Şimdi Ara

Ofisi kapattim, ITX + ATX sistemden parcalar - ihtiyaci olan kacirmasin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Ofisi kapattim, ITX + ATX sistemden parcalar - ihtiyaci olan kacirmasin...

Arkadaslar merhaba, ofisi kapattigim icin bosa cikan parcalari cok uygun fiyat veriyorum pazarlik su an dusunmuyorum ve elden alisverisii tercih ediyorum ilk asamada (Istanbul Bostanci E-5 kuzeyi tarafindayim) sonrasinda kargo vs bakariz ama cok vaktim yok. Ayrica fiyatlar ile ilgili olarak sorun varsa yazmaya cekinmeyin degerlendiririm. Foto isterseniz eklemeye calisirim. Bir an once satilsin istiyorum.

Gigabyte z590I Vision D - itx anakart, 1 ay garantisi var. Ilk aldigimda cpu takarken elimden kayip pinleri biraz yamultmustum 2-3 tane (foto ekledim), calismasinda herhangi bir sorunu yok. Ondeki m2 slotu (pcie4) sadece 11. nesil islemciler ile calisiyor. Beyaz sevenler kacirmasin, pinlerden dolayi fiyati uygun tuttum, kutusu mevcut. - 4000 TL

i9 - 10850K - 1 ay garantisi var. - 5000 TL

Corsair SF600 Platinum SFX psu + Cooler Master NR200 siyah kasa fatura - kutu mevcut, psu sanirim 10 yil garantili. - 3000 TL

1 adet 16GB 2400 DDR4 Gskill Ripjaws - 600TL

1 adet 16GB 2400 DDR4 Curicial Ballistix- 600TL

Asus Strix X570E sorunsuz kutu/fatura var garanti yok - 4000TL

3700X + Wraith Cooler kutu/fatura var garanti yok - 2500TL

2x 16GB DDR4 3600 cl19 Gskill Sniper X - 1500TL

Phanteks P400 Atx kasa - kutusu var, parca eksigi yoktur sanirim. - 500TL

2 Adet Dell 21inch IPS Full HD Pivot ayakli monitor sanirim modeli P2214H - kutu-garanti yok, olu pixel vs yok, varsa inerim fiyati . - 1750 TL tanesi

Ofisi kapattim, ITX + ATX sistemden parcalar - ihtiyaci olan kacirmasin...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.