Şimdi Ara

Office 2010 kampanyaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
9.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Father Torque
    quote:

Orijinalden alıntı: signore
    quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38
    2013 ü boşverin tek kullanımlık hakkından dolayı...
    2010 u uygun satan bir yer var mı?

Tek kullanım derken ne kasdettiğinizi açıklayabilir misiniz ?
    Mesela bir bilgisayara format atarsam, yeniden kullanma imkanım yok mu Office 2013 için 10 USD'ye alınan key'ler ile ?

Format atınca sorun yok ancak 2 sene sonra bilgisayarı yenilemek istediğinizde yeni kasaya Office 2013'ünüzü kurup aktive edemiyorsunuz, lisansınız eski kasanızla birlikte çöpe gidiyor.
    Öyle diyorsanız öyledir ama biraz kafam karıştı.
    Bilgisayara format attığım zaman yeni bir bilgisayar gibi olmuyor mu zaten ?
    Format atılan bilgisayar ile tamamen yeni bir bilgisayarı Office Key'i nasıl ayırt ediyor ?
    Aktivasyon esnasında MAC adresine göre mi kayıt oluyor ?

Bu söylediğiniz olayın adı nedir ? Ben de Microsoft kaynaklarında bir araştırayım, ihtiyacım olabilir.

• Yeni bilgisayardan kastı yeni bir donanım ki bu da genelde anakart bazlı işliyor yani yazılım anakartın kendine özel donanım numarasına göre kendisini aktive ediyor, başka bir bilgisayara kurulmaya kalktığındaysa izin vermiyor. Microsoft tarafından açıklanan yeni lisanslama tablosu şu şekilde:

Office 2010 kampanyaları

Bu tabloya göre konumuzda tartışılan Office 2010 ev veöğrenci sürümü evde 3 adet bilgisayara kurulabilmesine ve sonra bu bilgisayarlardan kaldırılıp yeni bilgisayarlara kuruluma izin vermesine rağmen Office 2013'te bu tür bir lisans yöntemi artık bulunmuyor. Tek bir bilgisayara kuruyorsunuz ve o bilgisayarı kullandığınız sürece lisansınız geçerli oluyor. Office 2013'ü ileride yeni bigisayarlara kurup kullanmaya devam etmek istiyorsanız o zamanOffice 365 Home Premium satın alacaksınız ancak onun için de her sene 99$ (Amerika fiyatı) ödemeniz gerekiyor. Yani Office 2010 ev ve öğrenci sürümünü 120TL'ye alıp ömür boyu kullanma hakkı varken aynı hakka 2013 versiyonunda sahip olabilmek için senelik 99$ ödemeniz gerekecek.

• Office 2013 katilimsiz dertsiz tasasiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque
    Bu tabloya göre konumuzda tartışılan Office 2010 ev veöğrenci sürümü evde 3 adet bilgisayara kurulabilmesine ve sonra bu bilgisayarlardan kaldırılıp yeni bilgisayarlara kuruluma izin vermesine rağmen Office 2013'te bu tür bir lisans yöntemi artık bulunmuyor. Tek bir bilgisayara kuruyorsunuz ve o bilgisayarı kullandığınız sürece lisansınız geçerli oluyor. Office 2013'ü ileride yeni bigisayarlara kurup kullanmaya devam etmek istiyorsanız o zamanOffice 365 Home Premium satın alacaksınız ancak onun için de her sene 99$ (Amerika fiyatı) ödemeniz gerekiyor. Yani Office 2010 ev ve öğrenci sürümünü 120TL'ye alıp ömür boyu kullanma hakkı varken aynı hakka 2013 versiyonunda sahip olabilmek için senelik 99$ ödemeniz gerekecek.

Detaylı cevap için teşekkürler.
    Neyse ki sadece 10$ ödedim ve mevcut bilgisayarımı daha yeni aldım.

Yine de müsait olunca bir bakayım, bir deneyeyim.
    Bazen kağıt üzerinde bazı şeyler yazıyor ama uygulama daha esnek olabiliyor.
    En kötü ihtimalle eski bilgisayarı satarken içinde orijinal Office 2013 var derim :)

• ortak almak isteyen var mı?
  • quote:

Bilgisayarda sadece office ve win7 kaldı kürekli.şuan bilgisayarda 17 oyun var ve hepsi orijinal. fiyatlar makul olursa bunları da düzelteceğim.

