Şimdi Ara

Office 2010 kampanyaları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
9.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde 11$a Microsoft'tan aldığım orjinal Office Pro Plus 2013ü kullaniyorum. Türkçe, orjinal :)

Muhtemelen 79 liraya satnada o şekilde almiştir satıyodur.
  • dostum kesinlikle değildir 79 lira felan
  • 11$'a alınan versiyonlar ileride kullanıma kapatılacak (lisansın bağlı olduğu firma MS üyeliğini devam ettirmezse, kapanırsa, vb), bu nedenle bu versiyonların ikinci el sitelerinde 79TL gibi fiyatlara satılması gibi durumlara karşı uyanık olmalı. Ayrıca konu açıldığından beri lisanslama ile ilgili birçok gelişme oldu. Öncelikle MS gelen tepkiler sonrası geri adım attı ve 2013 lisanslarımız artık "retail" versiyonlarda olması gerektiği gibi başka bir bilgisayara taşınabilir durumda, eski bilgisayarınızda yüklü olan Office 2013'ü yeni bilgisayarınıza taşımak için en az 3 ay önce eski bilgisayarınıza kurulmuş olması gerekiyor. Ayrıca Microsoft Community'de sorduğum soruya verilen yanıtta Office 2013'ün bir güncelleme olmadığı, Office 2010'un yanında ek olarak verildiği söylendi yani Office 2013 kampanyasından yararlandığınızda 2010 lisans (ev ve öğrenci sürümü için 3 lisans) hakkınızı da kaybetmiyorsunuz.

• ev sürümü var bende 2013e nasıl yükseltecem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.