Şimdi Ara

War Of The Immortals (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk tek partlı torrent ile indirdim.2.83 gb oyun.En düsük hızım torrenlt suana kadar torrentle indirdiğim oyunu 1.1 mbit ile indirdim.Bu oyunu maximum 120 kb yaptı.
  • Tamam, oyuna girmeyi düşünürseniz oyundayım ve yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bu yavaşlıkla indiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bu yavaşlıkla indiremem.

Şöyle yapabilirsiniz. Torrent'de yavaş iniyorsa 2 partlı torrenti deneyebilirsiniz ya da oradaki direk linklerden free download manager ile indirirseniz bayağı hızlı iner.
  • Deniyorum kardeşim.Birde bu oyunu ilk defa duyuyorum bazılar boi daha iyi diyor.Boi ile bu oyun aynı firmamı birde oyunun boi'den farkı nedir.
  • Boi yani Battle of the immortals woi ile aynı firmanın oyunudur. Boi daha eskidir, questleri çok dallanıp budaklanır, fazladır. Yine event sistemine dayanır. Woi'ye göre daha az detaylıdır pekçok konuda. Arayüzü filan benim daha hoşuma gidiyo. Pet focus sistemi vs gibi bazı şeyler yok boide. Daha az class var Summoner diye bir class geldi boi'ye de. Güzeldir, mekanları filan daha hoştur bence woi'ye göre. Pefect world yaptığı açıklamada woi olan oyunu Battle of the immortals 2 olarak çıkarmayı düşündükleri ancak daha sonra vazgeçip ayrı bir oyun olmasına karar verdiklerini söylemişler. Iki oyunun birbirine bu kadar benzerliği bundan. Genesis'in aynı zamanda boi serverı da var. Deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar oyunda seal of prison görevini yapamıyorum bir yardımcı olacak arkadaş yok mu ?
  • Bahsettiği noktaya yani portalın girişine gidiyorsun daha sonra çantandaki iteme sağ tıklıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 17 Haziran 2012; 21:38:58 >
  • Şimdi torrent'le başka oyunu denedim.Onuda yavaş indiriyor en düsük 1.1 mb ile indiren ttnet şuan 150 kb indiriyor anlamış değilim
  • oyun iyi güzel hoşda kimse olmayınca sarmaz ben bi şöyle girip baktımda bomboş piyasa 2 kişi felen anca gördüm :)
  • 8 Realm olduğundan oyuncular dağılıyor tabi. En fazla oyuncu ve satış tezgahları 2. Realmdedir bilginize. Eventları ve akvitelerinizi realm 2 de yapın. Sakinlik arayanlar diğerlerine geçebilir. Henüz serverda yoğunluk olmadığından ötürü 2 de kalmak iyi
    Evet, şu anda pek bir aktif clan vs olmadığından çok organize partiler olmuyor. Henüz oturma aşamasında. Ben 90 gearı için sürekli pt kovalıyorum ama bulmak zor gerçekten. Ama 3-5 kişilik aktif bir grup olursa bu ortamda diğerlerinin önüne kolaylıkla geçeriz. Oyuncular 90 leveldan sonra günde 1 level alıyorlar ki o da zorla. Böyle bir serverda aktif event kasan bir grup kurulursa 100 den sonra bile günde 2 level a kadar gidebiliriz 110'a kadar.

@ChanOfRight belkide adil kullanım kotasını aşmış olabilirsiniz.

• anlamadığım olay quest mi yapacaz yoksa grind mi ? grind yapınca bu sefer scenario instancelere giremiyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyn -- 18 Haziran 2012; 16:44:02 >
  • Questleri, sceneiroları özellikle ( yan questleri rewardları kötüyse es geçin ) 70 e kadar bir yapın. O aralar 7 tanrıyı keserek bir Demigod title'ı alıcaksınız. Zaten Magnetosda 60 falan olursunuz muhtemelen. Normal mod girersiniz. Charınız bir otursun, hediyelerinizi alın. Zaten bunlar 1 günlük iş. Ondan sonra bir noktada noktayı koyun ve eventlarla sürekli zindanda kasılın

1. Trial ve açık olduğu günlerde Shadow Manor eventlarına mutlaka ama mutlaka girin.
    2. 90 golden gearı için Lava Height'e parti arayın. Mümkünse, sağlam bir partiyse Elite modda kasın. ( Normal de girebilirsiniz ama asla tek girmeyin. Çok güzel exp verir ayrıca)

Bunlar günlük yapmanız şart şeyler. Baska, aynı önemde faaliyetlerde var ama pt bulmak zor şuan onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 18 Haziran 2012; 17:16:16 >
  • kasan kasiyorda instancelerde girecek adam bulmak mesele girenlerin hepside muhtemelen arkadaş grupları felen bi spectre island denim dedim kimse yok :D
  • Atlantisden City Hall'e geçip oradan bir Alliance'a başvurursanız şöyle kalabalık, organize olmakta sıkıntı olmaz pek. Genelde hadi şuraya şuraya girelim deyince gelmeyen adam olmuyor. Hiç bulamadınız Normal modda tek başınıza Lava Height dışındaki her zindandan çıkabilirsiniz bossları kesmek dahil. Ama biraz iyi oyun ve itemlerin sağlam olması lazım. Tabi tek kişi bayağı uzunda sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 18 Haziran 2012; 17:29:56 >
  • elin gevuru ile girmem abi ben instanceye :Ppp
  • Ben gelicemde yavaş indiriyor.Akk kotalılarda oluyor diye biliyordum benimki sınırsız.Eğer sınırsızlarda oluyorsa akk nerden bakılır?
  • quote:

Ben gelicemde yavaş indiriyor.Akk kotalılarda oluyor diye biliyordum benimki sınırsız.Eğer sınırsızlarda oluyorsa akk nerden bakılır?

Benimkide sınırsız 8mbit'de 15 gb downloadı geçirince bazen yavaslıyor malesef. 1 megabite düşürüyorlar. Sitesinden hız testi yapabilirsin
  • İndireceğim bu sefer yavaş olsada niyetliyim.Oyun hoşuma gitti bu arada ranger ve duelist yani okçu ile pvp çarı arasında kaldım hangisi daha iyidir.Aradığım özellikler şu.Boss kesebilecek moblarda zorlanmayacak yani pve'de iyi olacak pvp'de ise orta veya iyi olacak.
  • quote:

Ben gelicemde yavaş indiriyor.Akk kotalılarda oluyor diye biliyordum benimki sınırsız.Eğer sınırsızlarda oluyorsa akk nerden bakılır?

Malesef sınır mınır hiçbişey etki etmiyor, nerden bakabileceğini şöyle diyeyim, mesela ben kotasız 10 mbps superonline kullanıyorum, 50 gb lık kotaya ulaştığımda hızımı 1 mbps yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.