Ben gittigidiyor dan Office 2010 Professional Plus ı 160TL ye aldım.

Jelatininde Full kutu.

Takip etmenizi tavsiye ederim. Arkadaş yeni stokların geleceğini söyledi hatta sanırım site falan da açacakmış. Windows 7 Ultimate i de yaklaşık bu fiyata almıştım.

GG de iyi fiyatlar oluyor yazılım konusunda. Takip etmek lazım.

Ekleme : Mesajı yazarken baktım kullanıcının hesabını silmişler. Siteyi açtı mı acaba. Site adını bile almadım ya.

• 2013 çıkınca 2010 için kampanya falan olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Bilgisayarda sadece office ve win7 kaldı kürekli.şuan bilgisayarda 17 oyun var ve hepsi orijinal. fiyatlar makul olursa bunları da düzelteceğim.

Ben gittigidiyor dan Office 2010 Professional Plus ı 160TL ye aldım.

Jelatininde Full kutu.
    Takip etmenizi tavsiye ederim. Arkadaş yeni stokların geleceğini söyledi hatta sanırım site falan da açacakmış. Windows 7 Ultimate i de yaklaşık bu fiyata almıştım.
    GG de iyi fiyatlar oluyor yazılım konusunda. Takip etmek lazım.
    Ekleme : Mesajı yazarken baktım kullanıcının hesabını silmişler. Siteyi açtı mı acaba. Site adını bile almadım ya.

160-tl bana çok gelir.
    89 dolara falan win7 ultimate i yurtdışı sitelerden buldum da tam güvenemedim.

• Mesela 3 kişi alınabilir bimeksten.Ben dahil olabilirim gruba ama Cd'ye sahip olan kişinin daha fazla ödemesi kaydı ile :) Nasıl fikir?
  • arkadaşlar aynısının tıpkısı ücretsiz ama bu kadar rağbet görmemiş ille para vercem diyorsunuz yani siz bilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_70814568/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 20 Şubat 2013; 17:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

arkadaşlar aynısının tıpkısı ücretsiz ama bu kadar rağbet görmemiş ille para vercem diyorsunuz yani siz bilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_70814568/mpage_1/f_/key_//tm.htm

bilgilendirme için teşekkürler, bu yazılımın tek eksik yönü Türkçe dil seçeneğinin olmayışıdır...denedim gayet hızlı ve başarılı, üstelikde bedava

• İzmir 'den 2 arkadaş olursa alalım derim. Kişi başı 30 tl gibi birşeye gelecek. Peki format atınca pcye sıfırdan başka pcye kuruluyormuş gibimi yapıyor yoksa anakartın seri nosunu aldığı için defalarca yükleneblir formattan sonra ?
  • office 2010'u office 2013'e geçmek için alanlar hevesiniz kursağınızda kalabilir. ev ve öğrenci sürümünde sadece 1 yıllık office 2013 kullanma hakkı veriyor. ev ve iş veya profesyonel alırsanız ömür boyu kullanma hakkı var.

http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/FX102902434.aspx
  • Bende office 2010 ev ve iş 2010 türkçe kutulu açılmamış paket var, ilgilenenler özel mesaj ile iletişime geçebilirler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bende office 2010 ev ve iş 2010 türkçe kutulu açılmamış paket var, ilgilenenler özel mesaj ile iletişime geçebilirler....

fiyat nedir ?

• çıktı artık [:'(http://www.netsiparis.com/microsoft-office-2013-t5d-01781-homebusinnes-turkce-kutu-dvd_p16021200167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcbk -- 16 Nisan 2013; 11:27:17 >
  • İs yerinde kullandim yaklasik 10 gun sureyle stabilite anlaminda pek iyi degildi 2010. Ag uzerinden dosya acma, duzenleme yaparken cok cokuyordu. Daha sonra kaldirip 2007 kurduk da rahata kavustum.

• Office 2013 Professional 79 tl diyor. nasıl oluyor bu güvenilir mi?

http://www.sanalpazar.com/Microsoft-Office-2013-Professional__isp7127270
  • İş için 3 bilgisayarlı ve outlook olan en iyi seçenek ne olacaktır arkadalar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.