Şimdi Ara

War Of The Immortals (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bayağıdır yoktum askerlik sebebi ile. Tek woi başlığımız malesef bu olduğundan dolayı hortlatmak vs.. demeden official ve pv serverlarla ilgili her konuyu her saniye konuşabileceğimizi düşündüğümden buraya yazıyorum.

Öncelikle genesis bayağı high class sınıfına yükselmiş, inanılmaz gemler 30 k civarı comp powerlar gözüküyor. Top 250 115+ lvllara kadar çıkmış. Bunun yanında TurkishLegend adında bir Türk klanı kurulmuş 40 civarı arkadaş var tebrik ederim, inşallah başlığın faydası olmuştur. Bunun dışında böylesine mükemmel bir oyunun Dh de sadece bir başlığı olması ve Tr deki tek başlığın bu olması da üzücü bence. Çünkü bu oyunun detaylarını farketmeye başladıkça, sürekli değişen, gelişen karakterinizle sıkılmanız imkan dahi yok harika bir oyun.

Neyseki son aylarda ülkemizde de ses getirdi de birkaç haberde vs de kendine yer bulabildi.
    Ben bahsi geçen acc'mi hatırlamadığımdan dolayı yeniden başlamayı düşünüyorum. Dün 70 lvl civarı bir slayer daha kasıp bilgilerimin üzerinden biraz geçtim, hatırladım. Onun dışında elbette sizlerin bildiği benim bilmediğim çok detay da vardır. Bloodlust ve bunun dışında birkaç detaysal scroll, gem türü oalylar hakkında hala bilgim yok. Şöyle bir toplanabilsek yardımcı oluruz birbirimize. 10 aktif oyuncu yeterli olacaktır en azından.

Genesisde elbette emek vermiş arkadaşlarımız vardır, haydi başka servera geçelim diyemem ama nisbeten yeni bir mekanda iyi bir organizasyon sağlayabilirsek çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Şu an zaten Genesisde iyi bir noktaya gelebilmek için çılgın Zen satın almak gerekiyor gibi bir görüntü var. Bunu yapmak yerine yeni ve zen satışı ya da zenle alınabilecek şeylerin minimumda olduğu bir serverda başlayabiliriz.

Başlık altında haber bekliyorum. Ayrıca oynayanlar ya da oynamayı düşünenlerin soruları varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilriim, buralardayım.

Not: Başlık ve ilk mesajdaki genel bilgiler officiala dönmüştür. Oyun ile ilgili server farketmeksizin herşeyi konuşup yazabilirsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 15 Kasım 2012; 15:28:53 >

• Arkadaşlar tekrar merhaba, eminim birilerinin okuduğuna ve oynadığına sadece mesaj yazılmadığını düşünüyorum. Yeni serverımız official oyunda Zen'e yüzlerce TL harcamak istemeyen arkadaşlarımız için

Aria Gaming War of the immortals.

http://ariagaming.com/

yukarıdaki linkten War of the immortalsa giriyorsunuz ve Account açıyorsunuz.
    Aria gaming forsaken world serverlarıyla büyük bir kitle kazanmış tecrübeli bir private server oluşumu. Yakın zamanda aynı kitleyi War of the immortalsa taşımayı başardılar.

Oyun Genesis gibi x100 exp ve x100 drop bonus oranına sahip.
    Yalnız buradaki en güzel şey zen sistemi.

Karakteriniz 90+ olduktan sonra her oyunda kaldığınız saat başına 1000 ZEN kazanıyorsunuz. Bu çok oyun oynayan arkadaşlarımız için bulunmaz bir nimet. Örneğin ben 24 saat açık bırakarak her gün 24 K zen kazanıyorum genellikle. Tabi ki bunu tek bir internet bağlantısı ve tek bir karakterle yapabiliyorsunuz ancak birden fazla bilgisayarınız varsa bazı taktikler mevcut :)

Benim 119 level Ranger bir karakterim var şu anda 1. sıradaki legiondayım.
    Gelicek arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım.

Lütfen mesajlarla konumuzu güncel tutalım.

• Aria Woi'yi oynayanlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelık

Aria Woi'yi oynayanlar var mı ?

