Siz level atladıkça skillerini upgrade edebiliyorsunuz bu da para ve exp'le oluyor. Örneğin 1 level stun 3 saniye ise 2 level stun 3.5 saniye oluyor.

Grafik olarakta normal seviyede bir oyun, oldukça renkli büyük haritalara sahip, bilgisayarı kasmıyor, eğlenceli bir hava katıyor.
    Level sınırı yok gibi birşey. 125'e kadar yolu var.

Oyundaki en güçlü gearlar 103-107 arası takılar 110 level istiyor.

War Of The Immortals

War Of The Immortals

Birde söylemedim oyunda legal bir bot sistemi mevcut. Skilleri, potları, mob kesılecek range'i vs ayarlari yapip karakterinizi slota birakip rahat uyuyabilir ya da herhangi bir işinizi yapabilirsiniz. Bu karakterin enerjisi harcıyor tabi. Enerji potunuda Alchemy mesleğini seçmiş bir karakter tarladan 2 enerji pot materyalini craft ederek kolayca yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 17 Kasım 2012; 17:11:12 >

• Bu oyunu oynuyom 4 gundur ama 80 levelde takildim kaldim nickini verir misin oyundakini
  • Inflexible mis benim questlere bi el atalim magnetosun gorevleri yaptim diger elite gorevlerde takildim
  • Bu serverda mı oynuyorsun acaba? Official'da oynuyor olabilirsin benim anlattığım private bir server Eğer woi genesisdeysen nickim yazdığım gibi pm atabilirsin, questlerını yaparız. Herkesi beklıyoruz arkadaslar. Woi gercekten cok kapsamli ve yeni bir baslangic isteyen butun arkadaslarımıza hitap eden bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 17 Haziran 2012; 13:05:51 >
  • Genesisteyim en gec 1 saate oyundayim
  • Oyunun grafikleri hoşuma gitti.İyi bir pve sistemi yada dungeon sistemi varsa oynanabilir.
  • 3-4 kişi olduk oyun ıcerısınde arkadaslar. Henuz cok oyuncu olmadıgından bu bırlıktelık bıze cok olumlu yansıyacaktır. Cunku oyuncular dungeonlara partı bulmakta zorluk cekmekteler. Organıze olarak guzel exp ve ıtem getırısı olan eventları bıtırebılırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nidoran pm at'ta şu oyunu özet geç bana
  • Normal serverdan farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Normal serverdan farkı ne?

Normal WOI official ile arasında drop rate ve exp rate olarak çok ciddi bir fark var. Dungeon moblarından vs çok yüksek exp gelmekte. Genel farkı bu ve server şuan aktif tek ve ilk woi serverı. Sürekli oyuncu sayısı artıyor, keşfeden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 15 Kasım 2012; 15:22:48 >
  • nid hala sorularımı cevaplamadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

nid hala sorularımı cevaplamadın?

Yolladım, gözükmüyorsa yukarı yazdığımın aynısı zaten, cevaplar orada da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Normal serverdan farkı ne?

Normal WOI official ile arasında drop rate ve exp rate olarak çok ciddi bir fark var. Dungeon moblarından vs çok yüksek exp gelmekte. Genel farkı bu ve server şuan aktif tek ve ilk woi serverı. Sürekli oyuncu sayısı artıyor, keşfeden geliyor.

Görevler senaryo ve bunlardan açılan yan questlerle ilerliyor. Zaten sürekli quest yaparak gidiliyor ve karakter sürekli gelişiyor, hatta gelişim oyunun baslarında öyle bir hal alıcakki ( hele ki bu serverdea ) bu kadar hızlı nasıl geliştim diye şaşırabilirsin.

Pvp sistemi honor puanı vs mevcut. Örneğin arena bölümünde bayrak kapma, bölgeyi ele geçirme vs gibi şeyler var kazanırsanız takım olarak bir badge veriliyor bunlarlada çeşitli itemler, bonus veren şeyler falan alınabiliyor. ama genellikle dungeon sistemi için oynanıyor oyun ve sürekli gelişmeye açık karakterler olduğundan herkesin birbirine karşı ciddi güç farkları var.

Level alması bahsettiğim gibi çok kolay, pve sistemi parti'ye dayalı klasik boss kesip item düşürme şeklinde. Eventlar her gece saat 12 de sıfırlanıyor ve tekrar girebiliyorsunuz. Eventlar daily yani.

