Şimdi Ara

Office 2010 kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
9.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingoffice en büyük eksiği türkçe dil desteği yok. Dil haricinde en iyi ücretsiz office paketi.

http://www.kingsoftstore.com/kingsoft-office-freeware.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: solanj23

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Kampanya gerçekten süpermiş, yakınımızda bir Bimeks bayisi var ve şimdiden açılmasını bekliyorum, açılır açılmaz gidip bir tane alacağım. Tabi kampanyanın da içinde aslında gizli bir kampanya var, Microsoft 19 Ekim 2012`den 30 Nisan 2013'e kadar alınan Office 2010 sürümlerini ücretsiz olarak 2013 sürümüne yükseltme hakkı tanıyor (http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/) Dolayısıyla 115 TL'ye Office Ev ve Öğrenci 2013 sahibi olunuyor ki bence oldukça iyi bir fiyat. Tabi bunun ücretsiz alternatifi olan Open Office diye bir ofis yazılımı da söz konusu ancak Apache Open Office'i satın aldıktan sonra bence Open Office yazılımı biraz kötüye gitmeye başladı, örneğin en güncel sürümü 3.4.1 olmasına rağmen Türkçe versiyonu sadece 2.0'da kalmış durumda ve halen güncellenmiyor. Open Office zamanında çok işimi gördü ama artık bu fiyata da Office 2013 kaçmaz.

yalnız su anda üç lisans satılıyor ama 2013 çıkınca 1 lisans verilecek

Doğru, sadece 1 PC için diye bir ibare kullanılmış ama zaten ben tek kendi PC'mde kuracağım için sorun olmayacak. Tam sistemini bilemiyorum ama belki evde 2 bilgisayara daha kursam ve 2010'u aktifleştirsem, kendi PC'mdekini 2013 yaptığımda onlar 2010 olarak çalışmaya devam edebilir.

Edit: Az önce Ev ve Öğrenci sürümünü satın aldım. Gerçekten de Kutulu Retail dediğimiz versiyon, yani OEM olmayan, kalıcı lisans sahibi olunuyor. 6 ay taksitle 116TL'ye aldım, bence çok iyi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 9 Kasım 2012; 13:25:22 >

• taksit olmaması kötü worldde yok takistle alabilceğimiz uygun fiyatlı satan yer varmı ?
  • Dayanamadım bizzat çiğli kipa bimeks den 116tl\6 taksitle aldım. Office 2013 ü şimdi hak etmiş mi oluyorum...Nasıl olacak bu işlem SELAMLAR
  • @kimsinsen3535, detaylar şu adreste anlatılıyor: http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/
  • quote:

@kimsinsen3535, detaylar şu adreste anlatılıyor: http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/

Father Torque o sayfadaki (E posta anımsatıcısına kaydolun) linkine bastığımda devamlı boş sayfa geliyor.
    Neyse size de hayırlı olsun bu arada sizin gazınıza gelmedim de değil aslında...SELAMLAR. Office i kurdunuz mu peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 9 Kasım 2012; 17:09:47 >

• İş yerinde denetim olursa nasıl bir yaptırımı vardır Ev ve Öğrenci sürümünün? Diyelim ki 3 lisanstan 2'sini eve, 1'ini küçük bir işyerinde kullandığımızda (2 çalışan) cezai yaptırım var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

@kimsinsen3535, detaylar şu adreste anlatılıyor: http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/

O sayfadaki E posta anımsatıcısına kaydolun link e basıldığında devamlı boş sayfa geliyor.Neyse size de hayırlı olsun bu arada sizin gazınıza gelmedim de değil aslında...SELAMLAR. Office i kurdunuz mu peki?

Sayfa şu anda aktif değil gibi görünüyor ama nisan ayına kadar aktivasyon imkanı olduğu için sorun değil. Benim sürümü henüz kuramadım, şimdi iş çıkışı eve gidince kurup aktive edeceğim. Size de hayırlı olsun, gaza gelinmeyecek gibi değil ki :) bu fiyata kutulu retail sürüm gerçekten sudan ucuz sayılır, sonuçta lisansı yeni bilgisayarınıza aktarımı yapılabilecek, dolayısıyla neredeyse ömür boyu kullanım hakkı sunan bir sürüm. Yalnız tek bir kapalı nokta var, o da aile sürümü olmasına rağmen (evde üç makineye kurulup lisanslayabilme imkanı) 2013 sürümüne sadece tek bilgisayarda geçilebilecek. Günboyu iki kez Microsoft destek hattıyla görüştüm, kalan 2 lisansa ne olacağını onlar da bilmiyorlar gibi çünkü net bir yanıt veremiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

İş yerinde denetim olursa nasıl bir yaptırımı vardır Ev ve Öğrenci sürümünün? Diyelim ki 3 lisanstan 2'sini eve, 1'ini küçük bir işyerinde kullandığımızda (2 çalışan) cezai yaptırım var mıdır?