Merhabalar :) Aria Woi'yi gördüğünüz üzere pek Türk arkadaş bulamadığımdan ve solo çok zevk alamadığımdan bırakmak durumunda kaldım ama hala en oynanabilir woi serverı olarak gözüküyor. WOI Loki de mevcut ancak x25 drop ve exp rate oranı var yani Arianın 4 de 1'i.
    Aria zannedersem hala üst noktalara yetişilebilecek düzeyde. Genesis kadar çıta yükselmiş değil.
  • battle of immortals oynardım pet sistemi güzel bir oyundu 70 lvldım yanlıs hatırlamıyorsam

oyundaki player durumu nedir kalabalık mı oyun ortam falan iyi ise başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

battle of immortals oynardım pet sistemi güzel bir oyundu 70 lvldım yanlıs hatırlamıyorsam

oyundaki player durumu nedir kalabalık mı oyun ortam falan iyi ise başlayabilirim

kalabalık olup olmadığını bilmiyorum ama ben aarkadşımla bugün başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhie

quote:

battle of immortals oynardım pet sistemi güzel bir oyundu 70 lvldım yanlıs hatırlamıyorsam

kalabalık olup olmadığını bilmiyorum ama ben aarkadşımla bugün başlamayı düşünüyorum

ben indirdim 4 saat kadar oynadım 50 lvl oldum 4 saatde sıkıldım sildim

oyunun içi kalabalık fakat sıkıldım ilk oyun daha zevkliydi ama onu 5 kişi birlikde oynuyorduk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canhie

quote:

ben indirdim 4 saat kadar oynadım 50 lvl oldum 4 saatde sıkıldım sildim

oyunun içi kalabalık fakat sıkıldım ilk oyun daha zevkliydi ama onu 5 kişi birlikde oynuyorduk

Ben şimdilik sevdim sıkmaz ise devam edilebilir.

• Bu oyun tek başına (single player) oynanılabiliyor mu? Yoksa Steam'da yanlış mı yazılmış?
    http://store.steampowered.com/app/209710/?snr=1_7_7_230_150_1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

Bu oyun tek başına (single player) oynanılabiliyor mu? Yoksa Steam'da yanlış mı yazılmış?
    http://store.steampowered.com/app/209710/?snr=1_7_7_230_150_1

Hayır, çok oyunculu bir oyun ve dediğiniz gibi yanlış yazılmış.
    Klasik bir mmorpg. Gerçi çok oyunculu olarak düzeltilmiş steamde.

Yakın bir dönemde oyun Türkçe olarak bekleniliyor ama muhtemelen oyun dinamiklerine bakıyorum ve zen sistemi yüzünden yeni bir knight online olmasından korkuyorum. Perfect world akıllılık etmiş gerçekten ama olan bizim gençlere olucak gibi. Oyuna ilgi ya da para harcanması yönünden sıkıntı olmayacaktır.

Bu noktada bahsettiğim private serverlar ideal ancak onlarda iyice aldı başını gitti özellikle woinin server dosyaları boi'ye oranla daha zor bulunuyor birkaç kaynak site var o nedenle yeni bir server görmüyoruz uzun süredir. Yine de Aria hala en iyisi gibi gözükmekte.

@Tremonti Hocam, sıkıldım sildim dmeişsiniz ama oyunda sürekli aktif olunduğundan ve günlük, stressiz eventlarla woi en son sıkılınacak mmorpglerden diye düşünüyorum. Emin olun detayları hakkında bilginiz olsaydı bırakmazdınız. Gerçi tek oynamak elbette mmorpglerdeki en büyük sıkıntı ve birkaç kişi olsanız bunun da faydası çok olurdu sıkılmamanız için.

Oynayan birkaç arkadaş vardı hala devam eden var mı acaba? nasıl gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 11 Mart 2013; 21:59:28 >

• Merhaba arkadaşlar;

Ben 2 gün önce başladım ve 60 lwl im buraya kadar mantıken görevleri yapa yapa geldim ve acilen tecrübeli bi arakdaşın yönlendirmesine ihtiyacım var. oyundaki PM Logon hangi serverde olduğumu bile bilmiyorum henüz ilk girerken 3. sıradaki server olması lazım ve en baştaki bölüme giriyorum sürekli yardımcı olabilecek varsa burdan veya oyun içi pm lerini beklerim.
  • Bu oyunu beklerken baya ümitliydi millet boi 2 olcak falan şimdi karanlığa gömülmüş gibi oynayan varmı böyle türk guild i falan ?
  • Ölü oyun mezarlığına girmiş oyun.
  • oynayan var mı arkadaşlar? ben oynuyorum, gaia serverında.(pvp değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 28 Mart 2013; 23:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Bu oyunu beklerken baya ümitliydi millet boi 2 olcak falan şimdi karanlığa gömülmüş gibi oynayan varmı böyle türk guild i falan ?

Merhabalar. Evet oyun zaten Perfect world tarafından BOİ 2 olarak düşünülmüştü ama daha sonra iki oyunu ayırmaya karar verildi. Satış stratejisi diyebiliriz.
    WOİ boi'ye göre bazı yönlerden daha sade bazı yönlerden daha detaylı bir oyun. Ama genel anlamda oldukça geliştirilmiş diyebiliriz.
    Oyun Türkiyede beklenen ilgiyi görmedi. Dünyada ise oldukça iyi bir populasyona sahip.

