Şimdi Ara

Office 2010 kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
9.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir Office 2010 kampanyalarını takip ediyorum. Şu an Bimeks'de Ev Öğrenci %44 indirimle 117 tl gözüküyor. Henüz almadım eğer sizin de bildiğiniz Office kampanyası varsa paylaşırsanız bizde yaralanmış oluruz. SELAMLAR..... Word karta 10 taksit imkanı var ayrıca...

EDİT: Office 2013 sürümünü ücretsiz yükseltme için gerekli link http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/FX102902434.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/113513/microsoft-office-2010-turkce-ev-ve-ogrenci-.aspx

Office 2010 kampanyaları

Office 2010 kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 10 Kasım 2012; 13:35:39 >

• access kullanmıyorsan boşa para verme open ofis yükle kullan.
    Hem free hem microsoft ofisden bir farkı yok.
  • open office microsoft office ile asla aynı değil para ile aldığınız bir ürün ile bedava olan nasıl aynı olsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

open office microsoft office ile asla aynı değil para ile aldığınız bir ürün ile bedava olan nasıl aynı olsun ki?

Kesinlikle katılıyorum. Aynı değil.... Open office çok daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

quote:

open office microsoft office ile asla aynı değil para ile aldığınız bir ürün ile bedava olan nasıl aynı olsun ki?

• quote:

quote:

bilgisayarında korsan office yok diysun şimdi yani ?
  • Libre ofis nasıl bir süredir kullanıyorum hantal biraz. Alışkanlık olabilir ama bence en iyisi ms office.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2019 Lisans
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar para mı verilir ,korsan takılıp açık denizlere yol alacaksın
  • Arkadaşlar office kampanyalarını paylaşalım.neticede ben kaçak kullanmak istemiyorum.SELAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 8 Kasım 2012; 23:53:28 >
  • quote:

Open Office bitti gibi. Onun bayrağını LibreOffice aldı. Açıkçası Office 2007 lisansım da olduğu halde artık sadece LibreOffice kullanıyorum. Eskiden MS Office eğitimi alırdık bölümde, şimdi MS Office kalkmış tüm bilgisayarlara LibreOffice kurmuşlar.

Paralı olmasına gelince siz para ödemeseniz de bağışlar sayesinde programın geliştirilme masrafları karşılanır. Mozilla Firefox paralı değil mesela. Internet Explorer eskiden olduğu gibi hala paralı satılsaydı Firefox'tan daha iyi olacağını sanmıyorum.

ekleme: LibreOffice denemek isteyenler varsa ücretsiz olarak buradan indirebilirler :http://tr.libreoffice.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 8 Kasım 2012; 23:57:12 >

• MS Office ile yazılan büyük boyuttaki dosyalar open officede açıcınca sapıtıyor grafikler birbirine giriyor.
  • Ttnet'in 36 ay taksitle ayda 3,99 TL gibi bir tarifesi vardı. Araştırırsanız bulursunuz. Ama yakında office 2013 çıkacak. Arada ne kadar fark vardır bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 9 Kasım 2012; 2:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

bilgisayarında korsan office yok diysun şimdi yani ?

İyisi varken ve ve ücretsizken niye korsan la uğraşayım???
  • Kampanya gerçekten süpermiş, yakınımızda bir Bimeks bayisi var ve şimdiden açılmasını bekliyorum, açılır açılmaz gidip bir tane alacağım. Tabi kampanyanın da içinde aslında gizli bir kampanya var, Microsoft 19 Ekim 2012`den 30 Nisan 2013'e kadar alınan Office 2010 sürümlerini ücretsiz olarak 2013 sürümüne yükseltme hakkı tanıyor (http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/) Dolayısıyla 115 TL'ye Office Ev ve Öğrenci 2013 sahibi olunuyor ki bence oldukça iyi bir fiyat. Tabi bunun ücretsiz alternatifi olan Open Office diye bir ofis yazılımı da söz konusu ancak Apache Open Office'i satın aldıktan sonra bence Open Office yazılımı biraz kötüye gitmeye başladı, örneğin en güncel sürümü 3.4.1 olmasına rağmen Türkçe versiyonu sadece 2.0'da kalmış durumda ve halen güncellenmiyor. Open Office zamanında çok işimi gördü ama artık bu fiyata da Office 2013 kaçmaz.

• quote:

ne içtiyseniz bende ondan istiyorum

hocam para verince illa güzel oması mı gerekiyor. örneğin firefox da ücretsiz ama microsoft ie yi 10 a katlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

ne içtiyseniz bende ondan istiyorum

hocam para verince illa güzel oması mı gerekiyor. örneğin firefox da ücretsiz ama microsoft ie yi 10 a katlıyor...

+ 1

• Libre office si ben de bir ara kullandım ama maalesef arkadaşlar ms office kullandığı için aynı excel dosyasını ben düzenleyince sapııttı.

Bir de insanlar ms office se alışmış, libre kullanmak istemiyorlar. Özel sektör olsa heyt deyince hemen alışırlardı ama burada maalesef çok zor.
  • bu tip özgür yazılımların ortak eksikliği entegre outlook benzeri uygulamanın olmaması. ayrıca işyerinde kullandığım "pdf > excel" çevirileri özgür yazılımlarda daha verimsiz çalışıyor.
    kısacası parayı basar ms office kullanırım. kampanya güzelmiş fakat işyeri içinde benzer kampanya bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Kampanya gerçekten süpermiş, yakınımızda bir Bimeks bayisi var ve şimdiden açılmasını bekliyorum, açılır açılmaz gidip bir tane alacağım. Tabi kampanyanın da içinde aslında gizli bir kampanya var, Microsoft 19 Ekim 2012`den 30 Nisan 2013'e kadar alınan Office 2010 sürümlerini ücretsiz olarak 2013 sürümüne yükseltme hakkı tanıyor (http://office.microsoft.com/tr-tr/offer/) Dolayısıyla 115 TL'ye Office Ev ve Öğrenci 2013 sahibi olunuyor ki bence oldukça iyi bir fiyat. Tabi bunun ücretsiz alternatifi olan Open Office diye bir ofis yazılımı da söz konusu ancak Apache Open Office'i satın aldıktan sonra bence Open Office yazılımı biraz kötüye gitmeye başladı, örneğin en güncel sürümü 3.4.1 olmasına rağmen Türkçe versiyonu sadece 2.0'da kalmış durumda ve halen güncellenmiyor. Open Office zamanında çok işimi gördü ama artık bu fiyata da Office 2013 kaçmaz.

yalnız su anda üç lisans satılıyor ama 2013 çıkınca 1 lisans verilecek

• Bende Libre office kullanıyom memnum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.