Şimdi Ara

War Of The Immortals (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda boss kesebilecek bir party bulabildim

O anlardan bir kare

War Of The Immortals

@ChanOfRight Okçu yani Ranger uzaktan güçlü skillerle seri şekilde yaratık kesebilir. Partilerde de keza uzaktan bosslara yüksek damageler vurur ve boss agrodan çıktımı uzakta oldugundan ölmeden kaçabilir, biri ölüyorsa bossu çekerek kişinin ölmesini falan engelleyebilir. tabi detay bunlar.
    Full Dex stat puanı gidilir genelde. Böylelikle hızlı vurur, missleme şansı azalır, critler, aldığı damageler dodgelanır vs..
    Pve de faydalıdır yani. Tek handikapı oyunda zannedersem en az HP onda. Mageden bile daha az hpsi var diye biliyorum. Bunun yanı sıra fizik defansı da çok düşük o nedenle kestiğiniz mobları yanınıza yaklaştırmayın, kalabalığa girmeyin.

Duelist anlattığım gibi pvp odaklı bir karakter. Melee dps olmasına rağmen magic bir karakter ama tam magic de değil ilginç bir char ve bence oyundaki en karizmatik karakter. Atağı çok güçlü, pve de çok iyi iş yapabiliyor. Skilleri oldukça cd'Li işte demon tarzı pasifize etme büyüleri var şeytani skiller Ben cd'li skilleri pek sevmediğimden oynarken bırakmıştım. Bence mob kesmek için çokta uygun değil ama kesemez mi elbette keser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 18 Haziran 2012; 20:03:43 >

• Normal Woi ile farkı droplar mı?
  • Evet, drop oranları official woi'ye göre çok yüksek ama boss droplarından istediğiniz şeyler çıkmadığı olabiliyormuş yani kesin çıkıcak diye birşey yok sanırım ancak olasılığı daha yüksek tabi .

Karakterlerin genel bilgilerine buradan bakabilirsiniz

http://mmorpgarea.com/war-of-the-immortals-classes-characters-guide/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 18 Haziran 2012; 20:06:44 >

• Oyun cok yavas indiriyor akşam 9-10 gibi gelirim oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 18 Haziran 2012; 20:14:53 >
  • Ben oyunu kendi serverinda 2 gün oynadım, 50 küsür lvl oldum. Bu oyun tamamen para tuzağı. Herşey parayla satılıyor ve oyun acayip karışık. Oyuna para yatıran birine yetişmeniz imkansız. Shoptaki itemleri para harcamadan da alabilirsiniz ama çok uğraşmanız lazım ki o kadar kasmaya değecek bir oyun değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Ben oyunu kendi serverinda 2 gün oynadım, 50 küsür lvl oldum. Bu oyun tamamen para tuzağı. Herşey parayla satılıyor ve oyun acayip karışık. Oyuna para yatıran birine yetişmeniz imkansız. Shoptaki itemleri para harcamadan da alabilirsiniz ama çok uğraşmanız lazım ki o kadar kasmaya değecek bir oyun değil zaten.

Orjinal server konusunda haklısınız diyebilirim. Şimdi oyunda ilk bakışta hiçbir şekilde para kasamıyorsunuz gibi gözükebilir ancak aslında öyle değil. Örneğin 2 günde 6 milyon para kastım ki bu 6 milyonla 100 + seviye Legendary ( bu legendary dediğim item official serverda hayal gibi birşeydir ve son seviye itemdır ) gear'ın sword , pauldron gibi parçaları hariç istediğim her parçasını çekebilirim pazardan. Zaten parasal bir problem yok şuan burada diyebilirim. Itemler düşüyor zaten önemli olan party bulmak o yüzden de gelin, oynayalım diyorum. Bir problem yok yani.. Ha ben nasıl para kasıyorum? Rock Abyss var bilirsiniz belki buradaki mobların tanesinden 1000 coins düşüyor. 1 saatte 6 kişilik sağlam bir partiyle 500 k-750 k arası bir para kasabiliyorsunuz. Bu parayı ister ZEN' e yani gerçek parayla alınan paraya dönüştürün kendiniz marketten çekin isterseniz normal coinsle vendordan alın size kalmış. Yani her iteme her şekilde ulaşılabiliyor merak etmeyin. Oyun karışık demişsiniz doğrudur, o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum oyun içerisinden her arkadaşa. siz de oynarsanız size de olurum

Birine yetişmek imkansız demişsiniz ben para kasma yöntemimle aşırı aktif olursam 1 ay gibi bir zamanda oyunun en iyi itemlı 5 slayerından biri olabilirim. ( hiç gerçek para yatırmadan ) Iyi bir bilgisayarınız varsa 3-4 char kasın 1 er gün hepsini aynı partiye alın ve rock abyys'i farmlayın bakın bakalım alamayacağınız item var mı Herşey yapılabilir, denenbilir efenim. inş yardımcı olabilmişimdir.

• Oyunu indirdim kurdum oynadım oynuyorumda oyun gayet iyi şuan iyi gidiyor.Şu son zamanalarda arada girilebilecek iyi bir oyun.Yannlııııız 20 levelde takıldı 10 görev yaptım hala 20 level ne olacak.Birde oyun bomboş.
  • zaten düşük lvl bulman çok zor ek olarak realm 2 de bütün çoğunluk valla sadece questlerden senaryoları yapmanı tavsiye ederim zaten su gibi lvl geliyor :)
  • Sırf görevlerle ilerliyorum zaten
  • Bende geliyorum............
  • Oyunda kimseye ulasamiyorum... Guild kurdum suan 3x 99 lv karakterim var. Takilcak arkadaslari beklerim...

Khaine ya pm atin yada legion listten istek yollayin vardiyalı çalıştıgım için online zamanlarim degisiyor ona göre...
  • oyunda bir değişiklik var mı acaba önceki oyun sadece görev yapmaktan ibaretti varsa ne gibi değişiklikler bulunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

oyunda bir değişiklik var mı acaba önceki oyun sadece görev yapmaktan ibaretti varsa ne gibi değişiklikler bulunuyo

Konuyuaçan arkadaş yeterli açıklamayı yapmış zaten, ayrıca şuan oyunu oynayan warsa oyundan bana ulaşsın.Nick: "Khaine"
  • Benim eziklerden biri hala eksigi cok ama çalışmalara dewam, takılmak isteyen olursa beklerim...

War Of The Immortals

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyhun -- 11 Temmuz 2012; 19:52:30 >
  • yeni basladım oyuna daha once hıc oynamamıstım nasıl oynanıyor 57 lwl oldum fakat 16 lwl lık sılah var elımde ismim ChaoticEvil yardım edersenız ıyı olur
  • arkadaslar bilenler oyun hakkında daha detaylı bilgi verebilir mi ?
  • bende geliyorum görüntü süper :D
  • DrawTR olacak nickin benide kaydedin indiriyorum.
  • Ben de oynuyorum oyundaki adım Sexmachne, xXxCrosexXx dir. Ben mount gemi almak istiyorum ama nerden alınır bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  • Hazır konu hortlamışken hala oynayan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.