MS Office programları kullanmak ve video,müzik, web gibi standart uygulamalar için bir kasa toplamamız gerekiyor. Oyun veya donanım gücü gerektirecek herhangi bir uygulama çalışmayacak. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi, mümkünse 500 lirayı aşmayacak şekilde bir kasa toplamak mümkün müdür?
şu an vatanda indirim var. bence bu fırsatı kaçırmayın.
dvd yazıcıda eklersiniz istrseniz kafanıza göre.hesaplamadım ama 500 lira tutmuyordur bile.eğer 500 liraya tamamalamak isterseniz işlemciyi x4 640 yabilirsiniz. bundan daha kötü parçalar almak parayı sokağa atmak olur ama illa da en ucuz olsun derseniz(tavsiye etmiyorum ama) işlemciyi x2 alın, kasayı da everts filan alın. ama üstteki sistem işinizi görür.
Çok teşekkürler, sanırım tam olarak böyle bir sistem lazım bize. Peki bu sistemle HD videolar izlenebilir mi?
izlenebilir. bende kendi anakartımda onboard ekran kartıyla 1080p filmler izliorum.(msi 785gm e41) benim karttanda alabilirsiniz biraz daha ekleyip. pekte gerek yok ama.
quote:
Orijinalden alıntı: jackbruce
izlenebilir. bende kendi anakartımda onboard ekran kartıyla 1080p filmler izliorum.(msi 785gm e41) benim karttanda alabilirsiniz biraz daha ekleyip. pekte gerek yok ama.
tekrar teşekkürler. yalnız işlemci stoklarda kalmamış, muadili bir şey önerebilir misiniz? almışken tüm parçaları aynı yerden alalım dedik
athlon x3 450 athlon x3 455 athlon x4 640
fiyat dahada artacak arttırmışken x4 640 varsa onu alın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme