Şimdi Ara

War Of The Immortals (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumdan toplanıp oynayın işte online olanlar.
  • şimdi dün bazı şeyleri kullandım demek hata etmişim karekteri silip yeniden acarım nasıl olsa 10lvl yapmak 5dk :))

Efrom gene nick'i koyarım

akşam saat 22,00 gibi online olurum en geç o saat de online olursanız görüşürüz

dediğiniz server da oyuna başladım

yanlız acayip menüsü var her yerde yanıp sönen ışıklar falan bu kötü olmuş ( yada alışık değiliz :D )

neyse bi denicem boss avı heycanını özlemişim sağlam bir takım bulurum inşallah
  • Detayları kısarsanız grafikten belki daha rahat oynarsınız sadeleştirip. Bu sırada Instruction IDnizi verirseniz bende bir karakter açayım geliyim size de faydası olsun. Oyunda sağda Friendse tıklayıp en sağdan Instruction'u seçin o kodu buraya kopyalayın.
  • 6050194G050908055001204S3fffb2 ıd bu :D

yeni karekterimin adı Aybeniz şuan 15lvl de
  • Tamamdır. '' Logon '' nickli arkadaşı da friendse ekleyin isterseniz bende sizi ekleyeceğim. Ilk aşamada 3 kişi oluruz.
  • gece 32lvl yapıp bıraktım karekteri hızlı gelişiyor ama boss neyim görmedim birde party üyelerine heal veren bir büyüsü yok mu bunun yahu

senin nick ne olacak hocam
  • Questleri yaparken seneryoya bağlı şekilde bossları kesiyorsunuz aslında forseken ruinsde birkaç tane kestiniz muhtemelen tabi bunlar senaryo bossu drop düşen bossları levelimizi arttırdıktan sonra instancelarda keseceğiz. Malum hiçbir oyunda 2 günde level kasıp boss avına çıkılmıyor 50
    '' Magnetos '' zindanı var. Buraya 38 level gibi senaryo questiyle gelmeniz lazım. Burayı senaryoda bitirdikten sonra frene basın. 40 level gibi yavaş yavaş Magnetosun normal zindanına girmeye başlarız. Günde 3 defa 3 ayrı moda girmeye hakkımız var. Kolay,Normal ve Elit. Elit için 3 kişi olmak zorundayız, buluşursak güzel olur 45 level golden setlerimizi tamamlar 60 levela devam ederiz.

Sağ aşağıda Skills den kaç levelda hangi skillerin açılacağına bakabilirsiniz. Açıkçası oyunda Boss kesmediğiniz sürece ya da Elit zindanda değilseniz heal atmanıza gerek bile yok ama elbette var skilleri. Statları nasıl verdiniz? SPR mi INT mi yoksa beraber m?

• stat daha vermedim hepsi duruyor :D tamam bakalım boss gördüm AMA boss demeye baya bir şahit ister neyse devam bakalım :D
  • MERHABA;

ZEN İLE İLGİLİ BİR SORUM OLACAK, BEN DÜN ZEN ALDİM PERFECT WORLDDEN AMA HENÜZ KARAKTERİMİN HESABINA DÜSMEDİ, PERFECKT WORLDDE GÖRÜNÜYOR AMA NE YAPMAM GEREK Bİ BİLGİNİZ VARMI ?
  • Merhaba. Öncelikle beraber oynadığımız iki arkadaş vardı kendilerinden özür diliyorum oyuna giremedim bilgisayarımda arıza vardı bugün yaptırabildim, umarım devam ediyorlardır öğrenmişlerdir tamamen. Ben artık oynamam heralde.

@dksttmaz

Orjinal oyunda hiç ZEN almadığımdan açıkçası nasıl oluyor bilmiyorum ancak paypal gibi bir kaynak üzerinden aldıysanız bildiğim aldığınız andan itibaren çekim yapılıyor ve login hesabınızdan gözüküyor. Charge zenden sonra first buyers guideını okursanız yardımcı olur sanırım. Ben pvp serverlarda zen aldığımda karaktere değil accounta yükleniyordu ve her karakterden harcanabiliyordu. Aslında sitedeki login hesabınızdan gözüküyorsa zeniniz karakterin marketplace bölümünden de gözüküyo olmalı ama muhtemelen ufak bir onaylama tarzında siteden birşey yapacaksınız.

• selam berk uzun zamandir sana ulasmaya calisiyorum :)) tekrar seni görmek cok güzel, diger arakdas yok bıraktı sanırsam ama ben oynuyorum halen biraz ogrendim ama bilmediğim cok sey var. bi tanedaha arkadas bulduk o 2 karakter giriyor 3 kisi 85+ mükemmel oluyor oyun zevk vermeye basladi. ama simdilik tek sorunum su aldıgım zen sitede gorunuyor ama karaktere gelmiyor 2 gün oldu. onu nasil halledebiliriz ya senin dil varsa bi bakabilirmisin.
  • 85 + 3 kişi gerçekten zevk verir her yere girersiniz :) Enigma Woi açılmış aslında 1 ay olmuş sadece. Marketplacedeki herşey ücretsiz 0 zen sadece Gemler 1000 zenden veriliyor o konuda da günde oynadığınız saat üzerinden saat başı 1000 zen veriliyor güzel bir sistem bende bira zona bakacağım.
    http://enigma-gn.guildportal.com/

Ben resmi siteden Zen olayına baktım sanırım şöyle.
    En sağda Charge Zen den My Vallet'a gir. Burada Transfer ZEN var. Burada Oyun, server ve zen miktarını seçip Transfer de olması lazım.
  • Onuda denedim, Oyunu seçiyorum War Of İmmortals olarak, daha sonra sunucu seçmeye geldiğimde ise karakter yok diyor. Acaba o perfect world sayfasına benim karakteri tanımlatma gibi birşey yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dksttmaz -- 5 Mayıs 2013; 20:49:38 >
  • Nidoran, Zen işini hallettim. Bir sorum daha olacak, 95 lwl olduk Evelstill'e nasil gidicez onun bi gorevimi var.
  • Evet yine kaybolmuştum iş sebebiyle geldim gibi en azından bir süre için
    Oyunun official serverına legendary crusade expansionu gelmiş. Bununla yeni gearlar, çift class sistemi falan eklenmiş sanırım daha tam bakamadım. Yeni bir class yok ama sonraki expansionda gelicek diyorlar hatta 2 class gelicek diye bir söylenti var.

Bunun dışında Arc programı diye perfect world bünyesinde steam benzeri bir sistem geliştirmişler bununla beraber achviement sistemi gelmiş falan güzel detaylar var yani. Sık sık eventlar yapılıyor vesaire..

Private server konusunda ise x100 exp ve x100 drop oranlarına sahip WOI Destruction pv serverları tekeline almış gözüküyor. Günlük zen falan kazanılıyordu sanırım ki oynanıcak tek yer gibi duruyor. Bu serverda Legendary crusade packi de olduğunu söyliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Evet yine kaybolmuştum iş sebebiyle geldim gibi en azından bir süre için
    Oyunun official serverına legendary crusade expansionu gelmiş. Bununla yeni gearlar, çift class sistemi falan eklenmiş sanırım daha tam bakamadım. Yeni bir class yok ama sonraki expansionda gelicek diyorlar hatta 2 class gelicek diye bir söylenti var.

Bunun dışında Arc programı diye perfect world bünyesinde steam benzeri bir sistem geliştirmişler bununla beraber achviement sistemi gelmiş falan güzel detaylar var yani. Sık sık eventlar yapılıyor vesaire..

Private server konusunda ise x100 exp ve x100 drop oranlarına sahip WOI Destruction pv serverları tekeline almış gözüküyor. Günlük zen falan kazanılıyordu sanırım ki oynanıcak tek yer gibi duruyor. Bu serverda Legendary crusade packi de olduğunu söyliyim.
    Geçenlerde can sıkıntısından yükleyip 50 falan oldum harbinger oynuyordum.
    Popülasyon mu düştü oyunda? Eskiden daha bi' doluydu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Geçenlerde can sıkıntısından yükleyip 50 falan oldum harbinger oynuyordum.
    Popülasyon mu düştü oyunda? Eskiden daha bi' doluydu sanki.

Açıkçası official serverda sistem iyice zen üzerine yoğunlaştığından insanlar devasa paralar harcamak zorunda bırakılıyor ve oyundan kopanlar çok oldu. 2009 civarlarıydı sanırım ben boi oynarken beş kişiydik arkadaşlarla ve eventlara sıra bulamıyorduk kalabalıktan şimdi ise o eventlara giren kimse kalmamış.

Tanıtımı falan iyi yapılamadı açıkçası en azından bence. Oyunda çok karışık gözükünce ilk bakışta en azından oynayan pek olmadı. Çok pro oyuncular var işte asyalı, koreli, alman falan bunlarda bütün detaylarıyla oynuyor ama bu kadar hardcore bir türk oyuncuya rastlamadım ben mesela. Oyunun türkçe olarak gelme ii de rafa mı kalktı ertelendi mi emin değilim gelse iyi olucaktı.

Şu an en mantıklısı woi destructionda private serverda oynamak. Çok kalabalık ve aktifmiş hatta offcial serverdan bile fazla. Para harcamanızada gerek yok günlük zen veriliyor diye biliyorum herkese eşit miktarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 29 Temmuz 2013; 13:28:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.