Tabii ki, Microsoft bu sürümle hiçbir ticari kullanım yapılamayacağını açık bir şekilde belirtmiş ve aksi durum kanunen suç, yaptırımı vardır. Ticari kullanım için en düşük olarak "Ev ve iş" sürümünü satın almanız gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimsinsen3535

quote:

O sayfadaki E posta anımsatıcısına kaydolun link e basıldığında devamlı boş sayfa geliyor.Neyse size de hayırlı olsun bu arada sizin gazınıza gelmedim de değil aslında...SELAMLAR. Office i kurdunuz mu peki?

Sayfa şu anda aktif değil gibi görünüyor ama nisan ayına kadar aktivasyon imkanı olduğu için sorun değil. Benim sürümü henüz kuramadım, şimdi iş çıkışı eve gidince kurup aktive edeceğim. Size de hayırlı olsun, gaza gelinmeyecek gibi değil ki :) bu fiyata kutulu retail sürüm gerçekten sudan ucuz sayılır, sonuçta lisansı yeni bilgisayarınıza aktarımı yapılabilecek, dolayısıyla neredeyse ömür boyu kullanım hakkı sunan bir sürüm. Yalnız tek bir kapalı nokta var, o da aile sürümü olmasına rağmen (evde üç makineye kurulup lisanslayabilme imkanı) 2013 sürümüne sadece tek bilgisayarda geçilebilecek. Günboyu iki kez Microsoft destek hattıyla görüştüm, kalan 2 lisansa ne olacağını onlar da bilmiyorlar gibi çünkü net bir yanıt veremiyorlar.

Bence her biri ayrı lisans olduğu için hepsine vermeleri lazım. Tabi lisansları nisana kadar kullanmak gerekiyor. Birde kutuda 3 tane ayrı lisans anahtarımı var acaba.? SELAMLAR.....

• Takip
  • bende alacağım tez yazıyorum sakata gelsin istemiyorum.
  • bir adet aldım birde maximuma 12 taksit 3ay erteleme olunca iyi oldu.Kutuda tek lisans var 3pcye kurabiliyon sormak istediğim office2013e nasıl yükselteceğiz?tek pcdemi upgrade hakkımız mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 9 Kasım 2012; 23:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

bir adet aldım birde maximuma 12 taksit 3ay erteleme olunca iyi oldu.Kutuda tek lisans var 3pcye kurabiliyon sormak istediğim office2013e nasıl yükselteceğiz?tek pcdemi upgrade hakkımız mı var?

Hayırlı olsun yasal yazılım gibi yok doğrusu Win8 den 29tl ye iki PC ye almıştım. Bunu da alınca çok iyi oldu benim için. SELAMLAR....

Sorun için bu linki incele:

http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/FX102902434.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 9 Kasım 2012; 23:28:40 >
  • bende öyle 29tlye win8 40tlye office sahibi oldum.pcde korsan yazılım yok
  • quote:

bende öyle 29tlye win8 40tlye office sahibi oldum.pcde korsan yazılım yok

40 tlye nasıl office aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

bende merak ettim 40tl ye office'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

evet 40 tl'ye nereden aldınız acaba?
  • 1 Kutu = 3 Lisans * 3 Farklı PC'ye kurulabilir.

birileriyle ortak alırsanız 40tl oluyor işte :D
  • Sanalpazarda ki ilanlara bakarken gördüm, Office 2010 Profesyonel 200 tl, ürün ingilizce fakat sonradan türkçe oluyormuş, 3-7 gün arasında kargoya veriliyormuş, bellki ürün yurt dışından siparişle yollanacak, peki bu ürünleri yurtdışından nereden alıyorlar, ürünler orjinalmidir.

http://www.sanalpazar.com/Microsoft-Office-2010-Professional-Kutulu__isp4830379
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.