Örneğin 75 level gear set EC adlı bir zindandan düşüyor. Buradaki elit moblardan 3 parça ana bosslardan şanslıysanız diğer parçalar gibi. Dungeona girerken zorluk seviyesini seçebiliyorsunuz. Easy mob çok az exp verirken neredeyse item düşme şansı hiç olmuyor. Normal modu item düşme şansı bir nebze oluyor ve moblardanda iyi exp geliyor.

Elite mod en az 3 kişi pt olmak gerekiyor ve en iyi exp, en iyi drop rate burada oluyor. Bossların bu modda taktikleri vss farklı olabiliyor.

Itemlere + basarken yanması vs saçma şeyler yok. Itemler klasik scrolla upgrade ediliyo item kalitesine göre ve kullandığınız scrolla göre seviye atlama oranı belirleniyor. Örneğin 45 level gearı +4 e kadar basılabilirken 105 level gearı +13 e kadar basılabiliyor.

Pet sistemi oyunun en önemli sistemi ve oyunu orjinal yapan en önemli unsur.. Petler oyunun basından beri yanınızda oluyor, skiller yükleyebiliyor, adını değiştirebiliyor, kendiniz gibi mob kestikçe onlarda level atlayabiliyor. Iyi bir pet damage olarak sizinle eş değer vuruyor.

Mountlar var dinazor, kaplan vs sayısız şekilde hızlı biryere gitmek için. Ayrıca combat mountlarıda mevcut pvp'ye üzerinde girebiliyorsunuz. Gearınıza gem socketleyebiliyorsunuz Hp veren str veren gibi.

Oyunda elbette gerçek parayla satılan itemler var. Bu itemler gerçek parayla alınan ZEN isimli paraya dönüşüyor. ancak diğer oyunlardan farklı olarak oyun parasını ( normal coins ) bu ZEN ile takas yapabiliyor, yine oradaki şeyleride alabiliyorsunuz.

Skilleriniz karaktere göre skiller ve belli levellarda açılıyor. Skiller 1 level olarak açılıyor. Siz level atladıkça skillerini upgrade edebiliyorsunuz bu da para ve exp'le oluyor. Örneğin 1 level stun 3 saniye ise 2 level stun 3.5 saniye oluyor.

Grafik olarakta normal seviyede bir oyun, oldukça renkli büyük haritalara sahip, bilgisayarı kasmıyor, eğlenceli bir hava katıyor.
    Level sınırı yok gibi birşey. 125'e kadar yolu var, belki fazlası. Şuan genesisdeki oyun 1.'si 115 level.

Oyundaki en güçlü gearlar 103-107 arası takılar 110 level istiyor.

Inşallah eksik bişey kalmamıştır

Hocam boi nin ilk zamanlarında uzun süre oynamış kafa yormuştum her şeyini sevmiştim sonra pvp sini deneyince oyundan soğudum eğer boi yi oynadıysanız bu oyun ile boi arasında pvp olarak farklılık var mı?

• Ben sana ne dedim özet geç dedim.Okumaya üşeniyorum.Şuan indiriyorum görüşlerimi yazarım.
  • @Letnoock

BOI oynadım. Ancak orada da sürekli eventlardan pvp için kafamızı kaldıramadık malum çünkü sürekli gelişmek istiyordum ve pvp de ezildikçe 3-4 günde kastığım 60-70 level karakterlerle boşu boşuna birşeyler yapmayı umduğumuz ortada. Ben 20 k coins nasıl biriktiricem derken adamların tek bir itemında 15-20 m'luk gemler oluyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 15 Kasım 2012; 15:24:30 >
  • Çok yavaş hızda indirdiği için vazgeçtim
  • aşırı derece yavaş 2.83 gb lik oyunu 6-7 saat arası download süresi gösterio :)
  • Bende indirdim bugün ama sizin belirttiğiniz gibi bir hız göstermiyor. Torrentten çektim ben siz nerden indiriyorsunuz ?
  • Torrent ile 90 kb indiriyor.Normal en düsük hızım 2.1 :)
  • Torrent'de hatırladığım kadarıyla son hızda iniyor olması lazım zaten çok büyük clientli bir oyun değil.
    Direc tlink vs gibi yaklaşık 10 farklı şekilde download edebilme şansınız var ayrıca önemli olan niyet tabi

Not: Bu sırada para kasarken uyuyakalmışım monitor onunde Oyun içerisinde ve başlıkta ilgilenemedim kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 17 Haziran 2012; 19:46:13 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.