PW henüz yeni türkiyeyi keşfetti diyebiliriz Türkçe olarak önce BOİ Kaos Kitabeleri adıyla gelecek daha sonra WOİ diye biliyorum ama hala gelemedi.
    ZEN sistemi yüzünden belirttiğim gibi ikinci bir knight online faciası olabilir ama umarım olmaz.
    Bu sırad atürk oyuncuların çoğu Midgardda ve birkaç tane sağlam diyebileceğimiz Türk guildi var ama oyuncu kitlesi sanırım DH'ye falan takılmıyor.

Bu oyun çok detaylı ve sürekli farming, daily eventlara, alt karakter yönetimlerine dayalı olduğundan bir browser oyunu kadar vakit istiyor diyebilirim o nedenle kulaktan kulağa, herkesin biribirne yardım ettiği bir sisteme dayalı. Benim bilmediğim yüzlerce şey var mesela ki bunlar main konular. ne yapalım, öğreten olmadı.

Ben bildiklerimi Aria serverındaki faction liderimizden öğrendim mesela, bilgi konusunda sınırsız bir adamdı sağolsun. :)

@dksttmaz size pm attım. Umarım yardımcı olmuştur.

@uppps977 Oyunda guild başvuru bölgesinden bakarsanız Türk guildi bulabilirsiniz. Levelden ya da comp powerdan dolayı muhtemelen almayacaklardır o nednele bir oyuncusunu online yakalamanız ve bilgi almanız daha iyi olur. Ben orjinalde oynamıyorum. ZEN sistemi oyunu ele geçirmiş vaziyette ve bu şekilde sağlam bir karakter sahibi olabilmeniz çok zor.

Bu sırada en iyi woi pv serverı olan ARIA kapandı. WOI LOKI tek ayaktaki server o da kimse olmadığından pek zevk vermiyor. 2-3 guildin farkı açıp gittiği bir server.
    5 kişi olabilsek 1 ayda iyi işler yaparız ama başlıkta görebileceğiniz üzere pek sevilen bir oyun olamadı WOI ülkemizde. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Bu oyunu beklerken baya ümitliydi millet boi 2 olcak falan şimdi karanlığa gömülmüş gibi oynayan varmı böyle türk guild i falan ?

Merhabalar. Evet oyun zaten Perfect world tarafından BOİ 2 olarak düşünülmüştü ama daha sonra iki oyunu ayırmaya karar verildi. Satış stratejisi diyebiliriz.
    WOİ boi'ye göre bazı yönlerden daha sade bazı yönlerden daha detaylı bir oyun. Ama genel anlamda oldukça geliştirilmiş diyebiliriz.
    Oyun Türkiyede beklenen ilgiyi görmedi. Dünyada ise oldukça iyi bir populasyona sahip.

PW henüz yeni türkiyeyi keşfetti diyebiliriz Türkçe olarak önce BOİ Kaos Kitabeleri adıyla gelecek daha sonra WOİ diye biliyorum ama hala gelemedi.
    ZEN sistemi yüzünden belirttiğim gibi ikinci bir knight online faciası olabilir ama umarım olmaz.
    Bu sırad atürk oyuncuların çoğu Midgardda ve birkaç tane sağlam diyebileceğimiz Türk guildi var ama oyuncu kitlesi sanırım DH'ye falan takılmıyor.

Bu oyun çok detaylı ve sürekli farming, daily eventlara, alt karakter yönetimlerine dayalı olduğundan bir browser oyunu kadar vakit istiyor diyebilirim o nedenle kulaktan kulağa, herkesin biribirne yardım ettiği bir sisteme dayalı. Benim bilmediğim yüzlerce şey var mesela ki bunlar main konular. ne yapalım, öğreten olmadı.

Ben bildiklerimi Aria serverındaki faction liderimizden öğrendim mesela, bilgi konusunda sınırsız bir adamdı sağolsun. :)

@dksttmaz size pm attım. Umarım yardımcı olmuştur.

@uppps977 Oyunda guild başvuru bölgesinden bakarsanız Türk guildi bulabilirsiniz. Levelden ya da comp powerdan dolayı muhtemelen almayacaklardır o nednele bir oyuncusunu online yakalamanız ve bilgi almanız daha iyi olur. Ben orjinalde oynamıyorum. ZEN sistemi oyunu ele geçirmiş vaziyette ve bu şekilde sağlam bir karakter sahibi olabilmeniz çok zor.

Bu sırada en iyi woi pv serverı olan ARIA kapandı. WOI LOKI tek ayaktaki server o da kimse olmadığından pek zevk vermiyor. 2-3 guildin farkı açıp gittiği bir server.
    5 kişi olabilsek 1 ayda iyi işler yaparız ama başlıkta görebileceğiniz üzere pek sevilen bir oyun olamadı WOI ülkemizde. :)

@Nidoran;
    cevaplarını aldım çok teşekkür ederim yardımların için, ben Midgardda oynuyorum Nickim Logon birlikte takılmak isteyen arkadaşlar olursa pm atabilir.

• mrb ben bayadır yeni bir oyun arıyordum daha önce ULTİMA(Nebula) runes of magic, rappalez, silkroad gibi oyunlardan tecrübem var lakin ingilizcem iyi sayılmaz az anlarım hiç yazamam durumu :D neyse bu oyun ilgimi cekti şimdi yüklüyorum ama Türk Yardım Sever bir Guld bulamayacaksam 1 haftaya kalmaz silerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratorn

mrb ben bayadır yeni bir oyun arıyordum daha önce ULTİMA(Nebula) runes of magic, rappalez, silkroad gibi oyunlardan tecrübem var lakin ingilizcem iyi sayılmaz az anlarım hiç yazamam durumu :D neyse bu oyun ilgimi cekti şimdi yüklüyorum ama Türk Yardım Sever bir Guld bulamayacaksam 1 haftaya kalmaz silerim

dksttmaz ile birlikte Midgardda oynamanızı tavsiye ederim madem yenisiniz. Hem ona da arkadşalık etmiş olursunuz, birbirinize yardımcı olursunuz. Bende official indirdim biraz önce expansionu test ediyim diye. Bende katılabilirim aranıza bir müddet başka arkadaşlarımız olursa tabi ki daha hoş olur.

Mmorpg geçmişiniz olması güzel tabi ama woi biraz farklı bir oyun. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen sorun.
    e belki biraz para biriktirip legion bile kurabiliriz =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 5 Nisan 2013; 2:29:38 >

• Oyunu yükledim

evet biraz farklı bir oyun ama şimdilik cok parlak olması ( acayip efekler var pek sevmem ama alışırım ) dışında sorun göremedim
    10lvl yapıp bıraktım karekteri
    Efrom Nick i
    Healer sectim Hemoneuc mi ne ye se o zımbırtı işde ( süreki dövüş dövüş nereye kadar azıcıkda pasif takılıp ganimet alıyım yahu)
    oyunda heal lara ihtiyaç vardır inşallah coğu oyunda pek tercih edilmezlerde.

neyse ekleyen eklesin beni berbat ingilizcem ve ezik oyunculuğumla ( bunda ciddiyim ) elimden geleni yaparım

bayadır boss kesmek istiyorum zaten

yanlız sıkıcı sorularıma şimdi den hazır olun ( özelikle bütün oynadığım oyunlarda 1 kural vardır karekterin baştan hatalı yapılandırılırsa sonradan toplanamıyor ) sonra vay şöle vay böle kabul etmem :)) ( oyunnun başta verdiği itemler bazen karekterin kaderini değiştire biliyor boşu boşuna harcamışım demiyeceğim şekilde uyarırsanız sevinirim )

• Hehe öncelikle sabır ve oyunu tanımak gerekiyor. Mmorpg balık tutmak gibidir derler malum, biraz dişimizi sıkacağız. Heretic çoğu oyundan Priest olarak tanıdığımız karakterdir. Zannedersem bunu açmışınız.
    Söylediğim gibi Midgardda mı açtınız?
    20 leveldan sonra stat puanları vermeye başlayacaksınız

Eğer Healler olacaksanız ve support temelli oynayacaksınız statlarınızı full SPR verin.
    Ya da ben Magic damage üzerinden dps yapmak istiyorum heal fazla önemli değil derseniz full INT verin.
    Ama en çok tercih edilen Hybrid olan level başına 1 SPR - 1 INT verilen taktik böylece iki konuda da çok iyi olmasanızda yeterli oluyorsunuz. Size kalmış.

Onun dışında kutulara sağ tıklayarak ya da questlerden gelecek gemleri, potları, kapğıtları kullanmayın, Stash var townda bu çoğu oyundan tanıdığımız Inn keeper diyebiliriz. Buraya üstünüze sığmayan ya da o an kullanmak istemediğiniz şeyleri koyabilirsiniz. Buraya bunları koyun, saklayın.
    Özellikle potlarınızı asla normal mob keserken kullanmayın, önemli instancelara girerken kullanın bir daha zor bulacaksınız.

Şimdilik Sceneiro başta olmak üzere questleri yaparak ilerleyin, 20 level gibi mount falan alıcaksınız, 40-45 level arası ilk Golden setinizi Magnetosdan quest ve droplardan çekeceksiniz ve rahatlayacaksınız. Zaten oyunda bosslar dışında pek fazla damage almıyorsunuz, healler olduğunuzdan da bir sıkıntınız yok.
    Şimdilik bu şekilde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.